Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yan komşuma aşık oldum

_Rave

Öne çıkan mesajlar

abi şu kızla muhabbeti kur da bi foto neyin görek çok merak ettik resmen.

ama sevindim valla bi şekilde muhabbet kurabildiğine kız da kezban olmayıp geri çevirmediğine göre hemen g.tün kalkmasın bana yürüyor diye o yüzden keep calm dude.

ispanyol musun diye sormuş keşke
türküm ama bana arkadaşlar ispanyol boğasısın derlerdi deseydin.
Sosyal ağlarda paylaş

crrefr

_Rave said:

beyler carrefourda karşılaştım kızla ,sohbette ettik.becerdim sanırım az bişey yakınlık kurmayı.

detaya giriyimde tatmin edici olsun,şu topikteki motive edici yazılar olmasa hala daha konuşmamıştım heralde;

kızın kapısının açıldığını duyunca apar topar giyindim.saçımı başımı düzeltiyim derken kapıyı açtım ama ona yetişemedim.dedim belki carrefoura girer.gittim carrefoura ama bakındım göremedim kızı.neyse geldik alışveriş yapalım bari,et reyonunda domuz etleriyle dana etlerini ayırırken(müslümlükten değil damak zevki)kafamı çevirdim,kız girdi kapıdan.

ağır şekilde kasıldım bian için ama konuşucam artık öyle yada böyle.peynirlerin olduğu reyonda yanına gittim,artık şemsiye göte girdi,açılsa nolur açılmasa nolur diyerekten motivasyon sağlayarak bakıyo gibi yaptım peynirlere sonra aldım bişey dönerken onu farketmişim gibi selam verdim komşu olduğumuzu söyledim.evet dedi ispanyolmusun diye sordu.yok türküm,istanbuldan dedim.aa ne güzel dedi,işte adımı söyledim,piacere,piacere.klasik bir yabancı gibi istanbulu övdü,bende pnaylayıp durdum.

sıradayken ne yaptığımızı konuştuk falan.tabiki
önüme geçirdim onu.buarada onunkinin aksine benim sepet ağzına kadar doluyduyinede yavaş yavaş sepete yerleştirip benim
toparlanmamı bekledi.kızın durumdan rahatsız olmadığını görünce benimde üstümde oturan fil kalktı,rahatladım baya o dakkadan sonra.

italya ve türkiye hakkında biraz daha sohbet ettik evlere girene kadar.tahminimin aksine baya konuşkandı kız,paspası sorucak fırsat bulamadım ama az bişey yakınlık kurduk gibi.keşke hazır çekingenliğimi atmışken,kahve içelimmi biara diyede sorsaydım,şimdi yazarken kızdım kendime.

nazar değmesin diye kızın nekadar olağanüstü olduğu hakkında birşey yazmıyıcam ama bi mimik var kızda sormayın ya,elimi kaburgalarıma sokup kalbimi çıkarıp al dursun sende şu dmek istedim.

hiç uzatmadan yürü direk, bekleme öyle 2-3 gün, arayı soğutma. bi yerlerde kahve içmek istermisin de bitsin bu çile
Sosyal ağlarda paylaş

_Rave said:

sıradayken ne yaptığımızı konuştuk falan.tabiki
önüme geçirdim onu.buarada onunkinin aksine benim sepet ağzına kadar doluyduyinede yavaş yavaş sepete yerleştirip benim
toparlanmamı bekledi.kızın durumdan rahatsız olmadığını görünce benimde üstümde oturan fil kalktı,rahatladım baya o dakkadan sonra.

http://stream1.gifsoup.com/view4/4186784/excitement-o.gif
Sosyal ağlarda paylaş

ertesi gun atlama direkt. zaten komsunmus acele saldiriya gerek yok.
bir gun bekle sonra git konus, selam evde cok sikildim, bi yere kahve icmeye cikicam gelir misin diye giris.
beraber biyere gidelim mi falan deme ama. ben zaten gidiyorum sen de gelir misin de. hatta eve girerken falan "karsilasirsan"(zaten sayko gibi stalklamissin ne zaman geliyo ne zaman gidiyo, alisverisi nerden yapiyo biliyosun) harika olur orda soylersin birazdan cikicam falan diye.
isim var no falan derse bi dahakine diyip git kahveyi kendin ic. 1 gun sonra tekrar "karsilastiginda" da keske gelseydin kahvesi cok guzelmis dersin

gelirse zaten normal muhabbet edersin, seni bastan ayaga yalamak istiyorum falan dersin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...