Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #5

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

windows veya driverda acceleration falan vardır etkileyen, rawda windows ve driverı sallamadan direkt mousedan aldığını process ediyo csgo. yani aslında windows veya mouse driverınızda hızı etkileyen bir şey olmayınca raw açık veya kapalıyken fark olmuyor (benim sistemde böle)
Sosyal ağlarda paylaş

abi onu anlamiyorum ben de

60 ping var genelde kimi zaman adamin iki metre sagina nisan alarak rastgele ates ediyorum direk kafaya gonderiyor mermiyi

kimi zaman gozunun icine bakarak tap yapiyorum gogsune falan vuruyorum 0 dmg

garip oyun valla. zaten fps olayinda en cok keyfi bf serisinden almistim onun disinda mantikli oyun yok pek.
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

abi onu anlamiyorum ben de

60 ping var genelde kimi zaman adamin iki metre sagina nisan alarak rastgele ates ediyorum direk kafaya gonderiyor mermiyi

kimi zaman gozunun icine bakarak tap yapiyorum gogsune falan vuruyorum 0 dmg

garip oyun valla. zaten fps olayinda en cok keyfi bf serisinden almistim onun disinda mantikli oyun yok pek.

en efsanesi 5-10 ping rakip varken sende 80 + ping olması oluyor. en son böyle girdiğimde silver 4 adamın benden fazla frag i vardi.
Sosyal ağlarda paylaş

cogu silahin random giden mermileri var hicbiri railgun gibi gitmiyor malesef. bu yuzden boyle ustune tutarken vuramiyor ya da az yanina tuttugunuzda hs atabiliyoruz.
ben xhairi nokta yaptim. okadar sacma yerlere gidiyorki bazen mermiler deli ediyor insani.
uzakta dumduz duran bir adamin burnuna ak47 ile nisan aliyorum bazen 4 kere ustuste oraya gitmiyor mermi.
boyle random olaylar varken mecburen oyun sizi spray control ogrenmeye yonlendiriyor.
kafa civarlarinda spray kontrolle mermilerin birini dek getirirsen oneshot geberiyo zaten olmadi 3-4 mermi olduruyosun.
Sosyal ağlarda paylaş

Odeon said:

cogu silahin random giden mermileri var hicbiri railgun gibi gitmiyor malesef. bu yuzden boyle ustune tutarken vuramiyor ya da az yanina tuttugunuzda hs atabiliyoruz.
ben xhairi nokta yaptim. okadar sacma yerlere gidiyorki bazen mermiler deli ediyor insani.
uzakta dumduz duran bir adamin burnuna ak47 ile nisan aliyorum bazen 4 kere ustuste oraya gitmiyor mermi.
boyle random olaylar varken mecburen oyun sizi spray control ogrenmeye yonlendiriyor.
kafa civarlarinda spray kontrolle mermilerin birini dek getirirsen oneshot geberiyo zaten olmadi 3-4 mermi olduruyosun.

bu olay biraz crosshair size la da alakalı.

crosshair size 5 yapnı deagle ile head atmaya calışın duran adama, bir de size 2 yapıp öyle deneyin. farkı görüceksiniz. size küçülünce spray sıçıyor gerçi orası ayrı sıkıntı.
Sosyal ağlarda paylaş

144hz monitor deyince aklima soktunuz.

su guzelmis.

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-27-pg278q-rog-swift-monitor.html?srt=PU

baktim 24 inchlerde 144 mhz 1ms likler yok asus vs de. hep daha buyuk boyutlarda var. su nasil bir marka? panel kalitesi patlar mi?

http://www.vatanbilgisayar.com/aoc-24-g2460pqu-genis-ekran-gaming-monitor.html?srt=PU#genel-bakis

hmmm sanirim bundan bir tane alacagim

http://www.hepsiburada.com/liste/asus-vg248qe-24-led-1920x1080-1ms-3-yil-displayporthdmidual-link-dvi-mm-vesa/productDetails.aspx?productId=bd303205&categoryId=3002879

yalniz yurt disinda aoc un linkledigim modeli asus un linkledigim modelinden cok cok daha ucuz iken burada nasil kafa kafaya olmuslar anlamadim.
Sosyal ağlarda paylaş

Silphatos said:

sadece ilk kurşun attığın yere gidiyo zaten (o da şanslıysan), gerisi gabena mechul

benim anlattigim olay zaten ilk mermi icin idi. 4 kere atip bazen tuttugum yere gitmedigi oluyor. ama gitseydi heralde herkes tekatis kasar oyun cok basit olurdu. pingi fpssi iyi olan cok daha avantajli olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

xfx 270x i iade ettim bugun yerine gigabyte gtx 760 aldim. fps 260lardan 220lere dustu bi de stabil degil arada 180e falan dusuyor

760 daha iyi olmasi lazim aslinda neden aceb

surucu den kalite ayarı yaptın mı? nvidia da surucu uzerindeki ayar ile application ın ayarını ezebiliyorsun. daha iyi goruntu kalitesinde olabilirsin su anda onceki karta gore.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...