applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 VP'ye karşı cache alamadı demen de ayrı bir fail :( 13-2 kaybettikleri ilk yarıdan sonra 14-16 maç aldı abi adamlar :(
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 onu izlemedim asfsd csgo legends maçıydı ama yanılmıyorsam. Bir kere yenilir normaldir, iyi oldukları anlamında gelmez. Kilit maçların tamamında cache de kaybediyorlarsa benim için başarısızlardır hacı JW'nin A savunması olmasa zaten onu da alamayacaklar. HR'ın en iyi mapinin cache olması gibi bu da direkt üst sınıf AWP performansına bağlı... Ayrıca zaten baktığında ciddi takımlara karşı hiç üstünlük kuramadığı da gözüküyor o listeden, sadece LDLC işte tokatlıyorlar sfsda onlarda orada harbi rezalet oynuyor. Kazandıklarında da hep en az 11-12 el veriyorlar.
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 suan kendilerinden sonraki en iyi takımı tokatlamıslar yetmez mi :D ayrıca vp'yi 2 kere yendiler aynı sekilde :D
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 VP ile 3 kere oynayıp 2 kere kazanmıslar LDLC ile 3 kere oynayıp 3 kere kazanmıslar CPH Wolves 2 kere oynayıp 2 kere kazanmıslar Dignitas ile 1 kere oynayıp 1 kere kazanmıslar NiP ile 1 kere oynayıp 1 kere kazanmıslar. Hellraisers ile 2 kere oynayıp 2 kere kazanmıslar üstünlük kuramadığı büyük takım ???
S-H Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 geçen günlerde JW çok övülüyordu burada ama bugün pek katkı sağlayamıyor gibi, onun mapleri mi değil yoksa fazla mı şişirdiniz ? çünkü şu an dünyanın en iyisi falan diyordunuz.
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 ahahahaw ahbhahah KRIIIIIMZMZZZZZZZZZ
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 S-H said: geçen günlerde JW çok övülüyordu burada ama bugün pek katkı sağlayamıyor gibi, onun mapleri mi değil yoksa fazla mı şişirdiniz ? çünkü şu an dünyanın en iyisi falan diyordunuz. JW acık ara dünyanın en iyi 3 awper'ından birisi JW s1mple KennyS fakat takımı inanılmaz KRIMZ ve Olofmeister her maç 25+ gitme potansiyeli olan adamlar. o yüzden JW'a fazla iş bırakmıyorlar. Ama ihtiyaç olduğunda JW sazı elini alıyor. Diğer başlıkta 2 tane ace videosu vaz izleyince anlarsın demek istediğimi. az önce KRIMZ acayip bir ace attı mesela. takım olarak inanılmazlar
S-H Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 aynen izliyorum oyunu zaten o yüzden yazdım, yani olof veya flusha kadar katkısını göremedim 2 oyundur, çok miss atıyor.
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 ahahahahahaha streamer JW'ı reportladı attığı bıcaklardan sonra ahdahwdhhaw
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 applev0dka said: VP ile 3 kere oynayıp 2 kere kazanmıslar LDLC ile 3 kere oynayıp 3 kere kazanmıslar CPH Wolves 2 kere oynayıp 2 kere kazanmıslar Dignitas ile 1 kere oynayıp 1 kere kazanmıslar NiP ile 1 kere oynayıp 1 kere kazanmıslar. Hellraisers ile 2 kere oynayıp 2 kere kazanmıslar üstünlük kuramadığı büyük takım ??? ya bırah asdf orada VP-LDLC dışında formda büyük takım yok. Dignitas bir de o kadar onu da şansla kazandılar. VP'nin bir maçını hak ettiler çok deli oynadılar, diğerinde pasha yoktu sadfsd LDLC zaten oynayamıyor cache, başarılı falan değil adamlar orada oyunları bile aksıyor ya tamamen bireysel yetenekten götürüyorlar orada, takım oyunu vs. hiçbir şey yok
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 yani LDLC cok iyi değil cache'de ama onların da A site oyunları cok sağlam, onlardan gören takımlar LDLC'den daha iyi yapmaya basladılar gerçi sdafasf o sadece T'de 6-7 alan takımlar var main door smoke arkasına geçip 4 molotof 3 smoke atarak site a giriyorlar ama Fnatic cache'de kötü önermesine katılmıyorum. bi Mirage-Inferno oynadıkları gibi oynayamıyor olabilriler ama cok cok iyi maclarını izledim. ayrıca cache tam bir JW mapi :D
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 applev0dka said: S-H said: geçen günlerde JW çok övülüyordu burada ama bugün pek katkı sağlayamıyor gibi, onun mapleri mi değil yoksa fazla mı şişirdiniz ? çünkü şu an dünyanın en iyisi falan diyordunuz. JW acık ara dünyanın en iyi 3 awper'ından birisi JW s1mple KennyS fakat takımı inanılmaz KRIMZ ve Olofmeister her maç 25+ gitme potansiyeli olan adamlar. o yüzden JW'a fazla iş bırakmıyorlar. Ama ihtiyaç olduğunda JW sazı elini alıyor. Diğer başlıkta 2 tane ace videosu vaz izleyince anlarsın demek istediğimi. az önce KRIMZ acayip bir ace attı mesela. takım olarak inanılmazlar tesüf ederim fiffy yazmamışın
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 fiffy kim lan ? gerçi dün geceki awp oyunumdan sonra 4. sıradan bu listeye girerim ben de dsafsafas
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 hz. fifflaren, son dönemlerin en iyi awp'si
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 hahah 1-2 tane vurmustur balına. geçen online maçta friberg kullandı cok komikti sdafsa adam sistemde awp'ci olarak bile geçmiyor, belki NiP'in tek eksik yanı olabilir, takımda pure awp kullanan adam yok
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 adamların Nuke oynayıp oynamaması önemli değil, CT'yi o kadar iyi oynuyorlar ki en az oynadıkları map'de bile perfect cekiyor adamlar CS'ye doydum resmen tişikkirler fnatic
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 jw good but not best (fiffy best)
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 bu fiffy awp geyiği ne zman cıktı lan kacırdım ben :D
Emre333 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 GONDARCENGIZ said: herkes invsi kadar konuşsun lütfen ama sdgd herkes sussun o zaman sdfsg :D
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Uzar bu maç da nefret ediyorum tek Tarafın boyle dominant olduğu haritalardan.
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 JW'nin awp ile aldıgı eco sampiyonlugu getirdi. 1awp 4 pistol Nuke T side round aldı adamlar lel
Öne çıkan mesajlar