Apis Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Evet artık forumun artan yaş ortalamasına da güvenip soruyorum; Su filtreli elektrik süpürgesi kullanan var mı? Memnun musunuz? Tavsiye marka model var mı? Eski torbalı tam bir zulüm bizim evdeki, çekişi düşer, torbası patlar, filtresi tıkanır, ince tozu arkdan aynen geri atar... Hele şimdi kedi de gelecek eve, kıl-tüy. O yüzden su filtreli alalım dedik, hem toz-kıl-tüy kaçırmaz hem de işin bitti mi dök gitsin. Arnica Bora serisi düşünüyoruz şimdilik. Fikir ve şöyle 500 TL'ye kadar bir tavsiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Var, performans olarak bir artis ya da gurultu olarak bir azalma gormedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 haznesinde bol bol bakteri ürüyor başka da bir farkı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Suyun toz tutuculuğu ne kadar verimli olabilir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aeny Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 su filtreli olanların suyunu temizlemesi dert uğraştırıyor. her kullanımdan sonra temizlemek gerekiyor yoksa koku yapıyor bir dahakine günlük kullanacaksanız vakumlu cyclone mudur nedır onlara bakın biz 150-200 tl cıvarına almıştık elektrolux mudur nedir cici cici çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 35 liraya eminönünden fantom aldım canavardı, ama kırıldı sonra sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Bende şundan var bir iki yıldır; http://www.morhipo.com/ru-925-nuvo-turbo-su-filtreli-supurge-1900-w/8055389/detay?gclid=CLfs9Y3jxL8CFWnpwgodwokAIQ Su kısmını her temizlikten sonra yıkaman gerekiyor temizce, yoksa koku yapabilir içinde bırakırsan. Çekişinde falan diğer makinelerden bir farkı yok, psikolojik olarak da tozu daha iyi hapsettiğini düşünüyor insan. Tüy kıl vs iyi hapsoluyor suyun içine. Temizlikten sonra görüyorsun evdeki pisliğin çokluğunu sdfgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 sulu alma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=RQUoKn2CYiU kullanıyoruz, çok iyi. içinde su bırakmayacaksın sadece. tek sorunu o. yani en ufak bir şey döküldüğünde su doldurup, çekip, suyu boşaltmak zorunda kalıyorsun. içinde su bırakırsan hem alet gg oluyor, hemde içeride ceset varmış gibi kokuyor. kedi tüyünü 2 kat falan daha iyi topluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 yere bişey dökülüyor hemen süpüreyim diyorsun. yok su doldur, sonra süpürünce boşalt yıka vs saçma sapan bi kullanımı var bu sulu olanların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 pratik kullanımda doğru ama düzenli ev temizliğinde benim gördüğüm kadarıyla daha iyi. el süpürgesi gerek ya zaten eve bir tane. en azından benim gibi adamlar için. susuz olanına bile eriniyorum ben ufak tefek bir şeyler döküldüğünde asdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 1 sene sonra falan koku sorunu oluyor bunlarda. herhangi bir artısı yok ayrıca. ben olsam almam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aeny Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 http://www.hepsiburada.com/liste/electrolux-ztf-7620-ergoeasy-2100-watt-toz-torbasiz-hepa-filtreli-elektrikli-supurge/productDetails.aspx?productId=evelecztf7620&categoryId=155123&SKU=EVELECZTF7620 bizimkisi bu canavar çalışıyo sikinti yok sadece filtresini takarken tam emin olmak gerekiyor. yoksa motora pislik kaçıyor süpürgeyi ele alma durumları olabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 su filtreli değil cyclone lu torbasızlardan al derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Aluriel said: yere bişey dökülüyor hemen süpüreyim diyorsun. yok su doldur, sonra süpürünce boşalt yıka vs saçma sapan bi kullanımı var bu sulu olanların Aynen bizde de Arçelik su ile çalışan süpürge var. Su ile uğraşmak eziyet. Şu Rowentalardan al tavsiye ederim. Büyük süpürgelerden daha iyi bile çekiyor. Evde kedi besliyoruz kıl toplama özelliği çok iyi. Hem de çok rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar