tiLi Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 dasaaa nerde banlandı bi süredir yoktum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Başarısız trollediği için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Dasaaa ya naptınız lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 çok başarısız shitpostlar atıyodu güldürse iyidi ama vakit kaybıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 olm biriniz de soruya cevap vermemiş ki. shitposttan ben de sıkılmadım değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 54 sayfadır nasıl sıkı kalçalı olunur cevap verilmedi mi şimdi? aaa 55 asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Wide Squat / Glute bridge / Lunge Götündeki yağ depoları dandikse yapabileceğin çok bişi yok.Hoş sıkı denmiş topicde ama yine de not düşeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Götündeki yağ depoları dandikse Bu ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 gotundeki yag depolari goldbarense demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Abi iskelet yapın ve yağ depolarının konumları belirliyor işte estetiği.Örneğin asla bubble butt olamayacak şekilde götler var estetik operasyon harici.Göt kasının neye benzediğini merak ediyorsanda Mr olmpialara bak misal.Kısaca yağ depoların belirliyor o yapıyı/estetiği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Ha ok o anlamda. Götte yağ depolanmasını belirleyici bir faktör mü var diyorsun acaba dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 yağ distributionı etkileyen en önemli faktör hormonlar. gynoid fat distribution basen meme, android fat distribution göbek torso http://mmiweb.mmi.mcgill.ca/Dev/Unit4/Marliss/Obesity/no1.gif gyno kadın, andro erkek oluyor arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Android sexistmiymiş :O thx for the info btw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 ad3m said: Abi iskelet yapın ve yağ depolarının konumları belirliyor işte estetiği.Örneğin asla bubble butt olamayacak şekilde götler var estetik operasyon harici.Göt kasının neye benzediğini merak ediyorsanda Mr olmpialara bak misal.Kısaca yağ depoların belirliyor o yapıyı/estetiği. böyle bi şey yok abi. evet genetik önemli de, zaten bu sporun olayı genetiğinle savaşmak. yağ depoların istedigi kadar saçma olsun, kasın hacmi yağa göre kücük ama eşitlersen yine olur bubble göt. mr olympialarda iyi örnek değil, zaten %6 yağ oranının üstüne, su atıcılar kullanarak cıkıyolar oraya. büyük ihtimal dünyanın en boktan götüne sahiptim 6 ay önceye kadar. yani bir göt o kadar 150-200kg squatlarıma deadliftlerime, hayvan gibi vucuduma göre bu kadar kötü olabilirdi. dünyanın en çirkin poposunu al 1000le çarp gelişmiyodu vıcık vıcık haller düz göt. abarttım biraz da, bana göre öyleydi yani taktı mı takar insan. ulan napcaz napcaz gittim brazilian butt lift diye bi program indirdim hiç utanmadım. haftada 3 gün cardio niyetine ekliyim rutine evde yaparım dedim. şu an bendeki göt kralında yok. avuç avuç anadolu diye geziyo kızlar. çalışırsan olur abi hep bi yolu var işte kısacası. kendinizi kısıtlamayın yok genetik yok cart curt. bu forumda çok fazla bahane var. yok su soyle yok bu böyle. abi bi şey olmuyosa bi şeyleri yanlış yapıyosunuzdur veya dogru yolu bulamamıssınızdır bu kadar basit. hiç jaegerin falan sızlandıgını gördünüz mü? fark o. o yüzden bazılarının vucudu hayvan gibi bazılarınız 5 yıldır başladıgı yerde. bahane bulmayın lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 LİNK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 trrnt https://thepiratebay.org/torrent/5772265/Beachbody_-_Brazil_Butt_Lift Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 bu da 4-5 ay önceki halim yansın. ayıyı boğarım. http://i.hizliresim.com/Yq7EOk.jpg http://i.hizliresim.com/adbN12.jpg http://i.hizliresim.com/R1lpOY.jpg http://i.hizliresim.com/NlR2Og.jpg http://i.hizliresim.com/3vnlp9.jpg http://i.hizliresim.com/Mo3B1k.