senko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 ben de mini istiyorum da herkes tikky kız arabası diye diye soğutuyor beni mini'den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 gay arabası, kız arabası, züppe arabası, hipstır arabası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 bak işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 siyahından al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 ~ mini yi almak için bu parayı, 20-24 yaşları arasında edinmek lazım. 27den sonra bu araba olmuyor. Çocukken o kadar heves edip-hiç legosu olmayıp, büyüyünce kendine lego almak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 illa sedan araba mı alcaz koskaca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Cok iyi gidiyo Mini al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Abi sen dalga geçenlere bakma Mini güzel araba. Aslında Countryman alsan çok iyi olur da onların fiyatlar az daha yüksek heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 sıfır al opel adam al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 70hp imiş abi bunlar ben 110 hp pejo'da bayıyordum gitmiyor diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 konu cok muthis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 fikir ver lan it konu müthiş diyeceğine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Selam, KHaRoN uyarmamı istedi, 'benimle seviyeli konuşsun' dedi. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Cooper s al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 senko said: fikir ver lan it konu müthiş diyeceğine Olm 50 bine hem guzel gozuken hem de giden araba olsaydi herkes onu alirdi. Yankinin soyledigi disindakiler yalan Ya eh giden guzel araba alcan Ya da giden eh araba alcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Yankı kim yav, ona göre tekrar bakayım postlara. Konuya yancı olmak amacıyla; 50k ya ikinci el görünümü güzel ama eh giden araba tavsiyesi verir misin Kharon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 mini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 ben de güzel ama eh giden istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 dsg leon diyoruz işte tatava yapma boş yere paraya kıyayım diyorsan golf a3 bmw volvo yardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Archangel_ said: Yankı kim yav, ona göre tekrar bakayım postlara. Konuya yancı olmak amacıyla; 50k ya ikinci el görünümü güzel ama eh giden araba tavsiyesi verir misin Kharon? Cooper iste hem giden hem guzel araba Onun disinda kullanisli ve eh gidip guzel gozuken araba 47-52 arasina mazda 3 sedan dizeller var 2013 model falan. Yeni kasalar cikinca cok makul oldu fiyatlar. Yeni kasa leon degilse eskisi alinmaz 50 ye, hem de dsg hic alinmaz. Akil kari degil. Golf u saymiyorum benchmark oldugu icin. Ztn bu fiyata yok galiba zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 tatava yapma işte giulietta al geç aynı fiyatlarda 3 aydır bende bakıyorum daha iyi bir alternatif yok temiz bulabilirsen rocco al ama oda yalan 50k ya. örn; http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-deri-doseme-giulietta-1.4-tb-multiair-distinctive-170-bp-165683229/detay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 buda aynı fiyata http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2011-wosvagen-scirocco-30.000-orjinal-km.de-full-plusfull-160-hp-167687431/detay gönül ister rocco alıp 2-3 sene sonra aşağı yukarı aynı paraya satayım (tabi sen de gömmezsen bi yere) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 paramecium said: Selam, KHaRoN uyarmamı istedi, 'benimle seviyeli konuşsun' dedi. Saygılar. Selam, Senko uyarmamı istedi, 'KHaRon'un evini biliyoruz artizlik yapmasın' dedi. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Madem adresi biliyorsunuz kapip gelin biseyler , daha olmadi yollayin bu ne dusuncesizlik. Hadi senkoyu anliyorum, adam muhtesem hayirsiz. Anca isi dusunce ariyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar