Red Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 yalnız hala bu teknlojinin gelişmemesi çok fantastik lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 walla aslında güneşten koruyor benim hoşuma gidiyor ama toplum baskııs işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 dayan abi, illaki bitecek 20 seans sürse de biter yani.. istersen başka yere geç başka teknojilere geç ama hallettir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Masticore said: Kıl kadar nefret ettiğim birşey yok. Hikayem bundan 1 sene önce başlıyor. Arkadaşımın gittiği bir yer varmış bakırköy'de ve bir arkadaşı daha gitmiş . 3 seans bile etki etti dediler. Dedim iyimidir bu klinik ? Sahibi olan doktor sabahları Seda Sayan'a cıkıyor fln. dedi asdasfg. İyi dedik gittik tabi doktorun baktıgı fln. yok .İçeride ki genç kızlarımızdan biriyle konuştuk. Esmersiniz ve ten renginiz çok açık, lazer iyi görür dedi ve tüyünüz çok yok 6 seans da bitiririz dedi. Tamam dedik inandık. Şuanda 5 seans oldu. (Bu arada lazer tipi alexandrite) Sırtımda %10 varken şuan %30 fln vardır, ensemi aldırmak aklımdan geçmiyordu -alalım daha temiz durur dedi. Ensem wolverine gibi yaptı (en cok canmı yakan ve kızaran yerde orasıydı). Şimdi gidip Rage cıkıcam sahibine. Kadınlarkulübüne fake açmaya üşendim şimdi... Size sorayım belki gaziler vardır aranızda benim gibi. Böyle birşey yaşayan var mı ? Kime sorsam bitirdi ya da azaldı diyor. Bende azalmak şurada dursun daha beter arttı. Harcanan parayamı yanayım,giden zamanamı yoksa çekilen acıyamı :S Alex ile çok daha çabuk ve etkili şekilde biterdi. Bir sorun var yapış tarzlarında bence. Denize falan girip yandın mı? O zaman lazer görmeyebiliyor yanık tende tüyleri. Başka bir salona gidip diod lazerle dene istersen. İnsan bi sorar dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 axedice said: http://www.furryfandom.info/img/dont-worry-be-furry.png bonus http://fc05.deviantart.net/fs71/f/2012/182/3/3/lovin___each_day_by_furry_bob-d55m6du.jpg Ne pis bir adam oldun sen ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Lazerin kılı arttırdığını ilk sende duydum ilginç cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Patice said: Masticore said: Kıl kadar nefret ettiğim birşey yok. Hikayem bundan 1 sene önce başlıyor. Arkadaşımın gittiği bir yer varmış bakırköy'de ve bir arkadaşı daha gitmiş . 3 seans bile etki etti dediler. Dedim iyimidir bu klinik ? Sahibi olan doktor sabahları Seda Sayan'a cıkıyor fln. dedi asdasfg. İyi dedik gittik tabi doktorun baktıgı fln. yok .İçeride ki genç kızlarımızdan biriyle konuştuk. Esmersiniz ve ten renginiz çok açık, lazer iyi görür dedi ve tüyünüz çok yok 6 seans da bitiririz dedi. Tamam dedik inandık. Şuanda 5 seans oldu. (Bu arada lazer tipi alexandrite) Sırtımda %10 varken şuan %30 fln vardır, ensemi aldırmak aklımdan geçmiyordu -alalım daha temiz durur dedi. Ensem wolverine gibi yaptı (en cok canmı yakan ve kızaran yerde orasıydı). Şimdi gidip Rage cıkıcam sahibine. Kadınlarkulübüne fake açmaya üşendim şimdi... Size sorayım belki gaziler vardır aranızda benim gibi. Böyle birşey yaşayan var mı ? Kime sorsam bitirdi ya da azaldı diyor. Bende azalmak şurada dursun daha beter arttı. Harcanan parayamı yanayım,giden zamanamı yoksa çekilen acıyamı :S Alex ile çok daha çabuk ve etkili şekilde biterdi. Bir sorun var yapış tarzlarında bence. Denize falan girip yandın mı? O zaman lazer görmeyebiliyor yanık tende tüyleri. Başka bir salona gidip diod lazerle dene istersen. İnsan bi sorar dimi? yok ona cok dikkat ettim zaten kendileri soyluyor öyle oldumu makine görmüyor diye. Geçen sene sırf bu yüzden dogru düzgün yanamadim zaten. @killjoy Ben nefret ettiğim için zaten bitene kadar gidicem ama yer değiştireceğim kesin... Makine olayını bilemiyorum işte... Cokta merak ediyorum Tek bildiğim alex. tipi makine oldugu ama alex.'inde bir ton markası var biri birinden iyidir heralde ama hangisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Dikkat et lazerle kalıcı yanık izi falan kalmasın. İçin rahat değilse gitme oraya bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Masticore said: Kıl kadar nefret ettiğim birşey yok. Hikayem bundan 1 sene önce başlıyor. Arkadaşımın gittiği bir yer varmış bakırköy'de ve bir arkadaşı daha gitmiş . 3 seans bile etki etti dediler. Dedim iyimidir bu klinik ? Sahibi olan doktor sabahları Seda Sayan'a cıkıyor fln. dedi asdasfg. İyi dedik gittik tabi doktorun baktıgı fln. yok .İçeride ki genç kızlarımızdan biriyle konuştuk. Esmersiniz ve ten renginiz çok açık, lazer iyi görür dedi ve tüyünüz çok yok 6 seans da bitiririz dedi. Tamam dedik inandık. Şuanda 5 seans oldu. (Bu arada lazer tipi alexandrite) Sırtımda %10 varken şuan %30 fln vardır, ensemi aldırmak aklımdan geçmiyordu -alalım daha temiz durur dedi. Ensem wolverine gibi yaptı (en cok canmı yakan ve kızaran yerde orasıydı). Şimdi gidip Rage cıkıcam sahibine. Kadınlarkulübüne fake açmaya üşendim şimdi... Size sorayım belki gaziler vardır aranızda benim gibi. Böyle birşey yaşayan var mı ? Kime sorsam bitirdi ya da azaldı diyor. Bende azalmak şurada dursun daha beter arttı. Harcanan parayamı yanayım,giden zamanamı yoksa çekilen acıyamı :S diot lazer kullanan bi yere git erkeklerde biraz daha zor zaten tüylerin azalması diye biliyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 forgiver said: açık ten siyah gıl olcak işte tam beni tarif ediyorlar aslında,B)- ben de kıl tüy işine acayip gıcığım, ama insan çekiniyor erkek hali ile epilasyon olayına. bacaklar dışında diğer yerlerde kıl yok zaten, insanın belden yukarısı kılsızken belden aşağısı nasıl böyle kıllı oluyor, entersan:) ailede de tek kıllı benim nasıl bir piyongo gense artık sadece bana denk gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Soprano diye bir alette var. Acısız (soğuk bir jel sürerek yapıyorlar) ve güneşe karşı diğeri kadar korunmak da gerekmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 la olm manyak misiniz kil icin lazere mi girilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 nyks said: Soprano diye bir alette var. Acısız (soğuk bir jel sürerek yapıyorlar) ve güneşe karşı diğeri kadar korunmak da gerekmiyor. acısız bişey yok yaaa yalan o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 pili ters takmışlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 lazer kılı nasıl arttırır ya harbiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 seni bayıltıp jilet vuruyor olmasın bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Theridone said: Fin said: esmersiniz ve ten renginiz çok açık ne demek ya. Sutlu cikilata gibisiniz, emerim demek ahhaha şu süperdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 hehehe yorum harikaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 bingildak said: seni bayıltıp jilet vuruyor olmasın bunlar ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 copry said: nyks said: Soprano diye bir alette var. Acısız (soğuk bir jel sürerek yapıyorlar) ve güneşe karşı diğeri kadar korunmak da gerekmiyor. acısız bişey yok yaaa yalan o evet yalan acısız birşey yok. soprano'yu da denedim ben :) işte o diot lazer makinesiydi. 3 sene önce yaptırmıştım 2 seans.Devam etmediğim için bir yararı olmadı (zararıda olmadı) devam etse geçirirmiydi bilmiyorum. Niye şimdi onu yaptırmadım çünkü alex. kalın kıl köklerinde daha başarılı , soprano ise ince kıl ve tüylerde daha başarılı diye duymuştum.Eğer azalsaydı kıllar,bir sonraki step ona gidecektim zaten :/ ve soprano kesinlikle tetikleme yapmiyor ciltte. artma olmaz onda cildini yakmıyor soprano max 1 güne geçiyor hiçbirşey sürmesende geçer... alex. dan sonra cildim kıpkırmızı oluyor bildiğin haşlıyor adamı alex. keşke soprano'ya devam etseydim bunun yerine. Soprano'nun da acısı bir başka. Böyle yüzeysel degilde derinin altına bıçak sokup (artık nasıl lazer ilerliyorsa) saga sola çekilmesi gibi acıtıyor. Bu arada yazdım önceden... kıl nasıl artıyor diyip duruyonuz hala. Tetikliyor ve sarı tüylerini kıla dönüştürüyor. Artma dediğim şey zaten var olan kıl,tüylerin uzunlaşıp siyahlaşması. 2 gün önce üzüntüden şunu sipariş ettim. :( http://www.amazon.com/Philips-Norelco-BG2040-34-BodyGroom/dp/B0037HP9OA/ref=sr_1_1?s=hpc&ie=UTF8&qid=1405102778&sr=1-1&keywords=norelco+grooming+body+groom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 başka ne kullanırsınız bilmiyorum da alex kullandırtmayın. lazere vucud farklı yerlerde farklı tepkiler veriyor. boyun altı için gittim ben 12.ci seanstan sonra bıraktım. hiçbir işe yaradığı yok ve alex'ın kıl kökü öldürdüğüne dahil de klinik bi kanıt falan yok. sen gidince 6 seansta farkı görürsünüz 8-9 seansta bitiririz falan diyorlar ki külliyen yalan. gitmeyi bırak direkt. iğneli epilasyon klinik olarak kanıtlanmış ve tüy kökünü kurutan tek çözüm (Kaynak: US care) ki o da nerede, kimin tarafından, hangi aletle yapıldığına göre değişiyor. Kıl arttırmaktan ve para bayılmaktan başka birşey değil. Zaten en başkta 6-16-36 seaansta bitiririz diye sallarken sonra "ya bitmesi lazım" "farkı görüyorsunuzdur incelme var, geç çıkma var" "devam etmemiz lazım" "kişiye göre değişiyor" diye sallıyorlar. tl;dr alexandrate falan kullanmayın. para tuzağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 BabacumMostors said: pili ters takmışlar :( Pili ters taksalar calismaz sapsal seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Ben de epilasyon yaptırmayı düşünüyordum şunu okuduktan sonra birkaç sene ertelemeye karar verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 jacabo said: BabacumMostors said: pili ters takmışlar :( Pili ters taksalar calismaz sapsal seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 ayı gibi kıllı olanlar gene kıllı mı kalacak anlamadım ben şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar