DeamoN Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 http://www.tev.org.tr/ 1 milyon e-kart! türkiye eğitim vakfı (tev) 1.000 öğrenciye 1 yıl eğitim imkanı sağlayacak yeni bir kampanya düzenliyor. "yeni yılda, okulda yeni bir gün" başlıklı kampanya ile hem sevdiklerimizin yeni yılını kutlamak, hem de ailesinin maddi durumu yetersiz ancak başarılı çocuklara "okulda yeni bir gün" armağan etmek mümkün olacak. kampanyanın hedefi, muhtaç çocukların eğitimi için 1 milyon e-kart gönderiminin yapılarak, kaynak yaratılmasını sağlamak. kampanya 1 aralık'ta başlayacak ve 10 ocak 2005'e kadar sürecek.[signature][hline]Bornozlu Canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 4 Kişiyede gönderdim.Umarım 1 milyon e-kart olur.[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 topice sticky...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 7 kişiye gonderdim...bisim de bi katkımız olcaksa ne mutlu...[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 ben de bir site buldun bir milyon tane e-kart var sandım içinde... yoladım br kaç tane..güzel olur inşallah..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Baba parası değil alın teri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 8 kişiye yolladım. tekrar yollicam bi ara. sticky isteriz! :)[signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!! P.S: adam gibi entry girmeyen bonzi olsun. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 gerçekten çok iyi olmuş.. bende yolladım..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 94) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Hepimiz katılalım arkadaşlar up[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 kaç tane slot varsa yolladım. tavsiye et te de 10 kişiye felan gönderdim hadi bakalım[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i don't want a teenage queen,i just want my m-14. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eray_GNR Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 ıNSALLAH rAKami bulur[signature][hline]GNR Family]PatiSozluk -> SetuP Mu Server Msn |[email protected]| Mail |[email protected]| icq |123303415| wastie, xx - xx 2004 tarihinde demiş ki: buyuyuncede coder olucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 bende nekadr warsa yolladım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 elimden geldiğince msn'de orda burda her gördüğüme yollatmaya çalışıyorum..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Baba parası değil alın teri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 8 ki$iye yolladım ayrıca sakıncası yoksa ba$ka bi forumada sticky yaptırdım.[signature][hline]SlayerTr Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki: karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 btün slotları doldurdum sadece 1 i boş :) hadi bakalım :) e-maillle nasıl para kazancaklarını anlamadım ya neyse :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Ben de doldurdum hepsini, umarım bir işe yarar.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 10 kişi işallah yardımımız dokunur ya[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 ha gayret arkadaşlar threadi açtıgımdan beri 100bin e-kart daha yollanmış[signature][hline]Bornozlu Canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 istenilen hedefe rahatlıkla ulaşılacaktır bence, olabilecek en fedakarlık istemeyen bağış yöntemi.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 bence yollucam birazdan ama anlamadığım şey bu ülke niye eğitim sistemini hala adam etmiyorda bukadar kampanya var yani okusan bi tarafını yırtsan gene sürünüyorsun üstelik ilkokul lisede öğrendiklerinde bi halta yaramıyor üniversteyede giremiyorsun girmek için alakasız eğitimler lazım resmen. eğer acaip akıllı ve bütün dersleri su gibi bilen biri değilsen normal yada normalden biraz yüksek zeka seviyesinde birisinin parası yoksa okuyamaz bence türkiyede önce bunu düzeltsinler dakka başı kampanya yapıp çocukları ilkokula başlatıp lise bitince etrafda süründürmesinler yada tutup üniverstesinide okutsunlar adam gibi işe soksunlar hayatını kazandırsınlar liseye kadar okutup üniversteye giremiyince çocuk kafayı bozuyor ya it oluyor yada gene bir yerde lise mezunu çalışıyor kampanyada hiçbir açıklama yok hangi dereceye taşıyıcaklar ? üniversteyemi sokucaklar liseyemi illkokulamı köylerde görüyoruz hep çocuğu ilkokula yolluyorlar zar zor bitiriyor ilkokulu bütün karne beş ama okumasına devam edemiyor çünkü ona para yetmiyor birçok kampanyada gördüğüme göre sadece "ilkokul" a başlatıyorlar devamı yok En güzel örnek bugün konuştum babamın işyerinde bilgisayar olayıyla ilgilenen ve yazı işleri yapan birisi acaip zeki birisi çalışkan dürüst ne ararsan var türkiyedeki ilk windows 95 onun eline geldi:) ilk ona yüklendi ama üniye giremedi neden? ilkokula sokuyor kampanya yada aile zar zor üniverste yok çünkü para yetmiyor kampanyada yok buna çocuk açıkta kalıyor ya bu insan kampanyamı beklicek yaşamak için?? kampanyayamı bağlı olacak yaşamlar? Bence birsürü kampanya yerine türkiyenin eğitim sistemini KÖKTEN değiştirmeleri lazım daha fazla insanı delirtmeden bkz:ben delirdim ha birazdan yollucam ama bunlarıda düşünmeliyiz[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 ben de hem e-kart gönderme hem de tavsiye etme yerlerini doldurdum. inşallah yararlı olmuşumdur.[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 yollayın..durmak yok..[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör {-Kobe- a.k.a Canonline} ------------------------------------------- BU SENE ŞAMPİYON GÖRELİM SİZİ ÖLMEDEN MEZARA KOYMAYIN BİZİ KORKUTMAZ BİZLERİ MUSALLAH TAŞI ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ BİZ KANARYAYI Genç FB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Yolladım.[signature][hline]- Kuzu - Kaygısız sevgilim hiç mi günahın yok senin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 hata mesajı geldi mailime tekrar göndermemmi lazım?[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Yolladım[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 chemical, bir lise mezunu ile bir ilkokul (5 senelik) arasında ne kadar fark varsa, onun 10 katı bir ilkokul mezunu ile (8 senelik) hiçbir okula girmemiş birinde vardır nerden baksan. Sistem acımasız doğrudur, ama lise mezunu olan birisi en azından devam umudu taşıyor, en istemediği bir bölümede girse, ingilizcesi biraz daha gelişiyor ve kendi kendini geliştirmeye başlıyor. Şunu fark ettim ben, özel ders alan insanların çoğu tek başına oturup çalışmaya dayanamayan, sıkılan insanlar. Anlayamadıkları ilk noktada pes eden insanlar. Bunu biraz lise de anlar gibi olduysamda direk uni-1 de çaktım mevzuyu. Sen efendi efendi çalışırsan özel dersmiş, kursmuş hepsi tırışka, yeter ki kendi öz disiplinin olsun ve çalış çalış çalış...[signature][hline]sonunda yeniledim. lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar