Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 abi çok ilginçmiş. ben highda 60fps oynuyordum. lowa geçtim şimdi 150fps civarı alıyorum aim kaydı resmen. mouse akıyo gidiyo anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 ben rawa geçince nedense baya sens artıyor normalde raw olmadan 4.99da oynuyorum anlamadım ki niden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 windows veya driverda acceleration falan vardır etkileyen, rawda windows ve driverı sallamadan direkt mousedan aldığını process ediyo csgo. yani aslında windows veya mouse driverınızda hızı etkileyen bir şey olmayınca raw açık veya kapalıyken fark olmuyor (benim sistemde böle) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 bu kadar detaya girerseniz oyunu oynayamazsınız. vurun geçin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Aiko said: bu kadar detaya girerseniz oyunu oynayamazsınız. vurun geçin mm'e +3 gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 her yer jailbreak serveri dolmuş ya. 1.6daki elemanlar go'mu almışlar allahım of. 1 tane dm serveri yok girecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 yaklaşık 2 haftadır yüksek ping yüzünden oynayamıyorum. adamı görmeden ölüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 bırak bu yalanları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 129 fps yaptım denemek için saçma sapan headshotlar alıyorum. noluyor abi nasıl kodlamışlar bu oyunu ya lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 abi onu anlamiyorum ben de 60 ping var genelde kimi zaman adamin iki metre sagina nisan alarak rastgele ates ediyorum direk kafaya gonderiyor mermiyi kimi zaman gozunun icine bakarak tap yapiyorum gogsune falan vuruyorum 0 dmg garip oyun valla. zaten fps olayinda en cok keyfi bf serisinden almistim onun disinda mantikli oyun yok pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Fps denen sey ayaga roket kafaya rail den otesi olmamaliydi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 DoruK said: abi onu anlamiyorum ben de 60 ping var genelde kimi zaman adamin iki metre sagina nisan alarak rastgele ates ediyorum direk kafaya gonderiyor mermiyi kimi zaman gozunun icine bakarak tap yapiyorum gogsune falan vuruyorum 0 dmg garip oyun valla. zaten fps olayinda en cok keyfi bf serisinden almistim onun disinda mantikli oyun yok pek. en efsanesi 5-10 ping rakip varken sende 80 + ping olması oluyor. en son böyle girdiğimde silver 4 adamın benden fazla frag i vardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 cogu silahin random giden mermileri var hicbiri railgun gibi gitmiyor malesef. bu yuzden boyle ustune tutarken vuramiyor ya da az yanina tuttugunuzda hs atabiliyoruz. ben xhairi nokta yaptim. okadar sacma yerlere gidiyorki bazen mermiler deli ediyor insani. uzakta dumduz duran bir adamin burnuna ak47 ile nisan aliyorum bazen 4 kere ustuste oraya gitmiyor mermi. boyle random olaylar varken mecburen oyun sizi spray control ogrenmeye yonlendiriyor. kafa civarlarinda spray kontrolle mermilerin birini dek getirirsen oneshot geberiyo zaten olmadi 3-4 mermi olduruyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 sadece ilk kurşun attığın yere gidiyo zaten (o da şanslıysan), gerisi gabena mechul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Odeon said: cogu silahin random giden mermileri var hicbiri railgun gibi gitmiyor malesef. bu yuzden boyle ustune tutarken vuramiyor ya da az yanina tuttugunuzda hs atabiliyoruz. ben xhairi nokta yaptim. okadar sacma yerlere gidiyorki bazen mermiler deli ediyor insani. uzakta dumduz duran bir adamin burnuna ak47 ile nisan aliyorum bazen 4 kere ustuste oraya gitmiyor mermi. boyle random olaylar varken mecburen oyun sizi spray control ogrenmeye yonlendiriyor. kafa civarlarinda spray kontrolle mermilerin birini dek getirirsen oneshot geberiyo zaten olmadi 3-4 mermi olduruyosun. bu olay biraz crosshair size la da alakalı. crosshair size 5 yapnı deagle ile head atmaya calışın duran adama, bir de size 2 yapıp öyle deneyin. farkı görüceksiniz. size küçülünce spray sıçıyor gerçi orası ayrı sıkıntı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 144hz monitor deyince aklima soktunuz. su guzelmis. http://www.vatanbilgisayar.com/asus-27-pg278q-rog-swift-monitor.html?srt=PU baktim 24 inchlerde 144 mhz 1ms likler yok asus vs de. hep daha buyuk boyutlarda var. su nasil bir marka? panel kalitesi patlar mi? http://www.vatanbilgisayar.com/aoc-24-g2460pqu-genis-ekran-gaming-monitor.html?srt=PU#genel-bakis hmmm sanirim bundan bir tane alacagim http://www.hepsiburada.com/liste/asus-vg248qe-24-led-1920x1080-1ms-3-yil-displayporthdmidual-link-dvi-mm-vesa/productDetails.aspx?productId=bd303205&categoryId=3002879 yalniz yurt disinda aoc un linkledigim modeli asus un linkledigim modelinden cok cok daha ucuz iken burada nasil kafa kafaya olmuslar anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Silphatos said: sadece ilk kurşun attığın yere gidiyo zaten (o da şanslıysan), gerisi gabena mechul benim anlattigim olay zaten ilk mermi icin idi. 4 kere atip bazen tuttugum yere gitmedigi oluyor. ama gitseydi heralde herkes tekatis kasar oyun cok basit olurdu. pingi fpssi iyi olan cok daha avantajli olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 1.6 ve css'de ilk attığında %100 accuracy vardı, bunda bozdular daha random ve nab friendly olsun diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 şöyle aptal bir şey gelmiş bu arada, neyseki bizde region locked ahah http://store.steampowered.com/news/14482/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 %100 accuracy AK icin op olur sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Tori said: 100 liralık gts250yle 1920*1080 oynuyordum ben eski pcde :p hala gts250 ile oynuyorum valla :D 1680x1050 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Nekro said: Evet o mapler gitti. Mission falan da yok artık. mapleri bıraksalar ya ama :( öfff seviodum ben onları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 xfx 270x i iade ettim bugun yerine gigabyte gtx 760 aldim. fps 260lardan 220lere dustu bi de stabil degil arada 180e falan dusuyor 760 daha iyi olmasi lazim aslinda neden aceb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 kodlamada sikinti var heralde cs go nun abi ondan olabilir. Ben motion blur aciyorum fps artiyor. Arkadasin laptop da cozunurlugu 720p den 480p ye cekince fps 100 lerden 50 ye dusuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 DoruK said: xfx 270x i iade ettim bugun yerine gigabyte gtx 760 aldim. fps 260lardan 220lere dustu bi de stabil degil arada 180e falan dusuyor 760 daha iyi olmasi lazim aslinda neden aceb surucu den kalite ayarı yaptın mı? nvidia da surucu uzerindeki ayar ile application ın ayarını ezebiliyorsun. daha iyi goruntu kalitesinde olabilirsin su anda onceki karta gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar