Shaklaban Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 2 kişi takımlar değişir değişmez çıktı ona rağmen beraberliği kapıcaktık az kalsın. bıktım lan her oyun aynı şeyler. ya eksik kalıyoruz. ya 2 velet birbirine noob diyip kafa ütülüyor ve oynamıyor. ya da takıma bottan farksız adam geliyor. X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Maçlar iyi miydi kötü müydü bilemedim. Comebackler güzeldi de, iradesi kuvvetli hiç mi takım yok yahu. Panikleyince eli ayağına dolaşıyor hepsinin lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 şu 3 maça ne diyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 na'vı ve fnatic bascam sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 esg de es geçilmez gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 bugun ldlc ve aligona dikkat edin. ldlc 3 4 gundur kapta artik bir ritim tutturmuslardir. aligon cok iyi takimlari yenerek finale geldiler, iyi oyunculari var. ama mac bo3. az olsada sanslari var. navi titani dover bo3 te. benim betlerim ldlc low, esg med. , navi high kopya cekipte item yollamayan top olsun X( dun okadar wot yazdik hicbisey yollayan olmadi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 rank sistemi hakkında: http://www.reddit.com/r/GlobalOffensive/comments/2aui6k/faq_the_eloratingsystem/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Odeon said: bugun ldlc ve aligona dikkat edin. ldlc 3 4 gundur kapta artik bir ritim tutturmuslardir. aligon cok iyi takimlari yenerek finale geldiler, iyi oyunculari var. ama mac bo3. az olsada sanslari var. navi titani dover bo3 te. benim betlerim ldlc low, esg med. , navi high kopya cekipte item yollamayan top olsun X( dun okadar wot yazdik hicbisey yollayan olmadi :/ http://i.imgur.com/PViWZVV.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Odeon said: bugun ldlc ve aligona dikkat edin. ldlc 3 4 gundur kapta artik bir ritim tutturmuslardir. aligon cok iyi takimlari yenerek finale geldiler, iyi oyunculari var. ama mac bo3. az olsada sanslari var. navi titani dover bo3 te. benim betlerim ldlc low, esg med. , navi high kopya cekipte item yollamayan top olsun X( dun okadar wot yazdik hicbisey yollayan olmadi :/ dün ben 1 maça yetişebildim oynamak için. oynadık. apti fnatic hr la kafa kafaya geldi. bugün yetişirsem eve gittiğimde (bkz: saat 8 fln), navi ye basıcam bakalım bir ak redline işalla klsjdaslj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 AG'ye basacağım da yine bastırmıyor. Returnleri de LDLC bastık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Ben yüklü girdim naviye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Dunku mac nasil berabere bitti lan 15 oldugunda streami rage quitlediydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Silphatos said: Dunku mac nasil berabere bitti lan 15 oldugunda streami rage quitlediydim sen açınca takım kaybetmeye, kapatınca kazanmaya basladı. 10-5 di kesin kazandık gg no re dedin 10-15 oldu. kapadın 15-15 oldu. ben oynadığım beti sana söyleyeyim de açıp izleme allah aşkına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Silp e söylemeyelim betlediğimiz maçları. İzlemesin. Uğursuz mudur nedir adam :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 cumbag is real Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 fnatic > ldlc esg > ag titan > navi (titan kötü gidişatı navi karşısında durdurur, oranıyla bestest maç of the day) at fava bekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 ben navi dedim de yanlış hatırlamışım, fnatice oynamıştım dünkü o 9 maçlık streaki görünce. ldlc bildiğin azına burnuna vuruyo fnaticin ilk haritada :D gidici gibi 10 dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 bo3, alır fnatic raad ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 olm bu oyuna inancımı kaybediyorum lan. oyunda aşırı bir hile var. sanırım vac tespit etmiyor, overwatch yakalayana kadar sinsi sinsi WH akar. amaç hile açıp rank kasmak sanırım. ben de alıcam patidekileri kasıcam lan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 şöyle güzel bi tayfa ayarlasak kendi aramızda 5v5 oynasak keşke. cs.s de hep öyle oynardık abi gerildiğimiz tek nokta lag olurdu ki o bile nadir olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 bu ne abi yine mi basamicaz. hep full hep full Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 COMEBACK IS REAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 yine 1 winim silindi. bu ne demek? hile olan birisiyle oynamışım. abi ama ben kazandığım tüm maçları zor bela kazanıyorumki lan. kimde nasıl bir hile varsa onla bile oynayamıyor demekki. edit : kumarı bırakın olm bak default skinlerle kalacaksınız elinde sonunda. odeon sizi ütüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 oyundan gelenleri basıyorum ben vicdanım rahat :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Bastım itemları, que dolu demedi ama history de falan gözükmüyor yalan mı oldu, bi mesaj geliyo mu kabul edince ? My bets de gözükmüyor ya da Bet History de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar