Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 hacılar nereye yazsam bilemedim çünkü hem bi kaç foto atıcaktım hemde beslenme, program falan yazıcaktım ulaşımı kolay olsun diye yeni konu açayım dedim beslenme biçimimi zor kilo alan arkadaşlar ugulayabilir rahatlıkla tabi sporla destekleyerek hehe sonra leş gibi yağ topu olmayın neyse kısaca bi günde neler yediği yazmaya çalışayım sabahtan 15tam yumurta 150gr yulaf biraz sütü karıştırıp krep yapıyorum yarısını kahvaltıda 50-100gr light kaşar zeytin sucu fıstık ezmesiyle falan gömüyorum yanına büyük bardağın içine yeşil çay+mistik karışım diye bişi var tarçınlı marçınlı onu koyup içiyorum, öğlen ve akşam yemekleri aynı sayılır işte 400gr civarı et(hindi yada bonfile) 1000-150gr kepekli bulgur,siyah pirinç yada esmer makarna, yanına sebze cart curt idmandan sonraki öğüne denk gelirse carb kaynağı olarak patates ekleyebiliyorum yanında soda içiyorum, idmandan önceki ara öğünde muz+fıstık ezmesi+whey+badem ceviz kombosu akşam yemeğinden sonra kuruyemiş+50gr light kaşar yatmadan önce 300-500ml kefir bide o sabah yaptığım kalan krepleri gün içinde fıstık ezmesiyle yiyorum sıkıldıça okuldaysam derste çıakrtıp falan fıstık ezmesine banıp yiyodum ahahaha 400gr lık fıstık ezmesi max 3 gün falan dayanıyodu tek kullandığım supplementte whey di bu arada bide idmandan önce sade kahve bazen karpuz falan yiyodum idman öncesi citrulline malate girsin diye vucuda ekonomik olarak aileyi batırmaya yönelik bi bulk oldu sdfsdfsdfsd idmanlara gelirsek haftada 1 yada 2 kere çift idman yapıodum, muay thai yapmadım hiç bu ara elimin üzerini yarmıştım çünkü dikiş falan atılmıştı cumartesileri 1 saat kum torbasında çalışıyodum sadece pazar günleri direk street workout yapıoyrum 2saat civarı salon kapalı olduğu için(açık havada yarı çıplak idman keyfi :P) onun dışında program şu şekilde ielrliyordu bacak1-göğüs,biceps-omuz-triceps,bacak2,sırt,göğüs-biceps,omuz-tri-bacak1-sırt,göğüs-bi,bacak2... aralara tabi street workout falan giriyo bazen de bacak1 de sadece squat yapıodum 20set 8-10 tekrar bacak2 de extension,curl,lunges stiffleg deadlift,sqaut jump falan 2 bacak gününde de calf vardı baya güçlenmiştim ama benchte 140kg 4-5 tekrar çıkıyodu nizami miltiaryde 90kg falan görüyodum deadlift 182.5kg tek tekrar(belimi incittim sonra 120kg kemersiz kaldırırken :( ara verdim artık deadlifte) squat sormayın rack olmadığı için 10 tekrar altına düşmüyorum onda hehe goblet squat favorim oldu ama zaten 60kg bağlayıp 4-6 tekrar dips falan yapıorum 30kg la 10 tekrar pullup neyse geçen bulka göre daha define büyüdüm adam gibi foto yok ama 2 tane va 84kg http://i.imgur.com/RWBC4Zg.jpg 86.5kg http://i.imgur.com/Ji4iIVe.jpg boy 186 hala değişmedi sdf yeap soruları alabilirim^^ ha bu arada 12 nisanda başladım bulka 77kg dım başladığımda 4 gün önce bitirdim bulka 3 ay 2 gün falan sürmüş oha lan gene iyi almışım kilo gerçi bacağa gitti çoğu ^^ 2 ay define gitcem şimdi sonra uzuuuun bi süre bulk düşünüyorum min 95kg falan bakalım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 bulk olma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 bu kadar vaktin olduğuna göre çalışmıyor olmalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 hiçbir şey anlamadım ama yine de okudum lan, çok akıcı bir hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 öğrenciyik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 imamizer said: bulk olma. bulk olmadan nası büyücez lo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 bisi yapma haci sikin kücülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 penisli mesaj geç geldi biraz ilk mesajlardan gelir diyodum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 yaş kaç lo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 çok iyi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 23 olduk ya yaşlanıyouz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 yeter daha büyüme. bulk mulk olma kal böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 adam tanrı beyler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 hacı onu bunu bırak da bi fotoğrafını blizz e at lan bildiğin night elf vücudu var moviede falan oynarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Jaegerjaquez said: 23 Jaegerjaquez said: yaşlı http://media1.giphy.com/media/frNZmtLwVVhrG/200.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 k1nJo said: hacı onu bunu bırak da bi fotoğrafını blizz e at lan bildiğin night elf vücudu var moviede falan oynarsın. hedefim grom vucudu^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 kan ic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 pit lord kanı steroide girer naturelciyiz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 yani horde olmanı daha çok isterim tabi :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 hehe for the horde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Bi kahvalti da 15 yimirta mi? 2 haftada zor yerim herhalde. Daha cok gorsellik bekliyordum. 2 foto var birinin de yarisina flash cakmis. cik cik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 sabah 15 yumurta nedir lan insan olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 fakir bir ailenin bir haftalık yiyeceğini 1 günde yiyor lan adam sdf steroidi kıs hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 yok abi bi kahvaltıda değil o hepsiyle krep yapıorum işte yarısını kahvaltıda geri kalan yarısnı da kaba koyuyorum derste falan sıkılınca yiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 kaslarına dokunmak istiyorum ali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar