deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Ex-fat'a formatla hdd'yi bence (formatın ismini kesin yanlış hatırlıyorum ya neyse). Mac'lerde o çalışıyordu, hem de büyük dosyaları şeettirebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 evet exfat yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Abi mail lie hiç bir hesaptan mail alamıyorum ya, exchange dün güzeldi gitti, dedim gmail deniyim onada bağlanmıyor. 2 gündür mac kullanıyorum genel sorun mu benden mi bilemedim halp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 almada değil de göndermede oluyor sorun. bazen tekrardan tanımlamam gerekiyor kutuları düzelmesi için, bazen uygulamayı kapatıp açınca düzeliyor kendiliğinden. ama bir sorun var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 http://www.postbox-inc.com Bunun trialini denesenize 1-2 gün.Airmail kullanırken yapıyodu bende de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Postbox en sorunsuzu, evet. Airmail iyiydi ama bozuldu bir yerlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Uzun sure yosemitede debelendikten sonra tekrar maverickse dondum.Safari inanilmaz bugli, bir sekilde trayde bile dursa sistemi inanilmaz bir sekilde yavaslatiyo.Aktif olarak osx kullanmaya basladigimdan beri safari kullaniyodum ama gecen hafta bi firefox u deniyim dedim, denemez olaydim.Inanilmaz bir overall performans artisi gerceklesti.Defaultta safari kullananlara duyrulur.Firefox yada chrome a gecin kafaniz rahat etsin. En son son phpstorm, firefox, photoshop, spotify acikken sistem kendi kendine kapandi.linuxdeki kernel panic, windowsdaki mavi ekran gibi.O dakka itibariyla clean install maverickse gectim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Bende mavericks de mutluyum. Yosemite felan sevmedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Benim Yosemite arada sırada bug çıkartıyordu, ben de bıktım sonunda. Eski versiyona dönmüyorum ama, clean install atacağım bir. Güncelleme yapmak hataydı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Cok yeri degil de hazir clean install denmisken sorayim. Diyelimki time machine yedeklerim var gunluk saatlik. Sonra clean install yaptim. Bu yedeklerden sadece dosyalarimi al diyebiliyo muyum ? Bu yedekler aslinda senin dediginde ariza cikariyo mu osx ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 di said: Cok yeri degil de hazir clean install denmisken sorayim. Diyelimki time machine yedeklerim var gunluk saatlik. Sonra clean install yaptim. Bu yedeklerden sadece dosyalarimi al diyebiliyo muyum ? Bu yedekler aslinda senin dediginde ariza cikariyo mu osx ? Clean installdan sonra time machine eski kayitlari gormuyor diye biliyorum.Gecen bir arkadasta denedik.Adobedan 1 gb, dropboxdan 100gb verisi var.Yedek almamis o da time machine e guvenip.Clean installdan sonra time machine gormedi eski sistemin yedeklerini demisti.Yosemiteden yosemiteye bu arada yaptigi is.Ama belki bi noktayi gozden kacirdi.Belki baska bi problem vardi. Senin sonucunu merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 GERGE said: Benim Yosemite arada sırada bug çıkartıyordu, ben de bıktım sonunda. Eski versiyona dönmüyorum ama, clean install atacağım bir. Güncelleme yapmak hataydı sanırım. Bunu genius barda çocuk söledi bana clean yap update yapınca yosmite yavaş çalışıyor diye, bende clean yosmite kurdum biraz rahatladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Benim hatamm abi, yıllardır Linux kullanıyorum, bir kere distro update olayının düzgün çalıştığını görmedim. Windows ile de düzgün çalıştığını görmedim. OS X ile niye çalışsın ki? Yine de en iyi yapan OS X, öyle sistem kıran bug yok. di said: Cok yeri degil de hazir clean install denmisken sorayim. Diyelimki time machine yedeklerim var gunluk saatlik. Sonra clean install yaptim. Bu yedeklerden sadece dosyalarimi al diyebiliyo muyum ? Bu yedekler aslinda senin dediginde ariza cikariyo mu osx ? Migration assistant var, onunla alabiliyor olman lazım ama denemedim hiç. USB bellek uçtu uçalı Tİme Machine yedeğim yok. Aklıma getirdiğin iyi oldu ama, yeni HDD alayım harici disk kutuma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Ben dun gece gectim bu arada Yosemite'ye, oyle sacmalayan bisey gormedim henuz ama zaten 10.8'den geliyorum. Once Maverick, sonra Yosemite. Maverick udpate'i saclari yoldurduktan sonra pek etkilemedi. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Kullandıkça bir sürü küçük sorun çıkıyor abi. Ayarlar filan karışıyor. Gördüğüm en büyük bug ama TV'ye bağlayamamam oldu, geçen hafta da iCloud çökünce yeter dedim. Temiz yükle bence vaktin olduğu ilk anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Time Machine yedeğinden dosyaları gayet tek tek alabilirsiniz. Defalarca clean install yaptım ve 2012 yılı dosyalarıma bile ulaşıyorum.. Time Machine içerisindeki klasöre girip cihazınızı double klickle seçince masa üstünde "Time Machine Backups" mount oluyor. İçine girip tarih-tarih irdeleyebilir ve dosyalarınızı alabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Tum kullandigim applar ile birlikte sifirdan yukleyince 13GB yer kapladi sadece. Bundan once ayni applarla 30gb kadar yer kapliyordu. Simdi appli ve ayarli halinin imajini aliyorum timemachine ile bir usb diske. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 safari güncellemesi gelmiş bozmuşlar yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Denmis ama yaziyim yinede, migration assistant ile aliniyor yedekler. Ben hep öyle yaptimdi yukseltip migration assistant uzerinden alarak. Azönce bende yosemite'a gectim buarada. Hackintosh ile ilk defa ugrasmadan, sifirlamadan, bastan sistem kurmadan 15dk'da yosemite install caktim. Hersey oldugu gibi birebir ayni calisiyo suan butun ayarlarla birlikte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Sonunda ben de geçtim Mac'e, iş bilgisayarı olarak. Bu kadar senedir bu işin içinde olup da Retina ekranı bir tek iPAD de kullanmış olmak ne salakçaymış. Gerçi işten en üst Macbook 'u verince adamlar oyun falan da oynadım. Tadından yenmiyor OSX gerçekten. Alet genel olarak ne başarılıymış meğersem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 sharky said: Sonunda ben de geçtim Mac'e, iş bilgisayarı olarak. Bu kadar senedir bu işin içinde olup da Retina ekranı bir tek iPAD de kullanmış olmak ne salakçaymış. Gerçi işten en üst Macbook 'u verince adamlar oyun falan da oynadım. Tadından yenmiyor OSX gerçekten. Alet genel olarak ne başarılıymış meğersem. Al o zaman bu da hosgeldin hediyesi. =) https://truesecdev.wordpress.com/2015/04/09/hidden-backdoor-api-to-root-privileges-in-apple-os-x/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Lan ?! Yok mu olm iptables, ipfw v.s bişey bunda :) Vardır elbet, ssh 'i niye açıom ki publice ? Hatta ssh daemon'u local kullandığım bir laptopda çalıştırmayı düşünmüyom allahtan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 bosver abi sen onlari, kasayi oksa, tuslari parmakla, touchpadi mincri, hmmffff bu alet muhtesem dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 pulkas said: di said: Cok yeri degil de hazir clean install denmisken sorayim. Diyelimki time machine yedeklerim var gunluk saatlik. Sonra clean install yaptim. Bu yedeklerden sadece dosyalarimi al diyebiliyo muyum ? Bu yedekler aslinda senin dediginde ariza cikariyo mu osx ? Clean installdan sonra time machine eski kayitlari gormuyor diye biliyorum.Gecen bir arkadasta denedik.Adobedan 1 gb, dropboxdan 100gb verisi var.Yedek almamis o da time machine e guvenip.Clean installdan sonra time machine gormedi eski sistemin yedeklerini demisti.Yosemiteden yosemiteye bu arada yaptigi is.Ama belki bi noktayi gozden kacirdi.Belki baska bi problem vardi. Senin sonucunu merak ediyorum. yanlış abi. clean install'ı falan geç, başka mac'e taksan bile o time machine'daki verilere şifreyi girdiğin sürece ulaşabiliyorsun. klasör klasör, dosya dosya, gün gün yedekler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 OS X icin sunu yazdim: http://muratcansimsek.com/2015/04/10/os-xde-mpv-kurulumu/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar