Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 askere giderken pc mi toplanır abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Abi baksana adam pc aldı 17 aralıktan önce bi de şmdiki fiyatlara bak. Demek istediğim o. Ülkedeki ekonomik belirlilik o kadar kısa vadeli ki döviz yıl sonunda nolur fln bilemiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Döviz artacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 de senin parçalar 6 ay boşboş yatınca ucuzlayacak her türlü yeni serisi ıvırı zıvırı çıkacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Askerden sonra al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Ocaktan sonra şu konfigrasyonu daha ucuza toplarsın tabi piyasada kalmış olursa. Masraf yapma şu an bence 6 ay kullanmayacaksan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 evet biz paticik olarak karar verdik görüyorsun ki. askere git gel öyle topla bilgisayarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Tamam o zaman almıyorum kilitlensin konu. Bi gelmedi şu askerlik ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 az kalmış ama. ağustos 12 teslim dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Bu arada ekran kartlarında acayip bir Asus Hype'ı var son 1 senedir yalnız sapphire Dual-X lerin soğutması ve gürültü düzeyi çok daha iyi Asus Direct CU II lere göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Asus Hype'in nedeni Türkiye'deki garanti koşulları yoksa MSI ve Sapphire soğutma/sessizlik konusunda baya iyiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 msi twin frozr üstüne tanımam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 envidya+imtel ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Bunu yıllarca 4850 kullanan kişi söylüyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Dartanian said: Bu arada amd ön yargımı yıkayım mı? İyi mi ki? alabiliyorsan nvidia/intel tercih et bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 cpu da bariz intel fakat gpu da nvidia tercih etmelik bir şey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 flassh'a katıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 ati nin güncel kartlarını kullanıyorsan driver sorunun fln olmuyo çatır çatır çalışıyo her şey. 5 yıldır ati ile güncel seri kullanıyorum 100 tane oyun oynamışımdır tek sorun yaşamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Asus'tan uzak dur. 2010'da 3000 liraya topladığım pc'de (sadece kasa) hem anakart hem de ekran kartını Asus kullandım ve makine elimde patladı, %60'larda kullandım makineyi. Ayrıca Çizgi Elektronik unsurunu da hesaba kat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Abi laptop alicam teknosadayim. Bi tane begendim. Toshiba intel core i7-4700mq islemci, 8gb ram, 1 tb sabit disk, 2,40/3,40 turbo ghz islemci hizi. 1920*1080 ekran coz., 4 gb ekran karti Nvidia geforce GT745m grafik tipi paylasimsiz Nasil patiler fiyat 2700 tl, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 çizgi elektronik unsuru derken? garanti işlerinde en iyisi çizgi tr de, kötüleyen bir seni gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 vivavale said: Abi laptop alicam teknosadayim. Bi tane begendim. Toshiba intel core i7-4700mq islemci, 8gb ram, 1 tb sabit disk, 2,40/3,40 turbo ghz islemci hizi. 1920*1080 ekran coz., 4 gb ekran karti Nvidia geforce GT745m grafik tipi paylasimsiz Nasil patiler fiyat 2700 tl, ekrandan ötürü bimeksden bunu aldım. özellikleri fena değil; Intel®Core™ i5 4200M2,5 GhzMax.turbo ile 3.1 Ghz 17,3" DDR31600 x 900 px12 GB 1 TB 4 GB 1333 MHzSATA 5400 rpm Windows 8 3,2 kgNvidia GeForce GT 750M3 MBMultimedia Kart (MMC), Secure Digital Kart (SD)Paylaşımsız fiyat 2138 TL ne dersiniz makina iyi mi hata mı etmişim, yorumlar patiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 df said: ati nin güncel kartlarını kullanıyorsan driver sorunun fln olmuyo çatır çatır çalışıyo her şey. 5 yıldır ati ile güncel seri kullanıyorum 100 tane oyun oynamışımdır tek sorun yaşamadım. Bende her Frostbite'la yapilan oyunda goruyorum: "yeau bu iki ekran kartinin ayni olmasi lazm benim ati 50 fps az veriyor" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 http://gamegpu.ru/images/remote/http--www.gamegpu.ru-images-stories-Test_GPU-Action-Battlefield_4-test-1920_msaa.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Flassh said: çizgi elektronik unsuru derken? garanti işlerinde en iyisi çizgi tr de, kötüleyen bir seni gördüm Hala oradalar mı bilmiyorum ama 2010 yılında servis bölümünde bi kızla kel bir müdür vardı. Katil edeceklerdi beni. Ekran kartım (HD 5970)bariz sorunluyken sırf pahalı diye iade çıkarmadılar. Ekran kartında bir şey yok oyun falan da oynadık git güç kaynağını değiştir dedi eleman. Sizin test sisteminizdeki güç kaynağı ne diye sorduğumda 650W Highpower dedi ve benim güç kaynağım ise hala kullandığım canavar gibi Thermaltake toughpower 875W idi. Ayrıca test sistemindeki diğer parçaları sorduğumda kız bana işlemci pentium 4 diye saymaya başladı. Sen ciddi misin dedim, o da gayet sakin bir ifadeyle evet dedi. Adamlar nasıl becermişlerse pentium 4 işlemcili sisteme HD5970 kartı takıp oyun oynayıp test etmiş. Biraz daha üstlerine gitmeye başlayınca müdür araya girip biz şöyle büyük firmayız, diğerleri şöyle merdiven altı diye anlatmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar