Dojorel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 said: jankis, 16 Eylül 2004 19:26 tarihinde demiş ki: said: Dralnu, 16 Eylül 2004 01:07 tarihinde demiş ki: o opusme sahnesinde insan ortamda birinin wc ye dogru kosturmasini bekliyo ama .. ahaha mükemmel olurdu hoca senaryo yazsana sen :D jeff i kastetmisti :)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 ya ben hiç sevmiyorum ingiliz aksanını çünkü anlamıyorum.normalde netten indirdiğim şeyleri altyazısız izleyebiliyorum.ama mesela coupling'i izlerken altyazısız bi bok anlamıyorum.bu konuda en iyi ve basit örneği sanchez isimli bi arkadaşımız vermişti.şimdi nerden olduğunu açıklamayayım ayıp olur.sadece internetde ünlü dizi gibi bişi yayınlıyolar :-) .bidiğimiz ass kelimesini amerikalılar "aess" diye okurken ingilizler "AAss" diye okuyolar.[signature][hline]çok dobiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 dirty sanchez deki adammi bu :P[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar136 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 wot?[signature][hline]Biz Sultanî için "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 abi söylemiyim dedim ama. bangbus'daki sanchez[signature][hline]çok dobiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 ben de ingiliz aksanını çok ilginç ve aslında da komik buluyorum, sırf bu yüzden defalarca snatch'i izlemişimdir ben de anlayamıyorum her dediklerini, hatta altyazı falan da arayıp duruyorum nette bu tip film/diziler için, coupling'in dvdleri var ve altyazı koymamış adamlar, dvdleri izlerken bir yandan da dışardan bir sub dosyası ile altyazıları da gösterebilmek için baya bi uğraştım ama beceremedim ^_-[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 "chıırs mayt" (cheers mate) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 bugünkü bölüm eniisiydi herhalde:D steve yine manyak bi konuşma yaptı[hormonlar ve testisler].[jeffsiz olmuo][signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 banada cok siradan geldi nedense ilk defa.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 bu sezonun en iyi bolumu buydu o kadar sooliyim :) EXTERMINATE![signature][hline]...valla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 yok yok en iyisi olcak kesin.Bundan iyisini yapabileceklerini düşünmüyorum bu sezon.Tabii artık steve in olaydan sonra diğerleri tahmin ediliyo ama yine de bombaydı bu bölüm[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 mükemmeldi ! telde patrick in araya girmesine dağıldım resmen iyiye gidiyo dizi[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 inanilmaz guzel bir bolumdu izlerken yarildim steve'in hormonlar ve testisler muhabbetinde olurken birde janein patrick evinde belirmesine bittim super bi bolumdu hatta izledigim en guzel coupling bolumu diyebilirim[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Süper bölümdü.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 müthişti yine ulu öğretiler çıkardık ingilizce aksanı benim çok hoşuma gider ,daha kibar asil duruyo amarigan ing.le karşılaştırdığınızda bariz bu amariganlaramma kaba konşuyo diyo insan bi sue dicek ingiliz mesela süüöööööeaaaouuuuuu[signature][hline]%70 i sadece su olan bir kadın için değmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 -Hormones... -Ballocks![signature][hline]...valla! [Bu mesaj Volfied tarafından 23 Eylül 2004 10:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 patrick'in yatakta araba sesi çıkarmasına koptum ben hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 eet baya vasat bi bölümdü, "küçük ereksyonlarım var" "gidip kazak giyeyim" "sağa sola güneş gözlüü fırlatması" falan hiç komik diildi..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 said: bLaQ, 30 Eylül 2004 01:33 tarihinde demiş ki: eet baya vasat bi bölümdü, "küçük ereksyonlarım var" "gidip kazak giyeyim" "sağa sola güneş gözlüü fırlatması" falan hiç komik diildi.. +1 kötüydü.[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 ben hala inatla sevemiyorum şu diziyi. jeff'li veya jeff'siz bi bölümde 60 espri yapılıyosa bunlardan 20'una gülümsüyorum, 10'una gülüyorum, bu 10 güldüğümden sadece 1 tanesinde yarılıyorum. geri kalan 30 espri hiç birşey ifade etmiyo...[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Aslında haklısın.. dizideki espriler hep benzer espriler..Bolca sex içeren, kadın erkek ilişkileri üzerine abuk subuk birçok espri. bi garip dizi.zorla sempatik olmaya çalışıyorlar gibime geliyor.yani yetişkinler güya ve hiç muhafazakar değiller ama yine de liseliler gibi konuşuyorlar. birbirlerine hayret etmeleri falan. herşeye hayret ediyorlar. bi gariplik var anlatamadığım ama hissettiğim...[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Ben ilk defa bu gece izledim. Bence güzel dizi, ama kadınları çok aşağılıyo. Hani tamam hatun milleti öyledir, geçende dediğim gibi.. Ama fazla abartmışlar..[signature][hline]Turkce Rock Portalı ||| Banner Değişim Sistemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 su yayınlanan son sezon bence hic güzel değildi yani "the girl with two breasts" kıvamında ilk sezon bölümleri izledikten sonra yeni sezona alışmak, sevmek kolay olmadı[signature][hline]abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 hiç izlemiyorum valla artık. jeff gitti oyun bitti.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar