Marty Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 male female base statlari farkli iste. cok zor degil anlamak. haklar konusunda esitligi; biz herseyde esitiz- ayniyiza cekmeye gerek yok. cekince zaten sacma oluyo. reklam guzel tabi, ver gazi gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Reklam çok saçma olmuş, tabii ki erkek kadından üstün. Kadınlar da bu üstünlüğün farkında ve çiftleşmek için dominant erkekleri arıyorlar. Kadın dediğin koşmaz kavga etmez, yemek yapıp çocuk doğurur. Milyonlarca yıl önce doğrusunu bulduğumuz bi düzen için amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 aslinda dusununce hakkaten reklam da guzel degil. gazi veriyor da, o gaz turkiyede erkek gibi yetisen kizlar icin ya da esitlikle kafayi bozmus asiri feministler icin ok. topuklu ayakkabi giymeyen kiza kiz gozuyle bakmayan klasik bi rus kizi icin bombok bi reklam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 ne gerek var koşmasına vurmasına 50m² mutfakta geçiyor bi ömür zaten 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 pantene in "not sorry" reklamından sonra gordugum en kotu "ayrımcılık yapmayın kadınlar gucludur reklamı" galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Fuck like a girl e gelince herkesin afallayacagi soru. Like a girl un insult oldugu dogru. Reklam da amerika icin basarili kanimca. Rpglerde kizlardan knight olmaz psikolojisi ile hareket etmeyi birakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 axedice said: Reklam çok saçma olmuş, tabii ki erkek kadından üstün. Kadınlar da bu üstünlüğün farkında ve çiftleşmek için dominant erkekleri arıyorlar. Kadın dediğin koşmaz kavga etmez, yemek yapıp çocuk doğurur. Milyonlarca yıl önce doğrusunu bulduğumuz bi düzen için amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok. amazonlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Karı gibi post atmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Biyik said: amazonlar? Zeus ve Hades'in sevgilileri. Gerçeklerden yola çıkan bi argüman yok sanırım =/ Tarih ve antropolojiye baktığınızda kadınların (hatta biraz daha genişletip biyolojiye geçelim primat akrabalarımızı da ele alalım) dişilerin rolü belli. Ki dişiler de domine edilmeyi seviyorlar, tavsiyem bu reklamların gazına gelip kadınlarınızın aidiyetini kendilerine vermeyin. Koşa koşa onlara sahip olacak bir erkeğe giderler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 lan ben axedice dalga geçiyor sanmıştım. Meğerse ciddiymiş. Yuh yahu hiç kadının baskın olduğu çift görmedin mi? Kılıbık diye bir sıfat var, birçok ailede kadının sözü geçer. Hiç de öyle her kadın erkeğinin hizmetçisi olmayı sever, onun sözünden çıkmaz diye bir genelleme yapılamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 1.36 da ki epicmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 axedice said: Reklam çok saçma olmuş, tabii ki erkek kadından üstün. Kadınlar da bu üstünlüğün farkında ve çiftleşmek için dominant erkekleri arıyorlar. Kadın dediğin koşmaz kavga etmez, yemek yapıp çocuk doğurur. Milyonlarca yıl önce doğrusunu bulduğumuz bi düzen için amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok. kadın görmemişler genellemiş yine prff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 aile dediğin şeye (eğer karısına ve çocuklarına şiddet uygulayan beş paralık bir adam değilse) genelde kadın hakimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 hey allam yaleppim. hit like a girl throw like a girl run like girl fight like a girl falan gibi tabirler hep fiziksel şeyleri anlatıyor. ve erkekler fiziksel aktivitelerde %99.9 daha iyi kadınlardan. istediğiniz olimpiyat derecesine bakın, hiçbirinde kadınlar daha üstün mü acaba? bakmadım ama 1 tane bile yoktur belki de... normal yani, bir baba çocuğuna böyle takılabilir veya arkadaş arkadaşa böyle takılabilir. kulağa çirkin gelse de doğruya doğru, kızlar fiziksel aktivitelerde daha kötü. hemen abartayım durumu hatta: cry like a baby diyince de bebeklere ayıp etmiş oluyor muyuz? :P bir de neymiş küçük kızlara "like a girl" dedikleri zaman profesyonel stilde koşuyor, gayet düzgün bir atış stili sergiliyor, "like girl demek güçlü demektir" diye cevap veriyor felan. Yav he he... throw like a girl örneklerini mesela direk gerçek hayatta 100'lerce kez gördüm. kızların neredeyse hiç biri top falan atarken omuzunu kullanmıyor, dirsekten atıyor. bu da leş bir atışa sebebiyet veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 kadınlar 100 metro dünya rekoru florence griffith'e aitmiş 10.49'la. madem yüzde 99 kadınlardan üstünsün git kır bakalım rekoru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Biyik said: kadınlar 100 metro dünya rekoru florence griffith'e aitmiş 10.49'la. madem yüzde 99 kadınlardan üstünsün git kır bakalım rekoru. demagoji yapma. ben kadınların %99'undan üstünüm demedim. sokaktan 1000 erkek ve 1000 kadın çevir, ölç hepsinin ortalamasını, bak bakiim erkekler kaç, kadınlar kaç çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 tamam, o 1000 kişiye jimnastik hareketleri yaptır, hangisi daha estetik ve esnek hareketler yapacak? bu da bir ölçü, olimpiyatlarda puanlaması var. e bunda da kadınlar üstün çıktı, ne yapacağız şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 rastgele kadınların jimnastikte üstün çıkacağını hiç sanmıyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 rastgele erkeklerin daha hızlı koşacağına inanıyorsun da kadınların daha estetik ve esnek olacağına neden inanmıyorsun nasreddin hoca demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 çünkü erkekler daha hızlı koşuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 "erkekler kadınlardan hızlı koşar" diye bir önermeyle geliyorsun ben de sana diyeyim sabonis'e söylediğim gibi eğer sen de bir erkeksen 10.49 koşan florence griffith'in derecesini geç o zaman. eğer önermen bazı erkekler bazı kadınlardan daha hızlı koşar olsaydı belki makul olurdu, sonuçta usain bolt bir erkek ve geri kalan erkek ve kadınlardan daha hızlı koşuyor. ama belki 3 milyar erkek 10.49 koşamaz, o zaman önermen yanlış. çünkü 1 kadının 3 milyar erkeği geçtiği bir yerde böyle bir önerme çöp olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Biyik said: tamam, o 1000 kişiye jimnastik hareketleri yaptır, hangisi daha estetik ve esnek hareketler yapacak? bu da bir ölçü, olimpiyatlarda puanlaması var. e bunda da kadınlar üstün çıktı, ne yapacağız şimdi? demagojiden çıksan da çok yanlış yerlerden devam ediyorsun. edit: üstteki post'ta hala demagojiye devam etmişsin hll. saat tutarak elimde fact olan aktiviteler ile "puanlama" yapılan bir aktiviteyi karşılaştırıyorsun. jüri üyelerine bağlı, insan faktörüne bağlı... bilmiyorum açıkçası jimnastikte kadınlar mı daha iyi erkerkler mi, zira bu ikisi karşılaştırılmıyor. karşılaştırılsa bile çok net bir puanlama farkı olmadıkça arada "insan faktörü"ne bağlanabilir olay. diğer tarafta kronometre var. veya golfte, okçulukta falan fix'lenmiş kıstaslara bağlı puanlama var. kimin daha iyi olduğunu görmek için insan kullanman gerekmiyor, otomatik ortaya çıkıyor. ben demiyorum ki kadınları ezelim, yerleri mutfak falan filan. sadece şu önceki sayfada yazdığım tabirlerin kullanılması, iddia edilen gibi kötü bir şey değil, çünkü doğru diyorum. azıcık mantık ile yaklaşın olaylara. ha daha fazla bişe yazmıcam sana ama istatistikte outlier'ların geneli yansıtmadığını öğrenmen gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 üst postta yazdığım senin için de geçerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 sabonis said: demagojiden çıksan da çok yanlış yerlerden devam ediyorsun. edit: üstteki post'ta hala demagojiye devam etmişsin hll. sen bence demagojinin ne anlama geldiğini bilmiyorsun. açık açık söylüyorum 1 kadın 3 milyar erkekten daha hızlı koşabiliyorsa "erkekler kadınlardan daha hızlı koşar" önermesi nasıl doğru olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 1 erkek 3 milyar kadından daha hızlı koştuğu için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar