Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1000liraya telefon

GwindonSurion

Öne çıkan mesajlar

ayfon alacaktım çıktığında da 5s'in halen saçma sapan pahalı olduğu gerçeğinden hareket ederek vazgeçtim.
maksimum 1500 civarı ateşlerim ama civardan kastım 1750 değil yani. ne önerirsiniz windows phone olarak? nokia gene klasik 9074 tane random sayılı lumia modeli çıkardığından hangisi diğerinden daha iyi anlaşılmıyor, speclerde boğulacak enerjim de hiç yok. kriterlerim de gayet düz:
dev gibi olmasına gerek yok, ayfon civarı boyut yeterli. mail bakıp bir şeyler okuma dışında minimal oyun oynuyorum, başka da neredeyse hiç bir şey yapmıyorum telefonda ama HIZLI olması önemli. Kuvvetli bir şey olursa gözümü karartabilirim yani.
8.1 olsun bir de tabi ^^
Sosyal ağlarda paylaş

Lumialar fiyat performans olarak iyi, sorun mağaza. Mesela arkadaşın androidinde gördüğüm 1-2 uygulama çok hoşuma gitti ama wp mağazada yok yani biri varda çalışmıyor. Sıkıntısı bu.

8.1 de şuan 630 ve 930 da standart geliyor, 925 ve 1520 ye yeni geldi, diğer modellerde yok henüz.
Sosyal ağlarda paylaş

Spotify nasıl bir app? Ya ben adam gibi sadece telefona kendi yüklediğim müzikleri dinleyebileceğim bana müzik marketi radyo falan sunmayan, tuş kilidindeyken de şarkıları değiştirebileceğim vs. bir program istiyorum çok mu şey istiyorum...

Bir de kopyaladığınız bir yazı bikaç saniye sonra gidiyor yapıştıramıyorum istediğim yere, search tuşu varya sağ altta direk web e bağlanıyor onu iptal edemiyorum, klavye ayarlarında düzenlemeler çok yüzeysel vs. vs. hakkaten pişman oldum WP aldığıma ya turkcell t50 aldı arkadaşım 700e o telefonu inceleyince daha da daha pişman oldum
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
bende 925 var arayıpta bulamadığım ve android versiyonu olan sadece call recorder appsi var hani o da wplerde olmadığındanmış direkt, androide asla yetişeceğini sanmıyorum yani abudik gubidik appler olaraktan kastediyorum fakat insanların %99'unun kullandığı appler zaten ya var ya da çıkmak üzere. 925 tek sorunu çok ısınması bence.
Sosyal ağlarda paylaş

ShadowFury said:

Lumia 920 veya 925 almaya karar verdim de WP mağazası gerçekten o kadar eksik mi? Yani ileride toparlanır Androide yetişir filan diyemeyecek kadar kötü durumda mı?
Lumia yerine sağlam bi Android daha mı iyi olur? 1000 lira fiyat civarında hangisini tavsiye edersiniz? (Max. 1500)

İphone 5c ler 1499 tl (16gb) kampanya var istanbulbilişim ve hepsiburada.com da. Bas geç , hiç lumialar ile uğraşma 1500 tl bütçen varsa, veya lg g2.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...