Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 xaenin'in c/p lediği ekşi sözlük entrysi kafepi ısmarlamalı bi yazı inanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 fistan tamam senin mekana gelicez merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Varuna izmirde baya iyiydi bence. Ben $ukusunu verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Fistan said: xaenin'in c/p lediği ekşi sözlük entrysi kafepi ısmarlamalı bi yazı inanmayın xaenin'in kendisi yazdı onu zaten. bu sabah cafe pi'den telefon geldi ve böyle bişi yazmasını rica ettiler. kendisi şerefsiz haysiyetsiz birisi olduğu için direk yazdı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Peki yazan öz xaenin mi yoksa evdeki uzun kulakli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 evdeki salak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Esh said: Peki yazan öz xaenin mi yoksa evdeki uzun kulakli mi? Ne diyon hacı http://forum.paticik.com/thumbnails/bb5/104/bd7/a2a/4ca/df0/f72/11e/b3f/104/5f_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Ay cok cirkiin Cirkin degil rizkina bakiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 vardır bir hibnelik, kuru kuru adam dövmezler. yaptı demiyorum ama belki uyuşturucu sattı müşterilere rahatsızlık verdi yada başka bişi yaptı vs vs. ben herzaman dövenin yanında olmusumdur. edit: ayrıca aya yorgi koyundaki tüm mekanlara koyiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Ottoya gidin daha güzel müzik daha rahat ortam. Cafe pi ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 ahaha sözlükte kaan başgana ağır girişiyorlar lan. çogzevkli okuması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 YAHU TEKRAR SORUYORUM ADAMLAR KAFE Pİ SİZ KİMSİNİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 hangi yüzük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 ulan o hangi yüzüğü diyen kim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Eksi linkini de versenize telefondayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Bakiyim kim eziyo xaenini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 kafepi de aynı şekile spamlayabilirm bir hikaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 moriarty said: ADAMLAR KAFE Pİ SİZ KİMSİNİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 ahah salak kaan da milletin tetikcisi olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Çok gerizekalı bir haber çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 2 yerde kafepi'ye girmek durumunda kaldım, ikisinde de sağolsunlar tiksindirdiler kendilerinden. garsonu ayrı tafra, güvenliği ayrı tafra. Eskişehir'deki hele iyice saçmalıyor. Turizm lisansı var sanırım, barlar 1-2 gibi kapatmak zorunda ama Kafepi ,222 ve SPR açık oluyor 4-5'e kadar. Adamlar " nasıl olsa eşşek gibi geleceksiniz" kafasıyla işletiyorlar mekanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Bu halkin beyni futbolla calistigi icin durumu soyle aciklamak lazim Ayni takimda bile olsa iki kisi birbirine girdigi anda hakem ayirmaya geliyor mu kardesim? Geliyor. Iki topcuyu birden kirmiziyla atiyor mu? Atiyor Burada sen dayak yiyen adami siktiredip onu dovenlere birsey yapmazsan, firma olarak suclu oluyorsun. Bu haberler istifa edip kafeye dava acanlar icin emsal niteliginde, artik firma olarak 'o zaten iyi calismiyordu' savunmasinin arkasina siginamazsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 kermit said: evdeki salak asdfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Of cok hakli bir yazi yazmistim Modare edilmis forum uyarisi verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 o hatanın amına koyim ben. yetti artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar