Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aracin seyir halindeyken frenlerinin patlamasi

E

Öne çıkan mesajlar

annemin otobanda basina geliyor bu olay
170 civarlarinda giderken fren hidroligi bosaliyor arabanin bir anda

yukarda denildigi gibi once 4luleri yakip sonra da motor freni yapa yapa durmus annem bu arada en sag seride gecmis.

kadinin manyakligi ama, durdugu anda servisi arayacagina arabayi eve kadar o sekilde getirmesi, kirmizilarda el freni ile dura dura eve getirdi arabayi :)
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

yukarda denildigi gibi once 4luleri yakip sonra da motor freni yapa yapa durmus annem bu arada en sag seride gecmis.

kadinin manyakligi ama, durdugu anda servisi arayacagina arabayi eve kadar o sekilde getirmesi, kirmizilarda el freni ile dura dura eve getirdi arabayi :)

bir annenin 170 le gitmesi daha enteresan bence
Sosyal ağlarda paylaş

Kucukken basima geldi. Dedemlerin yayladan sehre inerken eski ford minibusun frenleri bosaldi. Rampa asagi giderken, keskin bir donus vardi (U gibi). Minibus donmeyip dumduz toprak yola gidip ucuruma dogru devam edince dank etti ne oldugu. Ben de en onde soforun yaninda oturuyorum. Yanimda teyzem vardi, atla dedim atlamadi, kaldik. Aracta anne tarafi komple vardi nerdeyse, kaza gecirip olsek aile faciasi resmen.
Yolun sag tarafi su kanali icin kaziliydi, bir nokta kazilmamisti, sofor becerip oraya girdi, minibus altina 1-2 tane genc agac aldi ve durdu oyle.
Isin komigi kazadan sonra bizi almaya gelen diger minibusun de (o da eski ford) arka tekerleri frenleri fazla tutuyor diye kitlenip donmuyordu.
Bu da boyle bir animdir.

Minibus bundandi:

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/1f/Ford_transit_4_v_sst.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Cairne said:

senko said:

bir annenin 170 le gitmesi daha enteresan bence

Aynen abi ben annemi düşünemiyorum öyle :)

Herhalde dediğiniz gibi motor freni sonra el freni en sağlam yol olurdu durmak için..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...