Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Laptop gg Yeni masaüstü pc

Dartanian

Öne çıkan mesajlar

vivavale said:

Abi laptop alicam teknosadayim. Bi tane begendim. Toshiba intel core i7-4700mq islemci, 8gb ram, 1 tb sabit disk, 2,40/3,40 turbo ghz islemci hizi. 1920*1080 ekran coz., 4 gb ekran karti
Nvidia geforce GT745m grafik tipi paylasimsiz

Nasil patiler fiyat 2700 tl,

ekrandan ötürü bimeksden bunu aldım.

özellikleri fena değil;
Intel®Core™ i5 4200M2,5 GhzMax.turbo ile 3.1 Ghz 17,3" DDR31600 x 900 px12 GB 1 TB 4 GB 1333 MHzSATA 5400 rpm Windows 8 3,2 kgNvidia GeForce GT 750M3 MBMultimedia Kart (MMC), Secure Digital Kart (SD)Paylaşımsız

fiyat 2138 TL

ne dersiniz makina iyi mi hata mı etmişim, yorumlar patiler
Sosyal ağlarda paylaş

df said:

ati nin güncel kartlarını kullanıyorsan driver sorunun fln olmuyo çatır çatır çalışıyo her şey. 5 yıldır ati ile güncel seri kullanıyorum 100 tane oyun oynamışımdır tek sorun yaşamadım.

Bende her Frostbite'la yapilan oyunda goruyorum: "yeau bu iki ekran kartinin ayni olmasi lazm benim ati 50 fps az veriyor"
Sosyal ağlarda paylaş

Flassh said:

çizgi elektronik unsuru derken?
garanti işlerinde en iyisi çizgi tr de, kötüleyen bir seni gördüm

Hala oradalar mı bilmiyorum ama 2010 yılında servis bölümünde bi kızla kel bir müdür vardı. Katil edeceklerdi beni. Ekran kartım (HD 5970)bariz sorunluyken sırf pahalı diye iade çıkarmadılar.

Ekran kartında bir şey yok oyun falan da oynadık git güç kaynağını değiştir dedi eleman. Sizin test sisteminizdeki güç kaynağı ne diye sorduğumda 650W Highpower dedi ve benim güç kaynağım ise hala kullandığım canavar gibi Thermaltake toughpower 875W idi. Ayrıca test sistemindeki diğer parçaları sorduğumda kız bana işlemci pentium 4 diye saymaya başladı. Sen ciddi misin dedim, o da gayet sakin bir ifadeyle evet dedi. Adamlar nasıl becermişlerse pentium 4 işlemcili sisteme HD5970 kartı takıp oyun oynayıp test etmiş. Biraz daha üstlerine gitmeye başlayınca müdür araya girip biz şöyle büyük firmayız, diğerleri şöyle merdiven altı diye anlatmaya başladı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...