Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kendime hobi bulamiyorum

monoscope

Öne çıkan mesajlar

paramecium said:

Selam,

Puzzle veya Lego.
Sabah 5'lere kadar oturup onlarla uğraşıyorum şu sıralar.

Saygılar.

ya puzzle böyle vaktini çöpe atmak gibi gelmiyor mu sana
uğraştığına göre gelmiyordur tabii ki de, nedense bana hep vakti ezmek için yapılan birşeymiş gibi geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,
senko said:

ya puzzle böyle vaktini çöpe atmak gibi gelmiyor mu sana
uğraştığına göre gelmiyordur tabii ki de, nedense bana hep vakti ezmek için yapılan birşeymiş gibi geliyor.

Puzzle evdeki duvarlar dolana kadar yapılacak; sonrasında eşe dosta 'ver senin yerine ben yapayım' tarzında devam eden birşey.

Şu anda Lego Technic ile puzzle beraber gidiyor. Vakit buldukça -ki bu da genelde haftasonu ufaklıklar yattıktan sonra oluyor- yapıyorum. Lego zaten başlayınca bitirmek istiyor, sabaha masanın üstünü dağıtabilir ufaklıklar :D

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

Jaegerjaquez said:

tatar sux longbow yada composite bow akar

Longbow hikaye masal ya, yıllar gerekiyor öğrenmek için ve günde 3-5 atış yapan asker kendinden geçiyormuş, ayrıca obüs gibi açılı atıldığından bu devirde nereye düşeceği belirsiz her yer dolu.

crossbow hileli bi alet hem kas gücü gerektirmiyo(kurma kolu var gavurlar crank felan diyo) en yeto adamlar bile ;(örneğin sarı pipi joffrey ğiçi gibin) hemde zırh deliyor hemde ateş etmek ve hedef almak kolay kasılı tutmak gerekmediğinden

longbow yetenek işi ama rangei daha fazla genel olarak yapması daha ucuz okları tamiri felan ucuz bilmemne
Sosyal ağlarda paylaş

Seele said:

Fistan said:

anlamadım
resim yapmak zorsa ama yapmak istiyorsan katlanacaksın
öğrenmesine katlanamam diyorsan zaten o senin hobin olamaz

best düz mantik of the year.

Nesi düz mantık lan, süper /thread bir post bence.

Bir şeyi yapmaya üşeniyorsan onu sevmiyorsundur, bir yerlerden özenmiş ve "yapsam iyi olur" diyorsundur. Gerçekten hobinse de basitinden başlarsın, yaptıkça ustalaşırsın, bu gelişim sürecinden de ayrı zevk alırsın.
Sosyal ağlarda paylaş

monoscope said:

Ya mesela resime merak salsam onu gelistirmek icin baya bir egitim gerekir gibime geliyor. Hani maket ucak yapmakta bir hobi puzzle yapmakta ama resim yapmak ve ustalasmak uzun zaman alacak birsey umarim anlatabildim kendimi

resim yapmak için hiç öyle baya bir eğitim gerekmiyor kendin oturup aynı şeyi 3-4 kere çizmeye çalışsan inanılmaz gelişme gösterirsin kendi kendine. Bir süre sonra oranlama-desen mantığına bakarsın gidersin öyle. Üstüne zamanla geriye gitme olayı baya az 1 yıl piyano çal mesela 1 ay ara ver kendine gelemezsin epey bir süre resimde öyle birşey çok az haftada bir birşeyler karalasan bile epey bir süre baya ileri ivme gösterirsin büyük aralar da versen.
Sosyal ağlarda paylaş

paramecium said:

Selam,
Puzzle evdeki duvarlar dolana kadar yapılacak; sonrasında eşe dosta 'ver senin yerine ben yapayım' tarzında devam eden birşey.

Şu anda Lego Technic ile puzzle beraber gidiyor. Vakit buldukça -ki bu da genelde haftasonu ufaklıklar yattıktan sonra oluyor- yapıyorum. Lego zaten başlayınca bitirmek istiyor, sabaha masanın üstünü dağıtabilir ufaklıklar :D

Saygılar.

baba olmaya özendirici post.
baba olup lego yapasım geldi yemin ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...