Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lazer epi. (moralim bozuk)

Masticore

Öne çıkan mesajlar

Kıl kadar nefret ettiğim birşey yok. Hikayem bundan 1 sene önce başlıyor. Arkadaşımın gittiği bir yer varmış bakırköy'de ve bir arkadaşı daha gitmiş . 3 seans bile etki etti dediler. Dedim iyimidir bu klinik ? Sahibi olan doktor sabahları Seda Sayan'a cıkıyor fln. dedi asdasfg.

İyi dedik gittik tabi doktorun baktıgı fln. yok .İçeride ki genç kızlarımızdan biriyle konuştuk. Esmersiniz ve ten renginiz çok açık, lazer iyi görür dedi ve tüyünüz çok yok 6 seans da bitiririz dedi. Tamam dedik inandık.

Şuanda 5 seans oldu. (Bu arada lazer tipi alexandrite) Sırtımda %10 varken şuan %30 fln vardır, ensemi aldırmak aklımdan geçmiyordu -alalım daha temiz durur dedi. Ensem wolverine gibi yaptı (en cok canmı yakan ve kızaran yerde orasıydı). Şimdi gidip Rage cıkıcam sahibine.

Kadınlarkulübüne fake açmaya üşendim şimdi... Size sorayım belki gaziler vardır aranızda benim gibi. Böyle birşey yaşayan var mı ? Kime sorsam bitirdi ya da azaldı diyor. Bende azalmak şurada dursun daha beter arttı. Harcanan parayamı yanayım,giden zamanamı yoksa çekilen acıyamı :S
Sosyal ağlarda paylaş

walla ben de enseme yaptırmıştım, 1-2 sene çok güzel idare etti sonra tekrar çıkmaya başladı
hormon>lazer

bir de kışın yaptırmak lazım hem güneş görmemesi hem de bronzlaşmanın azalması içim

iğneli epilasyon lazerden daha iyi diyorlar

bakalım vucut geliştmrye efoto koyamıyoruz ya kasınlarklübüsporcular hemen kıl tüy ağlıyor
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

bi ara araştırmıştım ama gitmedim. yine de hiç böle bişi duymadım. lazer epilasyon ile kıl artması. hiç de sanmıyorum açıkçası, sana öyle geliyor olmasın? :D

hücreler diyor ki ya burdan önceden kıl çıkıyodu şimdi çıkmıyor
bir terslik olmalı, daha fazla kıl çıkarmalıyız yüklenelim diyorlar

koltuk altında işe yarıyor muydu bu
Sosyal ağlarda paylaş

forgiver said:

walla ben de enseme yaptırmıştım, 1-2 sene çok güzel idare etti sonra tekrar çıkmaya başladı
hormon>lazer

bir de kışın yaptırmak lazım hem güneş görmemesi hem de bronzlaşmanın azalması içim

iğneli epilasyon lazerden daha iyi diyorlar

bakalım vucut geliştmrye efoto koyamıyoruz ya kasınlarklübüsporcular hemen kıl tüy ağlıyor

e vücut geliştirmemişsin ki mecbur kıla gidiyo bütün ilgi
Sosyal ağlarda paylaş

Abi her seansta kızlar ensenden daha aşağı iniyorlardır.

Bende de öyle olmuştu. önce sadece ensemdekiler için gittim. Her seferinde lazer için traşlarken daha aşağı indiler. Çıkmayan yerlerde çıkmaya başladı daha sonraları. Bende silkerler böyle işi dedim bıraktım.

Şuan sadece çıkanlar daha ince çıkıyor başka bir olayı olmadı.
Sosyal ağlarda paylaş

Argoel said:

Abi her seansta kızlar ensenden daha aşağı iniyorlardır.

Bende de öyle olmuştu. önce sadece ensemdekiler için gittim. Her seferinde lazer için traşlarken daha aşağı indiler. Çıkmayan yerlerde çıkmaya başladı daha sonraları. Bende silkerler böyle işi dedim bıraktım.

Şuan sadece çıkanlar daha ince çıkıyor başka bir olayı olmadı.

Sag ve sol kuluclarda vardi benim onun icin gittim. Orani buranida yapalim dediler bok ettiler.

Daha cok cikamaz diyenler icin diyim. Belki daha cok cikmadi ama sari tuyleri siyah uzun yapiyor boylece artmis gibi oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

yaş kaç. lazer epilasyon için 20'li yaşların başlangıcını tavsiye etmiyorlar mesela. ilerleyen yaşlarda bitme oranı daha yüksekmiş.

bu arada bildiğim kadarıyla esmerlerde daha az işe yarıyor epilasyon. normalde beyaz ten daha iyi derler dsfds
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...