Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Haikyuu!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

ikinci sezonuda yarıladımda, sıkıntının bı kısmı devam ediyo cünkü furaya kötü bi insan direk. öküz gibi bencil takım amım diyo ama alakasız yok bencillik yapıyo baya ve dusmuse tekme atıyo direk. hanı sevilecek hiçbir yanı yok su anda karakterin. haliyle macları takım kazından cok furuyo sıcsın diye izliyo isnan. baya kırıyo animenin atmosferini.

orda dengeyi kuramamıs yazar. koçun bok yemelerinide yenı kötü koç getirerek falan toparlamıs mesela. belli mangaka o donem pek iyi tepkiler almamıs okuyanlardan bı cark ettirmiş karakterleri.

ama yinede mesela asıl kocun düdük kocun oyuncularını bole alttan alttan göz göre göre zehirlenmesine izin vermesine inanmamızı beklemek komik. sawamaruya side arm konusunda falan direk yan odaya cekip BU COCUKLARI HARCATMAM! cekicek bi karakter cünkü o koc.

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
10 bolum filan baktim ona gecen ama tutmadim hic. Karakterler baglamadi kendine. Haikyuu ve Baby Steps abi spor animelerinin sahlari.
Mesaj tarihi:
Cuce said:

ikinci sezonuda yarıladımda, sıkıntının bı kısmı devam ediyo cünkü furaya kötü bi insan direk. öküz gibi bencil takım amım diyo ama alakasız yok bencillik yapıyo baya ve dusmuse tekme atıyo direk. hanı sevilecek hiçbir yanı yok su anda karakterin. haliyle macları takım kazından cok furuyo sıcsın diye izliyo isnan. baya kırıyo animenin atmosferini.

orda dengeyi kuramamıs yazar. koçun bok yemelerinide yenı kötü koç getirerek falan toparlamıs mesela. belli mangaka o donem pek iyi tepkiler almamıs okuyanlardan bı cark ettirmiş karakterleri.

ama yinede mesela asıl kocun düdük kocun oyuncularını bole alttan alttan göz göre göre zehirlenmesine izin vermesine inanmamızı beklemek komik. sawamaruya side arm konusunda falan direk yan odaya cekip BU COCUKLARI HARCATMAM! cekicek bi karakter cünkü o koc.

furuya kereste bi karakterdi abi yontulması da o derecede uzun sürüyo ki şu an da gayet yontuldu daş gibi karakter oldu bence normal olarak, boss koçta istifasını verdi sonuçta pürüssüz geçiş istediği için çok el kol yapmıyo izlediğin dönemlerde ki geçen sezonda sövdüğün olaylar nası düzelmeye başlıosa devamında bahsettiğin şeyler de plot point sonuçta onlarda işleniyo ilerleyen bölümlerde.

Mesaj tarihi:

24

Of çok iyiydi ya çok pis gaza geldim bölüm boyunca.
En son sayıyı tekrar tekrar izledim doyamadım.

xunn said:

sonraki bölüm haftaya çıkmıyo mu?

Çıkıyor ama son bölüm. Shiratorizawa maçı başka sezona kalıyor yani. "Maceramız yeni başlıyor" bölümü çekip sezonu bitirecekler işte.
Ama sonraki sezon 2 cour sonra geliyormuş, çok bekletmeyecekler en azından.

• Yeni Oluştur...