mahoolmez Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 çok özeniyorum zamanı olan insanlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 paramecium said: Selam, Puzzle veya Lego. Sabah 5'lere kadar oturup onlarla uğraşıyorum şu sıralar. Saygılar. ya puzzle böyle vaktini çöpe atmak gibi gelmiyor mu sana uğraştığına göre gelmiyordur tabii ki de, nedense bana hep vakti ezmek için yapılan birşeymiş gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 okçuluk öğren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Hay ağzını öpeyim Zipzip, ama olimpik değil geleneksel Tatar yayıyla öğren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 yaa hak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 tatar sux longbow yada composite bow akar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 BonePART said: veriyim oyna dememiş mi lan kimse ne biçim forum olduk ya neyse hobi bulamamakta entresan bişiymiş lan ya amk şimdi bunu demeye gelmiştim fak ya.. benden çok yaşama lan sen! yada yaşa ya hayat güzel kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Jaegerjaquez said: tatar sux longbow yada composite bow akar Longbow hikaye masal ya, yıllar gerekiyor öğrenmek için ve günde 3-5 atış yapan asker kendinden geçiyormuş, ayrıca obüs gibi açılı atıldığından bu devirde nereye düşeceği belirsiz her yer dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 nası ya elfler fıtıfıtıftıtı atıyodu yalanmıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Selam, senko said: ya puzzle böyle vaktini çöpe atmak gibi gelmiyor mu sana uğraştığına göre gelmiyordur tabii ki de, nedense bana hep vakti ezmek için yapılan birşeymiş gibi geliyor. Puzzle evdeki duvarlar dolana kadar yapılacak; sonrasında eşe dosta 'ver senin yerine ben yapayım' tarzında devam eden birşey. Şu anda Lego Technic ile puzzle beraber gidiyor. Vakit buldukça -ki bu da genelde haftasonu ufaklıklar yattıktan sonra oluyor- yapıyorum. Lego zaten başlayınca bitirmek istiyor, sabaha masanın üstünü dağıtabilir ufaklıklar :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 dreagloth said: nası ya elfler fıtıfıtıftıtı atıyodu yalanmıymış dfssdffgfadgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 kanarya severler derneğine üye ol çok güzel oluyor kavgası gürültüsü tartışması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 neyini tarşıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 "Tatar Ramazan" said: Jaegerjaquez said: tatar sux longbow yada composite bow akar Longbow hikaye masal ya, yıllar gerekiyor öğrenmek için ve günde 3-5 atış yapan asker kendinden geçiyormuş, ayrıca obüs gibi açılı atıldığından bu devirde nereye düşeceği belirsiz her yer dolu. crossbow hileli bi alet hem kas gücü gerektirmiyo(kurma kolu var gavurlar crank felan diyo) en yeto adamlar bile ;(örneğin sarı pipi joffrey ğiçi gibin) hemde zırh deliyor hemde ateş etmek ve hedef almak kolay kasılı tutmak gerekmediğinden longbow yetenek işi ama rangei daha fazla genel olarak yapması daha ucuz okları tamiri felan ucuz bilmemne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Llama said: kanarya severler derneğine üye ol çok güzel oluyor kavgası gürültüsü tartışması jacabo said: neyini tarşıyorlar kimin kuşu daha uzun otuyor die ehiehiehiehi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Seele said: Fistan said: anlamadım resim yapmak zorsa ama yapmak istiyorsan katlanacaksın öğrenmesine katlanamam diyorsan zaten o senin hobin olamaz best düz mantik of the year. Nesi düz mantık lan, süper /thread bir post bence. Bir şeyi yapmaya üşeniyorsan onu sevmiyorsundur, bir yerlerden özenmiş ve "yapsam iyi olur" diyorsundur. Gerçekten hobinse de basitinden başlarsın, yaptıkça ustalaşırsın, bu gelişim sürecinden de ayrı zevk alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 jacabo said: neyini tarşıyorlar standartlarını ve ötümünü kuşa göre değişir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 ben de onu dedim zaten Veco Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 uzun var uzun var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 ben sağlıklı bulmuyorum öyle koca koca adamların toplaşıp ciddi ciddi kuş ötüşü tartışmasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 monoscope said: Ya mesela resime merak salsam onu gelistirmek icin baya bir egitim gerekir gibime geliyor. Hani maket ucak yapmakta bir hobi puzzle yapmakta ama resim yapmak ve ustalasmak uzun zaman alacak birsey umarim anlatabildim kendimi resim yapmak için hiç öyle baya bir eğitim gerekmiyor kendin oturup aynı şeyi 3-4 kere çizmeye çalışsan inanılmaz gelişme gösterirsin kendi kendine. Bir süre sonra oranlama-desen mantığına bakarsın gidersin öyle. Üstüne zamanla geriye gitme olayı baya az 1 yıl piyano çal mesela 1 ay ara ver kendine gelemezsin epey bir süre resimde öyle birşey çok az haftada bir birşeyler karalasan bile epey bir süre baya ileri ivme gösterirsin büyük aralar da versen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Cibili cibili şakşakşakşakaşşakakak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 benim hobim procrastination. çok harika iş ötelerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 paramecium said: Selam, Puzzle evdeki duvarlar dolana kadar yapılacak; sonrasında eşe dosta 'ver senin yerine ben yapayım' tarzında devam eden birşey. Şu anda Lego Technic ile puzzle beraber gidiyor. Vakit buldukça -ki bu da genelde haftasonu ufaklıklar yattıktan sonra oluyor- yapıyorum. Lego zaten başlayınca bitirmek istiyor, sabaha masanın üstünü dağıtabilir ufaklıklar :D Saygılar. baba olmaya özendirici post. baba olup lego yapasım geldi yemin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 "Tatar Ramazan" said: Cibili cibili şakşakşakşakaşşakakak altılı yedili altılı yedili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar