Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1 Milyon E-Kart

DeamoN

Öne çıkan mesajlar

http://www.tev.org.tr/

1 milyon e-kart!

türkiye eğitim vakfı (tev) 1.000 öğrenciye 1 yıl eğitim imkanı sağlayacak yeni bir kampanya düzenliyor. "yeni yılda, okulda yeni bir gün" başlıklı kampanya ile hem sevdiklerimizin yeni yılını kutlamak, hem de ailesinin maddi durumu yetersiz ancak başarılı çocuklara "okulda yeni bir gün" armağan etmek mümkün olacak. kampanyanın hedefi, muhtaç çocukların eğitimi için 1 milyon e-kart gönderiminin yapılarak, kaynak yaratılmasını sağlamak. kampanya 1 aralık'ta başlayacak ve 10 ocak 2005'e kadar sürecek.[signature][hline]Bornozlu Canavar
Sosyal ağlarda paylaş

btün slotları doldurdum sadece 1 i boş :) hadi bakalım :) e-maillle nasıl para kazancaklarını anlamadım ya neyse :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

istenilen hedefe rahatlıkla ulaşılacaktır bence, olabilecek en fedakarlık istemeyen bağış yöntemi.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

bence yollucam birazdan ama

anlamadığım şey bu ülke niye eğitim sistemini hala adam etmiyorda bukadar kampanya var
yani okusan bi tarafını yırtsan
gene sürünüyorsun
üstelik ilkokul lisede öğrendiklerinde bi halta yaramıyor
üniversteyede giremiyorsun girmek için alakasız eğitimler lazım resmen. eğer acaip akıllı ve bütün dersleri su gibi bilen biri değilsen

normal yada normalden biraz yüksek zeka seviyesinde birisinin parası yoksa okuyamaz bence türkiyede

önce bunu düzeltsinler
dakka başı kampanya yapıp çocukları ilkokula başlatıp lise bitince etrafda süründürmesinler
yada tutup üniverstesinide okutsunlar adam gibi işe soksunlar hayatını kazandırsınlar
liseye kadar okutup üniversteye giremiyince çocuk kafayı bozuyor ya it oluyor yada gene bir yerde lise mezunu çalışıyor

kampanyada hiçbir açıklama yok
hangi dereceye taşıyıcaklar ?
üniversteyemi sokucaklar
liseyemi
illkokulamı

köylerde görüyoruz hep
çocuğu ilkokula yolluyorlar zar zor
bitiriyor ilkokulu bütün karne beş
ama okumasına devam edemiyor çünkü ona para yetmiyor
birçok kampanyada gördüğüme göre sadece "ilkokul" a başlatıyorlar devamı yok

En güzel örnek
bugün konuştum
babamın işyerinde bilgisayar olayıyla ilgilenen ve yazı işleri yapan birisi
acaip zeki birisi çalışkan dürüst ne ararsan var
türkiyedeki ilk windows 95 onun eline geldi:) ilk ona yüklendi

ama üniye giremedi
neden?
ilkokula sokuyor kampanya yada aile zar zor
üniverste yok çünkü para yetmiyor kampanyada yok buna çocuk açıkta kalıyor
ya bu insan kampanyamı beklicek yaşamak için??
kampanyayamı bağlı olacak yaşamlar?

Bence birsürü kampanya yerine türkiyenin eğitim sistemini KÖKTEN değiştirmeleri lazım
daha fazla insanı delirtmeden
bkz:ben
delirdim
ha birazdan yollucam ama bunlarıda düşünmeliyiz[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Kedimin resimlerine gider
Sosyal ağlarda paylaş

chemical, bir lise mezunu ile bir ilkokul (5 senelik) arasında ne kadar fark varsa, onun 10 katı bir ilkokul mezunu ile (8 senelik) hiçbir okula girmemiş birinde vardır nerden baksan.

Sistem acımasız doğrudur, ama lise mezunu olan birisi en azından devam umudu taşıyor, en istemediği bir bölümede girse, ingilizcesi biraz daha gelişiyor ve kendi kendini geliştirmeye başlıyor.

Şunu fark ettim ben, özel ders alan insanların çoğu tek başına oturup çalışmaya dayanamayan, sıkılan insanlar.
Anlayamadıkları ilk noktada pes eden insanlar.
Bunu biraz lise de anlar gibi olduysamda direk uni-1 de çaktım mevzuyu.

Sen efendi efendi çalışırsan özel dersmiş, kursmuş hepsi tırışka, yeter ki kendi öz disiplinin olsun ve çalış çalış çalış...[signature][hline]sonunda yeniledim.

lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki:
artik patideki abazalardan korkmaya basladim...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...