axedice Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Evet gençler fikir alayım biraz çalışma ortamlarınızdan. Böyle bi durum var yalnızca iş için kullanılması gereken IM geyikleri yüzünden (baya baya grup chat ve dedikodu döngüsü var) işler aksıyor diyelim, personeli pata küte sözel ya da yazılarla uyarmak yerine nasıl bir yol izlersiniz, izleniyor? İdari personel için performans bazlı bi sistemin de olmadığını düşünün bu arada, standart bi türk firmasıyız yani öyle üst düzey kurumsallık yok. Aslında hem pratik tecrübe, hem de teoride yapılması gereken en iyi uygulama konusunda fikirlere açığım. Özellikle büyük işletmeler bu tür durumlarda nasıl bir yol izliyor zihinsel egzersiz olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 memorandum yayinlayacaksin, altina imza atacaklar. hem mesaj hem elinde koz olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 bizim eski patron şirketinde yazılanlar okunuyormuş şeklinde dedikodu yaymıştık kimse bidaha yazamamıştı dfdffadf baya etkili yöntem tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Kurumsallık yoksa bağırıp çağıracan, işinizi yapın lan diyecen. Pcleri bloklasan, hepsinde tel var. Ortamdaki wireless sisteme mac filtre uygulasan, kendi internet paketlerinden girerler. Jammerla sinyal kessen, kendi işlerinizde aksar. Girişte telefonları toplasan olmaz. O yüzden en başa dön ve gerçek erkeklerin yaptığını yap, çıkartıp vur masaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 sohbete sende katıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 remote control ile yazışmaları takip et :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 geyik yapmak la işlerin aksaması ayrı bir olay işi vaktinde yetiştirmeyenlerden hesap sorulması kafi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Aynen, kontrol ve sonra cikabilecek yasal sorunlar icin log tutulmasi zorunlu de, artik tutacagiz, mudurun makinede saklayacagiz de, azalir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Masakari said: Kurumsallık yoksa bağırıp çağıracan, işinizi yapın lan diyecen. Pcleri bloklasan, hepsinde tel var. Ortamdaki wireless sisteme mac filtre uygulasan, kendi internet paketlerinden girerler. Jammerla sinyal kessen, kendi işlerinizde aksar. Girişte telefonları toplasan olmaz. O yüzden en başa dön ve gerçek erkeklerin yaptığını yap, çıkartıp vur masaya. abi whatsapp kullanıyo millet diye şirkete jammer kurmak inanılmaz bi adım eauheuaauh ya o tür şeyleri tek tek engellemenin dısında bi yolu yok ya bi performans kriteriniz olucak deadlinelarla alaklı yada usta bası gibi eli soparlı biri dolanıcak surekli geyik yapmayın is yapın diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 arkandan mı konusuyorlar hacı?bırak mıllet stres atsın biraz dedikodu gırgır yapsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 kafayı yemişsiniz amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 iş kolunuz nedir? IM kullanan insanların görevleri nedir? açıkçası yasaklama ya da erişimi kesmenin çok negatif ve verimsiz bir yaptırım olduğunu düşünüyorum. ama burada sektör de önemli çünkü her işin farklı bir yürütme biçimi var. iş yapmamakla, zamanını iş dışında internette vs. harcamak arasındaki ayrım genelde yöneticiler tarafından fark edilmiyor ve ölçülmüyor maalesef. önemli olan belirli zamanda, makul düzeyde belirli işin yapılması ve odak noktası bu olmalı. o işin yapılması için başka bir şeye yasak getirmek, genelde o işin yapılmasını sağlamıyor. o yüzden yukarıdaki soruları sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 fırça çekmek her zaman işe yarar. Mail ile tüm çalışanlara toplu uyarı Mesai saatleri içerisinde gereğinden fazla skype vb. kullanımı yapıldığını görüyorum. İş haricindeki kullanımlarınızı makul bir seviyede sınırlamanızı önemle rica ediyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 duvara büyük başkanın resmini as http://sharing.10news.com/sharekgtv/photo/2012/12/14/Kim%20Jong%20Un_1355489031791_339886_ver1.0_640_480.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Forumun adresini ver hepsine, forumdaki axedice benim de, bakalım ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Bi noktaya kadar konuşma geyik vs. normal tabi, sonuçta ben de patiye girip geyik yapıyorum haber okuyorum arada. %100 robot çalışması beklemiyoruz kimseden. Ama başlıktaki aşırıyı o yüzden tırnak içine aldım, bölüm sorumluları yavaştan şikayet etmeye başladılar. Şu yeni yasa uyarınca bütün konuşmaların logları tutulup kanun dışı bir durum olmaması için okunacaktır falan yazmak kafama yattı aslında, daha geçen gün superonline girilen internet sitelerini loglamakla ilgili bi hizmet satmaya çalıştı zaten. Ki skype dblerine erişip okumak kolay bi olay, keza iş yeri sorumlusu iş bilgisayarından yapılan yazışmaları okuyabilir sanırım yasal bi engel yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 problemi yanlış yerde arıyorsunuz iş yapmayan varsa odna odaklanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Ractamainus said: iş kolunuz nedir? IM kullanan insanların görevleri nedir? İmalat sektöründe muhasebe ve personel departmanları. said: açıkçası yasaklama ya da erişimi kesmenin çok negatif ve verimsiz bir yaptırım olduğunu düşünüyorum. Şuna da tamamen katılıyorum, amaç zaten yasak getirmek değil en uygun dille uyarmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Kurumsal firmalarda yapılanları anlatıyorum. Şirket bağlantısı üzerinden girilen siteler, gönderilen mailler (outlook, hotmail, gmail farketmez), IM yazışmaları(lync, communicatior, gtalk, yerse mirc) vb her türlü iletişim loglanır ve gerektiğinde (idari veya yasal) incelenir. IM logları detaya inilmeden aylık olarak kullanıcı bazında (satır sayısı) yöneticilere raporlanır. Birimlerin ve kişilerin ortalamanın üzerindeki verileri incelenir. İşin aksatıldığına dair somut kanıt varsa disiplin yönetmeliğine uygun ceza verilir. Buradan IT'deki arkadaşlara selamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 arada masa masa dolaşıp, "la olum yeter, az işhinize bakin la" diye gezin ortalıkta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 telefonları engelleyemeceğinizdn .ok yalan artık ya adamın telefonunu elinden alırsan o zamanda işimi yapamıyorum diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 şu güzel bi topic aslında ama somut cevaptan çok fikir verebilir; http://workplace.stackexchange.com/questions/1355/how-to-convince-employees-that-im-and-facebook-during-work-is-unethical Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 bu arada türkiyedeki ağır "yalan "çalışma sartları problem en basta adamlar isvecte gunde 6 saat calısma duzenine geciyo bizde en iyi ortalama haftada 45 saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 aşırı paticik kullanımını nasıl çözcez ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 DoruK said: memorandum yayinlayacaksin, altina imza atacaklar. hem mesaj hem elinde koz olacak. Kovarken de "didn't you get the memo?" diyeceksin. http://www.alicia-logic.com/capsimages01/bb_098MorganFreeman.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar