xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 4dv3nt said: simdi aldım cihazı yosemite'ı da yükledim ama iphoto keynotes gibi uygulamaların update'lerini yapmıyor "This update is not available for this Apple ID either because it was bought by a different user or the item was refunded or cancelled." böyle bir uyarı alıyorum çözümü bilen var mıdır aynısı banada iphone da oluyor pinterest için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 bu yosemite simdi ciktimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 eyvallah gerge saol adamim bende internetten kontrol ettim 16 ekimde cikmis ve kendisi beles olur burda meraki olana duyurulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Java olarak bunu yukleyin, otekiler bugli: http://support.apple.com/kb/DL1572 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 GERGE said: Java olarak bunu yukleyin, otekiler bugli: http://support.apple.com/kb/DL1572 oracle java yı siliyor muyuz şimdi o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Ben sildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Yalnız Safari hakikaten çok sağlam olmuş ya, Firefox nedense köklüyo CPU'yu falan, Safari çok lightweight kalmış yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Yeni safarini pil tuketimi de epey azaldi bu arada. OS X gun gectikce daha iyi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Yosemite'yi genel olarak çok beğendim, özellike Safariyi ama mail app iyice mala bağladı. Exchange mailbox'la arası zaten hep kötüydü ama yosemite'de iş mail'ime mail geliyor, kimin attığını ve subject'i görebiliyorum ama içeriğini göremiyorum. Yaklaşık 3-4 dakika sonra içerik gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 yosemite'de ui lag yaşayan bir ben mi varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 integrated ekran karti devredeyken ui lag bazen yasiyorum bende ama rahatsiz edecek seviyede degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Itunes'u yavaşlayan var mı? Bugün hocayla konuşuyorduk, o söyledi. Yosemite'e geçtiğinden beri itunes inanılmaz yavaşmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 UI de lag yaşayanlar için söyleyeyim, özellikle hd4000-5000 olanlarda ayarlardan saydamlığı azaltı seçeneğini açıp tekrar kapatınca eskisi gibi hızlanıyor UI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 http://www.cso.com.au/article/558684/swedish-hacker-finds-serious-vulnerability-os-x-yosemite/ Elemanin biri saglam bi acik bulmus 10.9 oncesi surumde ve 10.10'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Sawer said: Yosemite'yi genel olarak çok beğendim, özellike Safariyi ama mail app iyice mala bağladı. Exchange mailbox'la arası zaten hep kötüydü ama yosemite'de iş mail'ime mail geliyor, kimin attığını ve subject'i görebiliyorum ama içeriğini göremiyorum. Yaklaşık 3-4 dakika sonra içerik gözüküyor Exchange mahvetti bilgisayarımı, garip bi cycle'a girdi sanırım CPU kullanımı hep tavan, artı hiç bitmeyen bir işleme girdi bende. En sonunda silip IMAP kurmak zorunda kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Ben de o kadar ciddi değil durum ama dediğim gibi sıkıntılı, bir de iş mail adresim olduğu için hiçbir değişiklik yapamıyorum exchange kullanıyor tüm firma :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Postbox kullanıyorum bu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Exchange icin guncelleme geldi simdi. Mainstream'e na zaman akar bilmiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 o değil de açılış hızı bayaaa bir yavaşlamış gerçi ssd kullanmıyorum ama 7200 rpm harddisk var sizde durum nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Bende 2013 air var,yavaşlama yok ama hızlanma varmı bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Ben mavericks de iyiyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 SSD ile de yavasladi acilis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 AntiCompetitive-Apple-Disables-Trim-Support-On-3rd-Party-SSDs-In-OS-X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 tekrardan bir başlık açmayayım mac mini üzerindeki yedeklerimi macbook pro ya atmak için external harddiskimi bağlıyorum fakat kopyalama yapamıyorum hani mac üzerinden ntsf harddiske yazmak için paragon tuxera vb programlar ile halloluyor ama windows için ne önerirsiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar