Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #5

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

liberal said:

abi bu kadar sıkıntı yaşanıyorsa 10 kişi 4 tl verelim 12 kişilik bir server alıp 2 aylığına istediğimiz gibi kullanalım. atarız official config'i içine misler gibi oynarız düşük ping'de. hem gırla eğlence olur hem de kendinizi geliştirirsiniz. dengeli takımlar kurarız falan.

4 tl atmaya hazırım ben. bir çoğunuz kabul eder heralde?

olm destek çıkın lan pis fakirler

Namessar said:

benim gameservers.com dan bir serverim var, oyle bos bos duruyor ama turkiye ici olmadıgı ıcın iyi ping alamazsınız malesef.

kac ping alırız aşağı yukarı?
Sosyal ağlarda paylaş

Silphatos said:

benim ses bonecin aynısı lan yoksa ben bonec miyim

yok lan deilimdir.

neyse bu hafta 10 tır, 5 marine konteyner, 3 tane de gemiye malzeme çıkarttım, milyor dolar madırfakırz. kendimi csde nabları tokatlayarak ödüllendireceğim ve haftanın yorgunluğunu atacağım şimdi. bana katılan min. şerif var mıdır

şerif değilim ama şeriflik performansım için Aiko'ya danışabilirsin inv me biçiz
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

Silphatos said:

yok lan deilimdir.

neyse bu hafta 10 tır, 5 marine konteyner, 3 tane de gemiye malzeme çıkarttım, milyor dolar madırfakırz. kendimi csde nabları tokatlayarak ödüllendireceğim ve haftanın yorgunluğunu atacağım şimdi. bana katılan min. şerif var mıdır

şerif değilim ama şeriflik performansım için Aiko'ya danışabilirsin inv me biçiz

i had to do this, sorry :(

http://i.imgur.com/r0YtfUv.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

applev0dka said:

Silphatos said:

yok lan deilimdir.

i had to do this, sorry :(

http://i.imgur.com/r0YtfUv.jpg

kusura bakma ama arkadaşların cok noobdu.
2 haftadır oynadığı için nerde durması nerde rush yapması gerektiğini bilmediğinden, nerde smoke atacagını nerde savaşacagını bilmeden, kapıda bizi blockluyorlar, smoke atılması gereken ct spawnda adamlarla çatışıyorlardı.

bizi aşağıya çekiyorlardı.

Aiko ile girdiğimiz maçta benim dışımda takımda herkes şerifti, 2. bitirdim coğu round tek başıma savaşarak.

iyi oyun iyi oyuncular ile oynanır abi
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

bu arada 4 sheriff, 1 çift keleş oyuna girdik. karşıya 4 tane normal kartal 1 tane pırpırlı kartal geldi. müthiş mm thnks gaben

bana ayak uydurabilseniz yeniyoduk az daha. bu arada 4 şerif değil 3 şerif, 1 keleş, 1 ranksizdik olm. karşı full kuş amk nasıl bir matchmaking bu
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...