Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 o kadar çok kürt propağandası yaptım ki en sonunda allah beni etik ikileme tabi tuttu, bakalım hâlâ savunacak mısın diye. 1. kattayız arka taraf birkaç apartmanın da arkası, balkonda sadece uzun demir çubuklar var, genişçe balkon ama üst katların balkonları o kadar geniş değil. yan tarafta sadece yüksekçe baca gibi bir duvar var çok rahat tırmanılarak balkona atlanıp oradan da bize girilebilir. öyle de oldu. balkonla oda arasında ara yer var, sanırım çok eskiden burası da balkonmuş kapatmışlar, ardiye gibi olmuş o yüzden, yatakla dip dibe değil yani cam, neyse evde kediler mandallarla, bir şeylerle oynuyor sandım uzun süre, yarı uykuluyum gözlerim kapalı ara sıra bakıyorum cama doğru, bi de saat 9 civarı ihtimal vermiyorum tabii, cam da açık bu arada. tam ayağını aşağıya atacak göz göze geldik. bi süre bakıştık düşündü muhtemelen napacağını daha sonra polis, hırsız var falan diye bağırdım refleks olarak kocakarı gibi. yukarı doğru tırmanarak kaçtı, polisi falan aradık, eşgal verip durdum polislere, ama inatla kürt demedim, esmer falan dedim. bu etik ikilemde sırf hırsızın etnisitesi yüzünden kürt halkını kötüleyecek değilim. sonuçta kürt olmasaydı, hırsız türktü demeyecektim. şok halinde bile halkların kardeşliğine inanıyorsam allah'ın etik ikileminde tongaya düşmedim demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 keşke evde karşılaşsaydın da taksaydı bıçağı. forum rahat bi nefes alırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 teşekkürler, allah kimsenin başına vermesin en azından sabah 9'da hırsızlık yapmak gibi ilginç bir hareket yaptı da fark ettim sabaha karşı girmeye çalışsa uyanamayabilirdim ama profesyonel gibiydi, strese girmeden kaçtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 insanin iyisi kotusu olur, irkin iyisi kotusu olmaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 http://www.karikomedya.com/wp-content/uploads/2014/04/%C4%B0%C5%9F-kar%C4%B1%C5%9F%C4%B1k-hac%C4%B1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 ben inanmadım yalan gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 kürt diye esgal vermen icin agir gerizekali ve irkci olman lazim zaten her esmer olan kürt mü oluyor ne alaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 etik ikilem orada zaten. hırsız uzaklaştıktan 30 sn sonra polise telefonda eşgal veriyordum ve 25-35 yaş arası esmer çıktı ağzımdan ilk başta, yoksa o anki şokla kürt, güneydoğulu vs. diyebilirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 inb4 suriye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Fistan said: ben inanmadım yalan gibi duruyor "şok halinde bile halkların kardeşliğine inanıyorsam..." şunu diyebilmek için hikaye uydurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Gerçekse anlattığın olay geçmiş olsun. Herif takar sana kafayı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Biyik said: etik ikilem orada zaten. hırsız uzaklaştıktan 30 sn sonra polise telefonda eşgal veriyordum ve 25-35 yaş arası esmer çıktı ağzımdan ilk başta, yoksa o anki şokla kürt, güneydoğulu vs. diyebilirdim. Demek ki bilincaltindan kurtlerin altkultur olduguna inaniyorsun. Ne yaparsan yap onu kiramayacaksin zaten :P Zaten neden sari sac mavi goz bi adam hirsizlik yapsin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Black-ice said: keşke evde karşılaşsaydın da taksaydı bıçağı. forum rahat bi nefes alırdı. öeah dhasufha bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 vaperon said: Herif takar sana kafayı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Nako said: Fistan said: ben inanmadım yalan gibi duruyor "şok halinde bile halkların kardeşliğine inanıyorsam..." şunu diyebilmek için hikaye uydurmuş. http://i.imgur.com/6hHBdg6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Dusundum de "kivancla soyulmak" deyimi buradan geliyor sanirim. Iyy Esh said: Biyik said: etik ikilem orada zaten. hırsız uzaklaştıktan 30 sn sonra polise telefonda eşgal veriyordum ve 25-35 yaş arası esmer çıktı ağzımdan ilk başta, yoksa o anki şokla kürt, güneydoğulu vs. diyebilirdim. Demek ki bilincaltindan kurtlerin altkultur olduguna inaniyorsun. Ne yaparsan yap onu kiramayacaksin zaten :P Zaten neden sari sac mavi goz bi adam hirsizlik yapsin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Biyik said: Nako said: Fistan said: ben inanmadım yalan gibi duruyor "şok halinde bile halkların kardeşliğine inanıyorsam..." şunu diyebilmek için hikaye uydurmuş. http://i.imgur.com/6hHBdg6.jpg polisi arayıp gürültü yapıyor k*rtler bahçede demişte olabilirsin yani 155 call proff değil beter ol bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Cumartesi sabahı 9.00'da eve girmeye çalışmak nedir ya. Sonra kürtlere niye böyle diyonuz vs vs sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 bir kez oldu mu bir daha olması kuvvetle muhtemel. alarm taktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 ben de deprem sırasında yaşam üçgeninin orada siper almışken ağzımdan bir tane bile allah lafı çıkmamıştı. tescilli atayıxım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Biyik said: o kadar çok kürt propağandası yaptım ki en sonunda allah beni etik ikileme tabi tuttu, bakalım hâlâ savunacak mısın diye. 1. kattayız arka taraf birkaç apartmanın da arkası, balkonda sadece uzun demir çubuklar var, genişçe balkon ama üst katların balkonları o kadar geniş değil. yan tarafta sadece yüksekçe baca gibi bir duvar var çok rahat tırmanılarak balkona atlanıp oradan da bize girilebilir. öyle de oldu. balkonla oda arasında ara yer var, sanırım çok eskiden burası da balkonmuş kapatmışlar, ardiye gibi olmuş o yüzden, yatakla dip dibe değil yani cam, neyse evde kediler mandallarla, bir şeylerle oynuyor sandım uzun süre, yarı uykuluyum gözlerim kapalı ara sıra bakıyorum cama doğru, bi de saat 9 civarı ihtimal vermiyorum tabii, cam da açık bu arada. tam ayağını aşağıya atacak göz göze geldik. bi süre bakıştık düşündü muhtemelen napacağını daha sonra polis, hırsız var falan diye bağırdım refleks olarak kocakarı gibi. yukarı doğru tırmanarak kaçtı, polisi falan aradık, eşgal verip durdum polislere, ama inatla kürt demedim, esmer falan dedim. bu etik ikilemde sırf hırsızın etnisitesi yüzünden kürt halkını kötüleyecek değilim. sonuçta kürt olmasaydı, hırsız türktü demeyecektim. şok halinde bile halkların kardeşliğine inanıyorsam allah'ın etik ikileminde tongaya düşmedim demektir. hırsız değil özgürlük savaşçısı PUZUTUAHUZ geçmiş olsun karşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Bıyık pankart yapıp o girişin karşısına as,halkların kardeşliği vs yaz,belki sonraki girişinde imana gelirde bırakır evini soymayı. Yoksa senin ev o adam için soyulması mutlaka gereken evler listesine girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Geçmiş olsun yalnız adam hırsız değil bu yanlış değerlendirme evini kamulaştırmaya gelmiş bir vatandaşımız. Paylaşım esastır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar