diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Cem koş dram var bro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 adam paspasi sormamis. bi git ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 lan ceza sahasına mı girdin yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Bence topu taca atacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 daha çok yarı sahayı geçtim.ama karşı takımın stoperleri bekir ve dany gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 diaboliq said: Cem koş dram var bro. okumadim ama cok heyecanli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 kızı o kadar övdün ki meraktan çatlıyorum suam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Kıza şu sayfayi göster "kaç gündür tanismak için arkadaşları telef ettim de" kız o an sonunda aradığımı buldum moduna girmezse ne olayım. Kendi açıklar paspas olayınida bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 otzbire devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Vaaay helal, dükkanda da beklemiş seni oldu bu iş. Eve geldiğinde çal kapısını, paspası sor kahveye davet gerisi gelir (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 dur lan 2-3 gun zorlama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 aquila hakli ama +rep sana hadi bakalim bide kahveye cagirdin mi tamam asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 abi şu kızla muhabbeti kur da bi foto neyin görek çok merak ettik resmen. ama sevindim valla bi şekilde muhabbet kurabildiğine kız da kezban olmayıp geri çevirmediğine göre hemen g.tün kalkmasın bana yürüyor diye o yüzden keep calm dude. ispanyol musun diye sormuş keşke türküm ama bana arkadaşlar ispanyol boğasısın derlerdi deseydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Allah aşkına paspasi sor aq yoksa nazar değer olmaz işiniz. Bu kadar kişinin kafası orda. Bi de hacı fazla bekletme 2 3 gün geçsin gecmesin hemen tekrar bir olay yap. Ya makarna olayı ya bir şey iste soğutma arayı. Ama 2. Adıma yürü artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 aquila said: dur lan 2-3 gun zorlama. Aynen. Urkutme yengeyi hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 _Rave said: tabiki önüme geçirdim onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 aboow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 crrefr _Rave said: beyler carrefourda karşılaştım kızla ,sohbette ettik.becerdim sanırım az bişey yakınlık kurmayı. detaya giriyimde tatmin edici olsun,şu topikteki motive edici yazılar olmasa hala daha konuşmamıştım heralde; kızın kapısının açıldığını duyunca apar topar giyindim.saçımı başımı düzeltiyim derken kapıyı açtım ama ona yetişemedim.dedim belki carrefoura girer.gittim carrefoura ama bakındım göremedim kızı.neyse geldik alışveriş yapalım bari,et reyonunda domuz etleriyle dana etlerini ayırırken(müslümlükten değil damak zevki)kafamı çevirdim,kız girdi kapıdan. ağır şekilde kasıldım bian için ama konuşucam artık öyle yada böyle.peynirlerin olduğu reyonda yanına gittim,artık şemsiye göte girdi,açılsa nolur açılmasa nolur diyerekten motivasyon sağlayarak bakıyo gibi yaptım peynirlere sonra aldım bişey dönerken onu farketmişim gibi selam verdim komşu olduğumuzu söyledim.evet dedi ispanyolmusun diye sordu.yok türküm,istanbuldan dedim.aa ne güzel dedi,işte adımı söyledim,piacere,piacere.klasik bir yabancı gibi istanbulu övdü,bende pnaylayıp durdum. sıradayken ne yaptığımızı konuştuk falan.tabiki önüme geçirdim onu.buarada onunkinin aksine benim sepet ağzına kadar doluyduyinede yavaş yavaş sepete yerleştirip benim toparlanmamı bekledi.kızın durumdan rahatsız olmadığını görünce benimde üstümde oturan fil kalktı,rahatladım baya o dakkadan sonra. italya ve türkiye hakkında biraz daha sohbet ettik evlere girene kadar.tahminimin aksine baya konuşkandı kız,paspası sorucak fırsat bulamadım ama az bişey yakınlık kurduk gibi.keşke hazır çekingenliğimi atmışken,kahve içelimmi biara diyede sorsaydım,şimdi yazarken kızdım kendime. nazar değmesin diye kızın nekadar olağanüstü olduğu hakkında birşey yazmıyıcam ama bi mimik var kızda sormayın ya,elimi kaburgalarıma sokup kalbimi çıkarıp al dursun sende şu dmek istedim. hiç uzatmadan yürü direk, bekleme öyle 2-3 gün, arayı soğutma. bi yerlerde kahve içmek istermisin de bitsin bu çile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 haha güzel gelişmeler sevindim valla gelişmelerden haberdar et :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 _Rave said: sıradayken ne yaptığımızı konuştuk falan.tabiki önüme geçirdim onu.buarada onunkinin aksine benim sepet ağzına kadar doluyduyinede yavaş yavaş sepete yerleştirip benim toparlanmamı bekledi.kızın durumdan rahatsız olmadığını görünce benimde üstümde oturan fil kalktı,rahatladım baya o dakkadan sonra. http://stream1.gifsoup.com/view4/4186784/excitement-o.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 tut saçından sürükle mağaraya ya ne kasmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 olm bi karar verin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 lord argos'tan tavsiye almalısın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 kız reşit ya onun kategoride değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 ertesi gun atlama direkt. zaten komsunmus acele saldiriya gerek yok. bir gun bekle sonra git konus, selam evde cok sikildim, bi yere kahve icmeye cikicam gelir misin diye giris. beraber biyere gidelim mi falan deme ama. ben zaten gidiyorum sen de gelir misin de. hatta eve girerken falan "karsilasirsan"(zaten sayko gibi stalklamissin ne zaman geliyo ne zaman gidiyo, alisverisi nerden yapiyo biliyosun) harika olur orda soylersin birazdan cikicam falan diye. isim var no falan derse bi dahakine diyip git kahveyi kendin ic. 1 gun sonra tekrar "karsilastiginda" da keske gelseydin kahvesi cok guzelmis dersin gelirse zaten normal muhabbet edersin, seni bastan ayaga yalamak istiyorum falan dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar