Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #5

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

bu gün nuke 14 4'ten maç verdik. çok değişik anlamsız hareketleri vardı maçta karşı takımın. maçtan sonra kıllandım izledim. faaith diye bi eleman bariz bir şekilde wallhack yapıyormuş. takımıda ona göre yönlendiriyordu muhtemelen. ilginç olan adam çok ama çok kötü. aim 0 fakat rütbes global elite.

bide sizin yorumunuzu almak istiyorum zamanım olunca demosunu yapıp reddit e koycam.

maçın linki bu

steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-3vQ8i-DXBPb-thYZ9-AduyL-pcy6A

özellikle adamlar ct iken ilk 2 elde bana göre çok bariz belli oluyor. onun dışında adam hiç yanılmıyor her zaman doğru yere bakıyor adama nişan alıyor fln.

buda adamın steam profili:

http://steamcommunity.com/profiles/76561198131584837/

karının resmine aldanmayın plz :)
Sosyal ağlarda paylaş

14-8 ken faa1th in rampada "adamı gördüğümü belli etmeyim" hareketiyle belli oluyor dsfsg

Eren şans yok olm bizde. az önce maça girdik, karşıyı pataklıyoruz, servera lag girdi oyun iptal oldu.

öbür maça girdik, bizim adam "paketim bitti" dedi ve cıktı oyundan.

ulan bırakıcam rage e girmiycem, sakin olcam dedikçe bi bok cıkıyor ya lan.
Sosyal ağlarda paylaş

Aiko said:

bu gün nuke 14 4'ten maç verdik. çok değişik anlamsız hareketleri vardı maçta karşı takımın. maçtan sonra kıllandım izledim. faaith diye bi eleman bariz bir şekilde wallhack yapıyormuş. takımıda ona göre yönlendiriyordu muhtemelen. ilginç olan adam çok ama çok kötü. aim 0 fakat rütbes global elite.

bide sizin yorumunuzu almak istiyorum zamanım olunca demosunu yapıp reddit e koycam.

maçın linki bu

steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-3vQ8i-DXBPb-thYZ9-AduyL-pcy6A

özellikle adamlar ct iken ilk 2 elde bana göre çok bariz belli oluyor. onun dışında adam hiç yanılmıyor her zaman doğru yere bakıyor adama nişan alıyor fln.

buda adamın steam profili:

http://steamcommunity.com/profiles/76561198131584837/

karının resmine aldanmayın plz :)

h4xxor3d

gg
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

rank düştüm :(

dün deno sağolsun bir oyuna soktu sdsfs

bugun de nuke'de takımı tek başıma taşıyamadım 27-28 kill falan yetmedi. 16-13 kaybettik düştüm, artık solo girmiyorum yeter.

son 2-3 günüdür harika oyunlar çıkarıyorum boşa gidiyor

Biz 3 bile girmiycez artik. 3. Smurf ban yedi 24 saat.

12 round boyunca kurwaya "oraya smoke atma" dememe ragmen atti
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

oyunun daha akıcı olduğunu o kadar kareyi göstermeyen mönitöden baska yere bakarak mı anlıyorsun ?

kareyi göstermese de anlaşılıyor işte. sonuçta fps=hz diyemeyiz.

60 hz . . . . . . . . . . . .

60 fps . . . . . . . . . . . .

100 fps . . . . . . . . . . . . . .. . ...

300 fps ..................................

ekranda görünmese de ekrandaki kareleri bir şekilde etkiliyor.

sen c4 bulmayı öğren önce >:D<
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...