E Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 hic yasayan var mi bu durumu neler yapmak gerekiyor. google da herkes birsey sallamis. deneyimleyen var mi merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 abi vites düşürerek motor freni yaptırırsın, yeterince yavaşlayınca da el frenini çekersin durabilmek için. ben bunu yapardım muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 baska yapılacak sey varsa aractan atlamak falan zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Nasil bi yerde, nasil bi hizla gittigine gore degisir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 motor freni calisiyor mu emin misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 nasıl çalışıyor mu ? vites kutusu da mı bozulacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 o değilde otobanda 90-100 arası en sağ şeritte ilerlerken, otobanın karşı şeritinden herhangi bir araba uçarak gelip, arka koltuğunuza misafir olursa ve ölmezseniz arabayı tamir ettirip satın. sakın pert ettirmeyin. bknz 28 nisan başıma gelenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 u w0t Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 ay pardon, lastik patlaması sanıp yazdım mesajı, fizban uyardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Lastik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 annemin otobanda basina geliyor bu olay 170 civarlarinda giderken fren hidroligi bosaliyor arabanin bir anda yukarda denildigi gibi once 4luleri yakip sonra da motor freni yapa yapa durmus annem bu arada en sag seride gecmis. kadinin manyakligi ama, durdugu anda servisi arayacagina arabayi eve kadar o sekilde getirmesi, kirmizilarda el freni ile dura dura eve getirdi arabayi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 kiralık araçtı fason kiralama, neyseki yavaştık otoparktan cıkıodk avm nın bi lastiğimi ne kopmuş, valla paniklememek lazım etrafa bildirmek lazım bir sorun oldugunu sonra işte vites mites motor freni ve durmaya yakın el freni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 ha siz sormadan soyliyim araba tabii ki de peugeot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 senko said: annemin otobanda basina geliyor bu olay 170 civarlarinda giderken fren hidroligi bosaliyor arabanin bir anda yukarda denildigi gibi once 4luleri yakip sonra da motor freni yapa yapa durmus annem bu arada en sag seride gecmis. kadinin manyakligi ama, durdugu anda servisi arayacagina arabayi eve kadar o sekilde getirmesi, kirmizilarda el freni ile dura dura eve getirdi arabayi :) bir annenin 170 le gitmesi daha enteresan bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 tokyo drift izledikten sonra drift yapiyim mi hehe diyerek el freni ile viraj almaya calisan bi kadindan bahsediyoruz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 senko said: tokyo drift izledikten sonra drift yapiyim mi hehe diyerek el freni ile viraj almaya calisan bi kadindan bahsediyoruz sdf ahaha best mum ödülünü verdim annene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 senko said: tokyo drift izledikten sonra drift yapiyim mi hehe diyerek el freni ile viraj almaya calisan bi kadindan bahsediyoruz sdf oha sdfjodsk iyiymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 kaçış rampasına dalabilirsiniz mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 O dediğinden TRde bir veya iki kere gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 ben hiç görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 "roket adam" said: kaçış rampasına dalabilirsiniz mesela. varsa bile mutlaka bi kaç tane araç parkedilmiştir. otoban ise tır / kamyon vardır. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 manisa izmit yolunun izmir cikisinda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Kucukken basima geldi. Dedemlerin yayladan sehre inerken eski ford minibusun frenleri bosaldi. Rampa asagi giderken, keskin bir donus vardi (U gibi). Minibus donmeyip dumduz toprak yola gidip ucuruma dogru devam edince dank etti ne oldugu. Ben de en onde soforun yaninda oturuyorum. Yanimda teyzem vardi, atla dedim atlamadi, kaldik. Aracta anne tarafi komple vardi nerdeyse, kaza gecirip olsek aile faciasi resmen. Yolun sag tarafi su kanali icin kaziliydi, bir nokta kazilmamisti, sofor becerip oraya girdi, minibus altina 1-2 tane genc agac aldi ve durdu oyle. Isin komigi kazadan sonra bizi almaya gelen diger minibusun de (o da eski ford) arka tekerleri frenleri fazla tutuyor diye kitlenip donmuyordu. Bu da boyle bir animdir. Minibus bundandi: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/1f/Ford_transit_4_v_sst.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 cool story bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Cairne said: senko said: annemin otobanda basina geliyor bu olay 170 civarlarinda giderken fren hidroligi bosaliyor arabanin bir anda yukarda denildigi gibi once 4luleri yakip sonra da motor freni yapa yapa durmus annem bu arada en sag seride gecmis. kadinin manyakligi ama, durdugu anda servisi arayacagina arabayi eve kadar o sekilde getirmesi, kirmizilarda el freni ile dura dura eve getirdi arabayi :) bir annenin 170 le gitmesi daha enteresan bence Aynen abi ben annemi düşünemiyorum öyle :) Herhalde dediğiniz gibi motor freni sonra el freni en sağlam yol olurdu durmak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar