Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

OS X Yosemite (10.10)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
4dv3nt said:

simdi aldım cihazı yosemite'ı da yükledim ama iphoto keynotes gibi uygulamaların update'lerini yapmıyor

"This update is not available for this Apple ID either because it was bought by a different user or the item was refunded or cancelled."

böyle bir uyarı alıyorum çözümü bilen var mıdır

aynısı banada iphone da oluyor pinterest için
Mesaj tarihi:
Yosemite'yi genel olarak çok beğendim, özellike Safariyi ama mail app iyice mala bağladı. Exchange mailbox'la arası zaten hep kötüydü ama yosemite'de iş mail'ime mail geliyor, kimin attığını ve subject'i görebiliyorum ama içeriğini göremiyorum. Yaklaşık 3-4 dakika sonra içerik gözüküyor
Mesaj tarihi:
http://www.cso.com.au/article/558684/swedish-hacker-finds-serious-vulnerability-os-x-yosemite/

Elemanin biri saglam bi acik bulmus 10.9 oncesi surumde ve 10.10'da.
Mesaj tarihi:
Sawer said:

Yosemite'yi genel olarak çok beğendim, özellike Safariyi ama mail app iyice mala bağladı. Exchange mailbox'la arası zaten hep kötüydü ama yosemite'de iş mail'ime mail geliyor, kimin attığını ve subject'i görebiliyorum ama içeriğini göremiyorum. Yaklaşık 3-4 dakika sonra içerik gözüküyor

Exchange mahvetti bilgisayarımı, garip bi cycle'a girdi sanırım CPU kullanımı hep tavan, artı hiç bitmeyen bir işleme girdi bende. En sonunda silip IMAP kurmak zorunda kaldım.
Mesaj tarihi:
Ben de o kadar ciddi değil durum ama dediğim gibi sıkıntılı, bir de iş mail adresim olduğu için hiçbir değişiklik yapamıyorum exchange kullanıyor tüm firma :(
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
tekrardan bir başlık açmayayım mac mini üzerindeki yedeklerimi macbook pro ya atmak için external harddiskimi bağlıyorum fakat kopyalama yapamıyorum hani mac üzerinden ntsf harddiske yazmak için paragon tuxera vb programlar ile halloluyor ama windows için ne önerirsiniz ?
  • Yeni Oluştur...