applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 ez skinz olmadı pek ama kazanmak güzeldi ya. cok kaliteli maçlar izledim cidden baya keyif aldım. silp'e selam fakirler ölsün ez skinz sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 vay arkideş son kalan skinlerimde gitmiş fnatic ve esg saolsun ahahaha her türlü bağışlarınızı kabul ederim,bi ak47 blue lam,bi m4a4 zirka falan olur yani 1 dolar ateşleyin sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 işte kumarın acı sonu. her zaman ev kazanır cengiz bunu unutma djasdljaslk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Dworgian said: işte kumarın acı sonu. her zaman ev kazanır cengiz bunu unutma djasdljaslk sadasdasd 2 dolarla başladım bu yola , elde var 0 allah belasını versin esg gibi takımın fgjfgj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 10 dolara ak redline aldım ama basamıyorum hiç bi maça gidecek tüm sermayem diye :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 ver ben basim senin yerine asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 buluruz basacak bi maç. ama tavsiyem ben o ak yı neye oynarsam, evinizi barkınızı satıp karşı takıma yatırın. litecoin e gireyim dediğim ile girdiğim gün arasında 10 kat arttı litecoin, bir girdim yerin dibini gördü daha da yükselmio o vakitten beri. böyle bi şansım var asdkjsadlj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 fnatic mouz maçına mouz bas asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 ben o maçta fnatic e bassam mouz kazanır net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 asfasfasf hep öyle oluyo ztn,dün 2 tane kesin yener dediğim lamerler yenilmiş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Aslında silph de de var bi şomluk. Adam geldi 2 laf etti, na'vi bir anda saçmalamaya başladı elin fransızına karşı. N00b gibi koşup koşup öldüler fln. Silph "iş var" dedi yattı, gece 3 de anca alabildi na'vi oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Comeback is real Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Odeon said: bugun ldlc ve aligona dikkat edin. ldlc 3 4 gundur kapta artik bir ritim tutturmuslardir. aligon cok iyi takimlari yenerek finale geldiler, iyi oyunculari var. ama mac bo3. az olsada sanslari var. navi titani dover bo3 te. beyler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 ben dün navi basacaktım ilk maçta. Dworgian said: naviye basıcam da olm çok içim acicak gibi gelio asdkjskl 50 dkk kala denemeye başladım ve sonuç; Dworgian said: abi bet koyamadım abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 ama sonra lbld (ya da ldlb neyse) vs na'vi de 10 centlik scout kazandım istiosan verim alınca :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Odeon said: Odeon said: bugun ldlc ve aligona dikkat edin. ldlc 3 4 gundur kapta artik bir ritim tutturmuslardir. aligon cok iyi takimlari yenerek finale geldiler, iyi oyunculari var. ama mac bo3. az olsada sanslari var. navi titani dover bo3 te. beyler ? botlar yüzünden kaçırdım abi güzelim maçları :( naviye basabildim anca son maçta. http://i.imgur.com/tTDNXSu.png sermaye küçük oyundan gelenleri basıyorum. zengin olayım hepinizi görücem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 dün fnatic sağolsun, betlik pek bir şeyim kalmadı, kalanı da mouza yükledim bugün gelirse ne ala gelmezse 0.12 lik çuval dolusu item kalıyor geriye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 http://i.imgur.com/VfWpJgi.png tarlalar sürülmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 best of 3 olsa mouz basardım kesin fnatic sacmalıyor 2 gündür. ama tek maç üstünden alırlar gibi de geliyor bilemedim kararsızım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 bir de şey sorcam. bo1 maçların hangi mapte oynancagı ne zaman belli oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 mactan hemen once serverda cogunlukla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 hmm. cunkü inferno olursa map fnatic daha avantajli durumda görünüyor ondan sordum. sen ne bastın bu maça ? sanki olay JW'a bağlı gibi duruyor biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 daha bakmadim ben maclara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 egamingbet lobisi fnatic'e 1.124 mouz'a 4.893 vermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 olm yeter lan bet bet her post. Aksama doneyin bet konusu acacam orda takilin burda oyunu oynayabilen iyiler kalsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar