paparnoz Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Arkadaşlar şöyle bir sorunum var evden taşınacağım ancak arka balkonda termosifon'un üstüne kumru yuva yapmış, zarar vermeden bir yere taşısam bir şey olur mu ? Muhtemelen daha yavrular çıkmamış,yumurtalar var. Rahatsız da etmek istemedim hayvanı,yani yumurtalara elle dokunsam bir sıkıntı yaratır mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 elleme sen kalsın. yeni gelen kiracı düşünsün. termosifonu götürecek misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Elle dokunmak bi çok kuş türünde yumurtayı dışlamasına, yuvadan atmasına sebep oluyor. Dikkat etmek lazım mümkünse komple yuvayı taşı yumurtalara direk temas etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 yok abi termosifonu götürmeyecek ev sahibi depozitoyu vermemiş buda hayvana itlik yapayım demiş. te allam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Termosifon'u götüreceğim şimdi yumurtalara dokunmadan kaldırmak riskli yumurtalar kırılır,bende mantık olarak elimle tek tek alıp bir yere koymayı planlıyordum, en kötü o yuvayı beğenmezse yumurtalarını taşır diye. Ancak seagle'ın dediği olay var, o yüzden sordum bir kaç kez daha böyle bir olay olmuştu o zaman vakit vardı yani uçmalarını bekledik yavruların hepsi göçtü ondan sonra yuvayı kaldırdık ama şimdi acelemiz var,kıyamıyorum da. Zaten düdüğü daha önce kurtardım bu bir yere sıkışmıştı ondan sonra güven duydu da yuva yaptı büyük ihtimal fark etmedim de hiç yuva yaptığını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 şey yap o zaman, ince bir sunta bul bir ucunu yont hafif incelt, yuvanın altına sok, öyle üstüne al suntanın sonra koy bir yere suntayla birlikte, plastik kesme tahtası vsde olur bu işlem için. hem dokunmamış olursun hem yuva bozulmaz çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Ya boşver başka termosifon alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 acaba kuşlarda mantık nasıl işliyo. nerde lan yuvam der mi acaba. yanlış mı geldik lan falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 yuvaya temas etmeden, yuvayı yakın bir yere -anne, babanın görebileceği- taşırsan sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. bir de yuvanın fotosunu koysaydın keşke. daha iyi fikirler gelebilirdi. yalnız kumru güvercinle akraba diye biliyorum yani benzer tür o yüzden yumurtalara dokunmak zorunda kaldığında anne-baba dışlamayacaktır yumurtaları. çünkü güvercinlerin yumurtalarıyla oynuyolar yerlerini değiştiriyorlar, sıkıntı olmuyor diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 yumurtayı pişirip geri koy yuvaya şakasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 kurtarma operasyonu ile kutunun içine aldım. Bir yumurta bir yavru var, yavruda tüylü tüylü pek sevimli. Ancak şöyle bir problemim var görmedi avanak. Koydum kutu içine birde dokunmadan kartonla aldım. Gelişmeleri haber veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Geldi göremedi diye yuvayı kartonun içinde aynı yere koydum (termosifonun üstüne),sene de iki yumurta yapıyorlarmış bakalım umarım avanaklık etmezde gelir bakar yavrularına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 keşke hiç ellemeseydin muhtemelen anne yuvayı terkedicek yavrular ölücek.1 ay sonra alsan termosifonu ölürmüydün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 ev benim değil,ev sahibini de tanıyorum süpürge tutar dağıtırdı yuvayı. En azından böyle bir olasılık denedik bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 bir termosifon uğruna ya rab ne güneşler batıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Geçen hafta bizim balkona yuva yapıyodu kumru. Bende az biraz yuvayı kenara alayım dedim kapıya engel oluyodu. Bir daha uğramadı yuvaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 kumruyu yiyecek diye biliyordum ben. kuş muymuş? http://static.tr.groupon-content.net/72/24/1351412412472.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 moriarty said: yumurtayı pişirip geri koy yuvaya şakasına. Abi içim burkuldu ya ahah. Kumru ya bi de çok saf salak hayvanlar. Default güvercinden daha aptal bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 hayır daha vahşi ve akıllıdır kumrular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 bence seksi ve kurnazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 bence içten pazarlıklı ve kibirliler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Kumru mu daha vahşi? Yok artık. Zekayı bilemem aptal dememin sebebi yuva koruma ve yemek bulmada güvercinden daha pasif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Bizim balkondaki saksıya yapmıştı bakayım yumurtalara diye dibine gittim gördü beni daha da uğramadı yumurtalara..artık nasıl bir irtiba bıraktıysam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 kek said: kumruyu yiyecek diye biliyordum ben. kuş muymuş? http://static.tr.groupon-content.net/72/24/1351412412472.jpg Bende kuş olarak biliyordum bunu sonradan gördüm ve garip garip düşündüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Civcivhead said: Kumru mu daha vahşi? Yok artık. Zekayı bilemem aptal dememin sebebi yuva koruma ve yemek bulmada güvercinden daha pasif. öyle değil işte gözlem yapmadan araştırmadan post atmayın gözünüzü seviyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar