Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 ayfon alacaktım çıktığında da 5s'in halen saçma sapan pahalı olduğu gerçeğinden hareket ederek vazgeçtim. maksimum 1500 civarı ateşlerim ama civardan kastım 1750 değil yani. ne önerirsiniz windows phone olarak? nokia gene klasik 9074 tane random sayılı lumia modeli çıkardığından hangisi diğerinden daha iyi anlaşılmıyor, speclerde boğulacak enerjim de hiç yok. kriterlerim de gayet düz: dev gibi olmasına gerek yok, ayfon civarı boyut yeterli. mail bakıp bir şeyler okuma dışında minimal oyun oynuyorum, başka da neredeyse hiç bir şey yapmıyorum telefonda ama HIZLI olması önemli. Kuvvetli bir şey olursa gözümü karartabilirim yani. 8.1 olsun bir de tabi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Ayfon 5 al, 5s den pek farkı yok ama fiyat farkı çok. Olmazsa temiz 2.elini bak derim. 6 çıkacak diye fiyatları inişte iyice, 5c var bi de 1300lere geldi fiyatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 925 tam senin istediğin telefon. 930 daha çıkmadı oda 1500 civarı olur ama daha gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 wp alma ya, android gibi kişisel ayarlara izin vermiyor müzik programları çok kötü vs. memnun değilim yani ayrıntıya pek giremicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Law said: 925 tam senin istediğin telefon. 930 daha çıkmadı oda 1500 civarı olur ama daha gelmedi. çıktı 1500 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 930'a bakıcam, gördüğüm kadarıyla 925 baya iyi. WP'de Spotify nasıl bilgisi olan var mı? Bu baya önemli, yazmayı unutmuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Lumialar fiyat performans olarak iyi, sorun mağaza. Mesela arkadaşın androidinde gördüğüm 1-2 uygulama çok hoşuma gitti ama wp mağazada yok yani biri varda çalışmıyor. Sıkıntısı bu. 8.1 de şuan 630 ve 930 da standart geliyor, 925 ve 1520 ye yeni geldi, diğer modellerde yok henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 bakma o zaman arkadaşın telefonuna sen bul 2 uygulama ona göster onun canı çeksin :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Bazı geceler uyuyamıyorum sırf bu yüzden :(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 aldım 925 gitti valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 DUR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Spotify kullanıyorum ben şu anda, sağlam çalışıyor. Deezer'ın mobil programı ile sorun yaşadığım için geçtim. Android versiyonunda ne var bilmiyorum ama her şeyi çalışıyor işte, applar filan yok ama tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 android'den bir tık daha kötü öyle diyeyim sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 second hand iphone 4 alın daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Griswold said: android'den bir tık daha kötü öyle diyeyim sdfsd Bende zaten iphone almayı düşünüyorum bu aralar bir tek onu denemedim :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Spotify'ın appi için dedim, yanlış anlaşılmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Spotify nasıl bir app? Ya ben adam gibi sadece telefona kendi yüklediğim müzikleri dinleyebileceğim bana müzik marketi radyo falan sunmayan, tuş kilidindeyken de şarkıları değiştirebileceğim vs. bir program istiyorum çok mu şey istiyorum... Bir de kopyaladığınız bir yazı bikaç saniye sonra gidiyor yapıştıramıyorum istediğim yere, search tuşu varya sağ altta direk web e bağlanıyor onu iptal edemiyorum, klavye ayarlarında düzenlemeler çok yüzeysel vs. vs. hakkaten pişman oldum WP aldığıma ya turkcell t50 aldı arkadaşım 700e o telefonu inceleyince daha da daha pişman oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Onu lumia almadan önce düşünecekdiniz :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 MESAJ YAZARKEN HARFLERİN ÖNİZLEMESİNİ KAPATAMIYORUM bir de üstte gelen mesaj vs. bildirimlerini kapatamıyorum içeriği gösterme diyebiliyorum maksimum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 s4 mini'mi kaybettim sony xperia sp aldım. daha ucuza aldım ama resmen 500 liralık telefondan 1000 liralık telefona geçmiş gibi kalite akıyor lan telefondan. samsung alan aklıma sıçayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Lumia 920 veya 925 almaya karar verdim de WP mağazası gerçekten o kadar eksik mi? Yani ileride toparlanır Androide yetişir filan diyemeyecek kadar kötü durumda mı? Lumia yerine sağlam bi Android daha mı iyi olur? 1000 lira fiyat civarında hangisini tavsiye edersiniz? (Max. 1500) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 bende 925 var arayıpta bulamadığım ve android versiyonu olan sadece call recorder appsi var hani o da wplerde olmadığındanmış direkt, androide asla yetişeceğini sanmıyorum yani abudik gubidik appler olaraktan kastediyorum fakat insanların %99'unun kullandığı appler zaten ya var ya da çıkmak üzere. 925 tek sorunu çok ısınması bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Benim hala tereddütüm var, 512 ram li bir telefonun ömrü ne kadar olur diye. 1 sene (max) sonra obsolete olur gibi gelior... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 ShadowFury said: Lumia 920 veya 925 almaya karar verdim de WP mağazası gerçekten o kadar eksik mi? Yani ileride toparlanır Androide yetişir filan diyemeyecek kadar kötü durumda mı? Lumia yerine sağlam bi Android daha mı iyi olur? 1000 lira fiyat civarında hangisini tavsiye edersiniz? (Max. 1500) İphone 5c ler 1499 tl (16gb) kampanya var istanbulbilişim ve hepsiburada.com da. Bas geç , hiç lumialar ile uğraşma 1500 tl bütçen varsa, veya lg g2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Hepsiburadada 1300lü bişey ayfon 5cler 1399muş lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar