Lord_Argos Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Geçen gün S3 'ümün şarj soketi bozuldu, aciliyetim olduğu için servise vermek yerine mahalle arası bir telefoncuya gittim, yarın alırsın dedi. 50 TL karşılığında yeni şarj soketi taktı. Herşey buraya kadar normal. Eve gittim, sim kartımı taktığımda şebeke yok dedi sonra açık havaya çıktım 1-2 tık gördü telefonu kapattım. Bu sabah açtığımda da stabil değil, genelde 1-2 tık düzeyinde seyrediyor. GSM Signal Monitoring kurdum, genelde aldığım dbm -105 -107 civarında. (Standardı kaç ki bilmiyorum) Bir arkadaşıma sordum antenini çalmış olabilirler dedi, öyle birşey olabilir mi? Edit: Operator Turkcell bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 -105 to -100 = Bad/drop call -99 to -90 = Getting bad/signal may break up -89 to -80 = OK/shouldn't have problems, but maybe -79 to -65 = Good Over -65 = Excellent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 sehir efsanesi degilmis demek. gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 servis varken mis gibi yaptığın noobluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 0ne yürütmüştür. uzaylı karılara ulaşmak için dev bir anten yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Olabilir, ilk 3-5 nesil telefonlarda islemcisini bile caldiklari oluyordu orjinal servisinde tamirine birakinca dahi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 bataryasını da ölü bataryayla dğeiştirmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 moriarty said: 0ne yürütmüştür. uzaylı karılara ulaşmak için dev bir anten yapıyor. gülerken penisim kanadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Antenin simetrisi bozulmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 moriarty said: 0ne yürütmüştür. uzaylı karılara ulaşmak için dev bir anten yapıyor. AHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Update: Telefonu götürdüm, yanımda içini açtılar. Anten yerinde duruyordu. -Sıfır anten takıp denedi, düzelmedi. -Formatladılar, güncellediler, yine düzelmedi. -Birkaç parçasını değiştirip denedi yine fayda etmedi. Son olarak bıraktım gittim bugün aradılar ve anakartını değiştirmişler. 5$ lık şarj soketi için hem kendilerini hem beni uğraştırdılar. *Şimdi ki sorum ise dandik anakart takma olasılıkları varmı? Gittiğimde bunu nasıl anlayabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Arkadaş içinden asus çıkartıp ecs takmayacaklar ki... Hepsi aynı fabrikasyon. Diyelim ki Galaxy S4 telefona Galaxy S2 ya da çin malı birşey takamazlar. Oturmaz, uymaz zaten bağlantıları. Neyse kulağına küpe olsun. Orjinal servis harici bir yere götürme telefonu bundan sonra. Ha bir de önemli detay, takılan anakartın imei kaydının olduğundan emin ol. 30 gün sonra mortingen olmasın telefon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Haci ben bu Custom Rom ile cok ugrastim tum cihazlarimda yuzlerce kez Flash yapmisimdir. Simdi bu Custom Rom'larin icinde Radio oluyor. Radio iste telefonun hatta baglanti olayi, ses, vs... Rom ise isletim sistemi. multimedia vb... Mesela bir Custom Rom yukledin, Romu yapan diyor 1.16 Radio versiyonuna flashlayin onceki surumde sorun var... Telefona Custom Rom falan yukledin mi? Ya da oradakiler yukledi mi? Herhangi bir update falan da yapmis olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Custom rom filan hiç kurmadım, 1 yıldır format dahi atmadım onlar ne zaman soketi değiştirdi o zaman bu sorun çıktı. Ama teknikteki eleman da şöyle savunuyor, gsm/anten birimi telefonun üst tarafında benim yaptığım işlem alt tarafta onu etkilemesi imkansız nasıl olabilir bizde anlamadık diyor. Nasıl bozduklarını kendileride çözememiş ki ben verdiğimde sapasağlamdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 vaperon said: Arkadaş içinden asus çıkartıp ecs takmayacaklar ki... Hepsi aynı fabrikasyon. Diyelim ki Galaxy S4 telefona Galaxy S2 ya da çin malı birşey takamazlar. Oturmaz, uymaz zaten bağlantıları. Neyse kulağına küpe olsun. Orjinal servis harici bir yere götürme telefonu bundan sonra. Ha bir de önemli detay, takılan anakartın imei kaydının olduğundan emin ol. 30 gün sonra mortingen olmasın telefon... Anakartlar hem made in USA çünkü :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Oh we have a genius here. Yazdığım şey çakma Samsung Galaxy anakartıydı ciciş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Update: Anakartı değiştirdiler düzeldi ama çalışan başka bir S3'ün anakartını takmışlar. Sıfır filan değil umarım sorun çıkarmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 o çalışan s3 e ne takcaklar şimdi o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 bunun çalışmayanı takacaklar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 edsaafdsjkujkhmk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 cekemiyo musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Çok çektin, yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Kizlara yaza yaza bozdun telefonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar