calvaria Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 chrounos said: calvaria said: çok güzel bir tema seçmişsiniz, tebrik ederim. birde şöyle bir hata alıyorum sayfanızda anasayfa yapınca haberiniz olsun. hata "Fatal error: Out of memory (allocated 41943040) (tried to allocate 8192 bytes) in /vhosts/kahvecandir.com/http/wp-content/themes/gonzo/header.php on line 1" Selam, haber verdiğin için sağol. Tekrar deneyip, hala hata alıyosan haber verebilir misin? Sanırım çözdüm. şuan bir sorun yok, hallolmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Aeropress'i yurtdışından mı buldun? Filtreleri falan satan online siteler var da, aleti satan yer bulamadım. Bi arkadaşa bakıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Kapsül içiyorum genelde iş yerinde, bir sürü farklı marka ve tür aldım. Ama yeni evin yolu üstünde güzel çekirdekler satan bir yer bulmayı becerdim sonunda. French Press'ime geri döneceğim. Aeropress eleştirisi yazın, alsam mı, almasam mı çok ikilemdeyim. Canım daha kontrollü ve güzel kahve çektiğinde ve üşenmediğimde Frech Press, öyle bir içeyim dediğimde kapsül takılıyorum. French Press 9/10 puan ise kapsül (onlarca deneyip üç favorimi bulduktan sonra) 7/10 puan alır. Aeropress bu ikilemde nasıl bir yer edinir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Şimdi ofisteyim ama akşam eve gidince kendimce fikirlerimi yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 gerge kahve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Esh said: Eywalla Hedefimiz nescafe makinasiyla hakiki kahve ictigini zannedenleri kezzapla yok etmek. Geçen kapsül kolisinin içine iki-üç tane hazır kahve atmışlar bir porsiyonluk, tek porsiyon 1,8 gr. 1,8 gr ile bir kupa nasıl kahve oluyor anlamadım ama? Tadı berbattı ama, iki yudum alabildim ancak. Tchibo'nun hazır kahvesi daha da berbatmış Nescafe'ye göre. Ankara'daki yerleri de yazın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Tamamdır Gerge.. Sağolasın. 1-2 içinde hazırlar, haber veririm. Ben bugüne kadar 2 kez deneme şansı yakaladım. Biri eataly'de diğerini de şaşkınbakkal, kadıköy'de Dripcoffeeist adlı mekanda. Benim bildiklerim; Aeropress'in kağıt filtresi bezimsi bir yapıda. Kahve yağlarını geçirmiyo. Demleme süresi de french press'e göre çok daha kısa. Yanlış hatırlamıyosam french'de 3-4 dakika kadar bekleniyor. Aeropress'de 30-45sn arasında. Aeropress'de her zaman daha hafif aromalar alıyosun. İçimi çok rahat. Düşük kalite veya bayatlamış kahve çekirdekleriyle bile güzel sonuç alınıyo. French'deki gibi tortu da yok. Demleme skalası diye ilginç bir yazı var blogda. Gruplar halinde çekirdeğin çözünürlüğüne göre yakalanabilecek tatları anlatıyor. Yabancı bir makaleden çevirmiştim. Ona da bakabilirsin. (Yüksek Demli, demsiz kahve başlığı) Daha fazlasını kendim de araştırıp, siteye eklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 chrounos said: Aeropress'i yurtdışından mı buldun? Filtreleri falan satan online siteler var da, aleti satan yer bulamadım. Bi arkadaşa bakıyoruz. Evet abi yurtdışından buldum. Burda hiç aramadım aslında bir arkadaşım getirdi almanyadan süpriz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Süper bi hediye olmuş :) mira.com diye bi site buldum. 100 küsur liraya satıyolarmış. Sağolasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 chrounos said: BonePART said: Yok ya dağların kralı, çöl tilkisi, petrol prensi pozisyonunu bırakıp plaza faresi oldu. Sen de huzuru Kozyatağında bir plazaya sığınarak bulmuşsun ama bro :) Hayırlı olsun yok olm ben hala dağların efendisiyim ikitelli olimpiyat şehir felan dolanıyorum almıyolar beni plazaya 2 3 defa gittim kovdular genel merkezden sahaların adamısın sen sığamnassın gravat takıma dediler bi su damacanası yanında muhabbet ettirmediler yada yangın merdiveninde sigara içirmediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 off tam bir elit yuvasi, yan siteye yerlesip molotof aticam. adamin hem oteli var, hem internet girisimcisi, zenginler daha da zengin oluyo hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 oğlum ben gizli özneyim burada. zengin falan da değilim, çift taraflı giyilen montum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 ulan oteki de petrol seyhi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Güzel olmuş, ellerinize sağlık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 aquila said: off tam bir elit yuvasi, yan siteye yerlesip molotof aticam. adamin hem oteli var, hem internet girisimcisi, zenginler daha da zengin oluyo hep. para parayı çekio abi. sonra evrene mesaj yollama olayı tırıvırı diosunuz. adam cs:go da case açıo pıçak düşüo 400 usd. bize düşeni yazmıştım önceden :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Tema, içerik, amaç vs hoş da isim epeyi itici. Şu candır bu candır diyenlerin yanında duramıyorum, hafakanlar basıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 içebildiğim tek kahve cafe latte. kahveden de anlamam. öleyim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 hario nasıl kullanılır filan onları da yazın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 sanssizsansli said: hario nasıl kullanılır filan onları da yazın. Yazalım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 nescafe parasına daha güzel kahve içebiliyo muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 bi de şu kodumun nikaragua çekirdeğini nereden bulabileceğimi söyleyin yahu. fitil oldum hiçbiyerde yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Bu hani maymun sıçıyormuş onu bişirip kahve yapıyorlarmış gerçek mi? Gerçekse yazsanıza eğlenceli şeyler olsun. Kahve içmeyen adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 maymun değil o lemur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 kopi luwak o. olsa da içsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 maymun değil, dağ kedisi (dağ kedisi neyse) Kahve; http://en.wikipedia.org/wiki/Kopi_Luwak Kedi; http://en.wikipedia.org/wiki/Asian_palm_civet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar