Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CSGO Lounge

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
-Crawler- said:

Yakın bi zamanda pasha streaminde jw için hile demişti. Şimdi yüz yüze gelecekler bakalım bi gerginlik olacak mı? (:D

Yeni pcden girdiğim için trade ban var 7 gün, yoksa vp girerdim.

normal zaten o adam online yaptıklarının bazılarını landa da yapmamış olsa kesin banlarlardı.

edit : ibp, csgo turnuvalarının en çok küfür yiyen takımı
Mesaj tarihi:
dreagloth said:

koymamıştır abi 240 dolar ibp ye, ss almıştır sadece sakin.

SS alsa bile koydugun bet i geri çekemiyorsun sanırım ,haliyle onu kazanmış yada kaybetmiş bana farketmiyor her türlü büyük cesaret olmuş :D
Mesaj tarihi:
fnatic dust2 oynayamıyor. IBP'nin az maçını izledim ama açık ara en iyi oldukları map, normal yani 1-0 olması.

Mirage - Inferno Fnatic çevirirse güzel olur. Nuke de fnatic avantaj ama cache'e kalırsa olay IBP şamp olabilir. Cache de fnatic çok rezil...
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

27 maç 20 galibiyet 7 mağlubiyet

691 rounddan 408'ini kazanmıslar

harbiden rezil adamlar cache'de sdafsaf

bmonkey'le falan oynayınca kazanırlar, büyük takımlarla oynadığı kaç taneyi kazanmış?

En son titan'ı 2 kere üst üste aldılar orada, onun dışında LDLC, VP vs. formda takımların hiçbirine karşı Cache alamadı adamlar. Net kötüler yani, aldıklarını da ucu ucuna saf yetenekten alıyorlar.

Dust2de de öyleler. Dust2 de herkes iyidir gibi bir yaklaşım var mantıklı olarak ama değil işte, patlıyorlar düzenli takımlara karşı oynayınca

infernoda da mesela patlıyorlar. agresif yapıları bazı maplerde üst sınıf takımlara karşı kesmiyor.
Mesaj tarihi:
http://www.hltv.org/?pageid=192&teamid=4991&mapid=29&eventid=0&gameid=2

burdan bakabilirsin kimi yenmişler

28/3/2014 tarihinde titan'a yenildiklerinde eski kadro ile oynuyorlardı.

yani olofm'li yeni kadroları ile 3 kere yenildiler.

VP-Titan-Mouz. yeterince başarılı bir takımlar bence cache'de
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...