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 o kadar kas yaptıktan sonra sarışın gibi ayna karşısına çekip iphonela foto çekmiş ne anladım ben bu işten arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 euhe valla hayat benim hayatım vucut benim vucudum abi istedigim gibi çekerim. sen düşünme bunları benim yerime ben düşünürüm (:P) göndermemi isteyen oluyo gönderiyorum, handsfree olmuyo bazen. böyle jellylere gerek yok daha iyisi sendeyken sen çekmezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 moriarty said: ad3m said: Abi iskelet yapın ve yağ depolarının konumları belirliyor işte estetiği.Örneğin asla bubble butt olamayacak şekilde götler var estetik operasyon harici.Göt kasının neye benzediğini merak ediyorsanda Mr olmpialara bak misal.Kısaca yağ depoların belirliyor o yapıyı/estetiği. böyle bi şey yok abi. evet genetik önemli de, zaten bu sporun olayı genetiğinle savaşmak. yağ depoların istedigi kadar saçma olsun, kasın hacmi yağa göre kücük ama eşitlersen yine olur bubble göt. mr olympialarda iyi örnek değil, zaten %6 yağ oranının üstüne, su atıcılar kullanarak cıkıyolar oraya. büyük ihtimal dünyanın en boktan götüne sahiptim 6 ay önceye kadar. yani bir göt o kadar 150-200kg squatlarıma deadliftlerime, hayvan gibi vucuduma göre bu kadar kötü olabilirdi. dünyanın en çirkin poposunu al 1000le çarp gelişmiyodu vıcık vıcık haller düz göt. abarttım biraz da, bana göre öyleydi yani taktı mı takar insan. ulan napcaz napcaz gittim brazilian butt lift diye bi program indirdim hiç utanmadım. haftada 3 gün cardio niyetine ekliyim rutine evde yaparım dedim. şu an bendeki göt kralında yok. avuç avuç anadolu diye geziyo kızlar. çalışırsan olur abi hep bi yolu var işte kısacası. kendinizi kısıtlamayın yok genetik yok cart curt. bu forumda çok fazla bahane var. yok su soyle yok bu böyle. abi bi şey olmuyosa bi şeyleri yanlış yapıyosunuzdur veya dogru yolu bulamamıssınızdır bu kadar basit. hiç jaegerin falan sızlandıgını gördünüz mü? fark o. o yüzden bazılarının vucudu hayvan gibi bazılarınız 5 yıldır başladıgı yerde. bahane bulmayın lan. Dediğim değişmiyor abi git o brezilya göt büyütücü programını kilolu olduğu halde flat-ass olan birinde uygula göt kası büyüyünce nihayi olarak eskisine nazaran daha büyük/sıkı/şekilli olacak fakat hiç spor yapmayan genetic gifted bir bubble buttın yanından geçemiyecek yani. Ben gelişmez falan demiyorum yorumumdan bu çıkarımı yapmak sıkıntılı fakat genetiğin önüne geçemezsin üzgünüm sadece next level yaparsın. Penis büyütme reklamı gibi düşün eheuh. Ayrıca o yorumu ben boşuna kasmayın olmazdan çok 6 ay badi yapiimde arnold gibi olurum tarzı düşünecek hayalperestler için attım yoksa çıkıp akşam 1 saat yürüyün hiç bir bok yapamıyorsanız dahi vücut her daim aktiviteye ihtiyaç duyar.Spor candır yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 valla ben kiloluyken de flat assti abi acıkcası. dedigini anlıyorum genetic gifted spor yapmayan biriyle kıyaslarken, ama ben dedigine inanmıyorum. hard work geçiyo abi. 1 yılda olmaz da 10 yılda olur sorun degil. mr.olympia olmak isteyen biri düşünsün genetic farkı. onun dışında hava civa o genetik farklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 lan zaten yağlı olmayın. göbek yerine götü büyümüş erkek hiç olmayın. genetik olayı yağ için esas kadınlarda sıkıntı. yağ dağılımı kötüyse bitiyo. çok yağsız zaten yakışmıyo. kas dediğin bi şekilde büyüyo yine erkekte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Olm niye takildiniz ki erkek gotune bu kadar sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 moriarty said: euhe valla hayat benim hayatım vucut benim vucudum abi istedigim gibi çekerim. sen düşünme bunları benim yerime ben düşünürüm (:P) göndermemi isteyen oluyo gönderiyorum, handsfree olmuyo bazen. böyle jellylere gerek yok daha iyisi sendeyken sen çekmezsin vücut iyi olmuş söylemeye gerek yok heralde bu mesajdaki kinayenin boyutu beni aştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 http://i.hizliresim.com/3vnlp9.jpg Aga Moriarty'nin vucut jagger'ınkinden daha heval şu haliyle. Budur yani daha fazlasınada gerek yok :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar