liberal Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 liberal said: abi bu kadar sıkıntı yaşanıyorsa 10 kişi 4 tl verelim 12 kişilik bir server alıp 2 aylığına istediğimiz gibi kullanalım. atarız official config'i içine misler gibi oynarız düşük ping'de. hem gırla eğlence olur hem de kendinizi geliştirirsiniz. dengeli takımlar kurarız falan. 4 tl atmaya hazırım ben. bir çoğunuz kabul eder heralde? olm destek çıkın lan pis fakirler Namessar said: benim gameservers.com dan bir serverim var, oyle bos bos duruyor ama turkiye ici olmadıgı ıcın iyi ping alamazsınız malesef. kac ping alırız aşağı yukarı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Oyunlara giremeyen var mı? Searching kısmında dc oluyorum sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 full çavuş bi oyuna girdim, tüm cavuşlardan iyi oynadım mehhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Silphatos said: benim ses bonecin aynısı lan yoksa ben bonec miyim yok lan deilimdir. neyse bu hafta 10 tır, 5 marine konteyner, 3 tane de gemiye malzeme çıkarttım, milyor dolar madırfakırz. kendimi csde nabları tokatlayarak ödüllendireceğim ve haftanın yorgunluğunu atacağım şimdi. bana katılan min. şerif var mıdır şerif değilim ama şeriflik performansım için Aiko'ya danışabilirsin inv me biçiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 deadwoll said: Oyunlara giremeyen var mı? Searching kısmında dc oluyorum sürekli. Bazen yapıyor bende de steam dc oluyor aslında. Steami açıp kapatıyorum düzeliyor. Beyler hadi maç yapalım 2 tane çıkıcam sonra. Inviteları bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 applev0dka said: Silphatos said: benim ses bonecin aynısı lan yoksa ben bonec miyim yok lan deilimdir. neyse bu hafta 10 tır, 5 marine konteyner, 3 tane de gemiye malzeme çıkarttım, milyor dolar madırfakırz. kendimi csde nabları tokatlayarak ödüllendireceğim ve haftanın yorgunluğunu atacağım şimdi. bana katılan min. şerif var mıdır şerif değilim ama şeriflik performansım için Aiko'ya danışabilirsin inv me biçiz i had to do this, sorry :( http://i.imgur.com/r0YtfUv.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Liebe said: applev0dka said: Silphatos said: benim ses bonecin aynısı lan yoksa ben bonec miyim yok lan deilimdir. neyse bu hafta 10 tır, 5 marine konteyner, 3 tane de gemiye malzeme çıkarttım, milyor dolar madırfakırz. kendimi csde nabları tokatlayarak ödüllendireceğim ve haftanın yorgunluğunu atacağım şimdi. bana katılan min. şerif var mıdır şerif değilim ama şeriflik performansım için Aiko'ya danışabilirsin inv me biçiz i had to do this, sorry :( http://i.imgur.com/r0YtfUv.jpg kusura bakma ama arkadaşların cok noobdu. 2 haftadır oynadığı için nerde durması nerde rush yapması gerektiğini bilmediğinden, nerde smoke atacagını nerde savaşacagını bilmeden, kapıda bizi blockluyorlar, smoke atılması gereken ct spawnda adamlarla çatışıyorlardı. bizi aşağıya çekiyorlardı. Aiko ile girdiğimiz maçta benim dışımda takımda herkes şerifti, 2. bitirdim coğu round tek başıma savaşarak. iyi oyun iyi oyuncular ile oynanır abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 buna da bakabilirsin, iyi oyuncular ile girdiğimde nasıl oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 ohaaaa ben goldla oyun oynadığımı bile hatırlamıyorum. photoshop falan galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 bu arada 4 sheriff, 1 çift keleş oyuna girdik. karşıya 4 tane normal kartal 1 tane pırpırlı kartal geldi. müthiş mm thnks gaben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 bu arada bu gün applevodka ile supreme ve silver 2 li takıma denk geldik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 supreme adam 4. mü olmustu :D silver2 adam 2. oldu onu hatırlıyorum da sdsafas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 nab volpere bak frag yapmış sdsfsdf ne anlar o cs den hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 adam cok iyi ya, aim'i zaten iyi de pozisyon bilgisi falan da cok yüksek. onla banana tutmak baya eğlenceli oluyor, top geçer adam geçmez oynuyoruz sdsfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 nip fanatik aldi eline fransizlar stockholmde final oynuyor lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 oynayamıyorlar 1.5 saattir tech issue :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 yayaye koko cambo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 aaaa bu ne be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 ahaha cok iyi değilmi yaaa gul tag sdsfasf yaaa gul tag taci taci taciyoo açtım arkada hearthstone oynuyorm dinlerken sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 parti bitti gl hf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Liebe said: bu arada 4 sheriff, 1 çift keleş oyuna girdik. karşıya 4 tane normal kartal 1 tane pırpırlı kartal geldi. müthiş mm thnks gaben bana ayak uydurabilseniz yeniyoduk az daha. bu arada 4 şerif değil 3 şerif, 1 keleş, 1 ranksizdik olm. karşı full kuş amk nasıl bir matchmaking bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 titan süpürcekti 16-0 iyi olmadı party break Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slawn Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 JW vs Titan http://www.youtube.com/watch?v=GmnCutPOoJQ son adamda 6 hp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 oha yoketmiş Slawn said: JW vs Titan http://www.youtube.com/watch?v=GmnCutPOoJQ son adamda 6 hp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 son kill cok acımasız, insan insana yapmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar