Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Kıl kadar nefret ettiğim birşey yok. Hikayem bundan 1 sene önce başlıyor. Arkadaşımın gittiği bir yer varmış bakırköy'de ve bir arkadaşı daha gitmiş . 3 seans bile etki etti dediler. Dedim iyimidir bu klinik ? Sahibi olan doktor sabahları Seda Sayan'a cıkıyor fln. dedi asdasfg. İyi dedik gittik tabi doktorun baktıgı fln. yok .İçeride ki genç kızlarımızdan biriyle konuştuk. Esmersiniz ve ten renginiz çok açık, lazer iyi görür dedi ve tüyünüz çok yok 6 seans da bitiririz dedi. Tamam dedik inandık. Şuanda 5 seans oldu. (Bu arada lazer tipi alexandrite) Sırtımda %10 varken şuan %30 fln vardır, ensemi aldırmak aklımdan geçmiyordu -alalım daha temiz durur dedi. Ensem wolverine gibi yaptı (en cok canmı yakan ve kızaran yerde orasıydı). Şimdi gidip Rage cıkıcam sahibine. Kadınlarkulübüne fake açmaya üşendim şimdi... Size sorayım belki gaziler vardır aranızda benim gibi. Böyle birşey yaşayan var mı ? Kime sorsam bitirdi ya da azaldı diyor. Bende azalmak şurada dursun daha beter arttı. Harcanan parayamı yanayım,giden zamanamı yoksa çekilen acıyamı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 sende bi hata var baba, yani bizim güzellik salonumuz falan varda böle olmaması lazım yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Mutasyona uğramışsın, geçmiş olsun. Bir isim düşünelim şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Bende hata olmasa şaşardım zaten ne istesem tersi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 esmersiniz ve ten renginiz çok açık ne demek ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Sende zıtlık psikolojisi uygula. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 of bende kıldan tüyden nefret ederim ama götümde yemiyordu lazere sanırım bu konudan cok hiç yemez kac para harcadın ki seansına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 küçükken plütonyum kazanına düşürmüşler seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 walla ben de enseme yaptırmıştım, 1-2 sene çok güzel idare etti sonra tekrar çıkmaya başladı hormon>lazer bir de kışın yaptırmak lazım hem güneş görmemesi hem de bronzlaşmanın azalması içim iğneli epilasyon lazerden daha iyi diyorlar bakalım vucut geliştmrye efoto koyamıyoruz ya kasınlarklübüsporcular hemen kıl tüy ağlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Fin said: esmersiniz ve ten renginiz çok açık ne demek ya. Sutlu cikilata gibisiniz, emerim demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 bi ara araştırmıştım ama gitmedim. yine de hiç böle bişi duymadım. lazer epilasyon ile kıl artması. hiç de sanmıyorum açıkçası, sana öyle geliyor olmasın? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 http://www.furryfandom.info/img/dont-worry-be-furry.png bonus http://fc05.deviantart.net/fs71/f/2012/182/3/3/lovin___each_day_by_furry_bob-d55m6du.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Theridone said: Fin said: esmersiniz ve ten renginiz çok açık ne demek ya. Sutlu cikilata gibisiniz, emerim demek off aynen. hatun iş atmış uyanamamışsın abi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 sabonis said: bi ara araştırmıştım ama gitmedim. yine de hiç böle bişi duymadım. lazer epilasyon ile kıl artması. hiç de sanmıyorum açıkçası, sana öyle geliyor olmasın? :D hücreler diyor ki ya burdan önceden kıl çıkıyodu şimdi çıkmıyor bir terslik olmalı, daha fazla kıl çıkarmalıyız yüklenelim diyorlar koltuk altında işe yarıyor muydu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 forgiver said: walla ben de enseme yaptırmıştım, 1-2 sene çok güzel idare etti sonra tekrar çıkmaya başladı hormon>lazer bir de kışın yaptırmak lazım hem güneş görmemesi hem de bronzlaşmanın azalması içim iğneli epilasyon lazerden daha iyi diyorlar bakalım vucut geliştmrye efoto koyamıyoruz ya kasınlarklübüsporcular hemen kıl tüy ağlıyor e vücut geliştirmemişsin ki mecbur kıla gidiyo bütün ilgi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 laser epilasyon diye başka bişi yapmışlar veya yapamamışlar. Çünkü orada kılın çıktığı gözeneği de lazerle yakıyorlar yani oradan kıl çıkmasının imkanı yok, kıl dönmesinden ölürsün :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Abi her seansta kızlar ensenden daha aşağı iniyorlardır. Bende de öyle olmuştu. önce sadece ensemdekiler için gittim. Her seferinde lazer için traşlarken daha aşağı indiler. Çıkmayan yerlerde çıkmaya başladı daha sonraları. Bende silkerler böyle işi dedim bıraktım. Şuan sadece çıkanlar daha ince çıkıyor başka bir olayı olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 allahın yarattığıyla oynamayın, o kılın kerameti olmasa çıkmazdı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Aynen abi kabullenmek en güzeli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Bence lazer yerine jileti çakmakla ısıtıp kesiyo kılları ki daha çok çıksın daha çok gelsin sık sık göreyim derdinde kız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Kıl İmplant gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Argoel said: Abi her seansta kızlar ensenden daha aşağı iniyorlardır. Bende de öyle olmuştu. önce sadece ensemdekiler için gittim. Her seferinde lazer için traşlarken daha aşağı indiler. Çıkmayan yerlerde çıkmaya başladı daha sonraları. Bende silkerler böyle işi dedim bıraktım. Şuan sadece çıkanlar daha ince çıkıyor başka bir olayı olmadı. Sag ve sol kuluclarda vardi benim onun icin gittim. Orani buranida yapalim dediler bok ettiler. Daha cok cikamaz diyenler icin diyim. Belki daha cok cikmadi ama sari tuyleri siyah uzun yapiyor boylece artmis gibi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 yaş kaç. lazer epilasyon için 20'li yaşların başlangıcını tavsiye etmiyorlar mesela. ilerleyen yaşlarda bitme oranı daha yüksekmiş. bu arada bildiğim kadarıyla esmerlerde daha az işe yarıyor epilasyon. normalde beyaz ten daha iyi derler dsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 açık ten siyah gıl olcak işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lierozip Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 bölgeye göre kılın davranışın değişiyor. ben yaptırdım 6 seans. kol, karın ve göğüste çok azaldı. ama omuz ve sırta pek etki etmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar