Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 ANTALYA’da sahile çıkan caretta caretta cinsi deniz kaplumbağasını çuvala koyup götürmeye çalışan Halil S., polis tarafından yakalandı. Bu sırada çuvaldan kurtulmayı başaran caretta caretta, denizde gözden kayboldu. Kaplumbağa hırsızı bir de üstüne oturmuş kaçmasın diye lol...
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 adam yakalandıktan sonra aslında iyi niyetliymiş gibi davranmış işte. bizim milletin tipik yüzsüzlerinden. de sen niye konuyu pati pet e açtın abi caretta caretta evcil hayvan mı. yoksa sen de bulsan bi tane kaçırıcak mısın sdf.
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 hayvanseverlerin yüreğine dokunmak istedim asdf :)
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Adamda tam kaplumbağa hırsızı tipi var sdgfkjsdf "guran çarpsın ölüme terkettik şimdi bunu"
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 "yüzemez bu okyanuslardan geldi" ahahah. of umarım vardır bir cezası da uygulamışlardır. tam dayaklık herif.
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 ahahah at hırsızı evrimleşmiş tosba hırsızı olmuş ya la
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 adamin iyi niyetinden suphe etmedim ben, bu ise gonul vermis gibi.
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 guran çarpsın ölüme terk ettik hayvanı
Black_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 hayır abi çuvala koyup ne yapacak ben anlayamadım? yesen yenilmez, petshop a stamazsın.. vs. ne yapacak yani? biri bana acıklasın lütfen.
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Black_Hand said: hayır abi çuvala koyup ne yapacak ben anlayamadım? yesen yenilmez, petshop a stamazsın.. vs. ne yapacak yani? biri bana acıklasın lütfen. binbir çeşit insan var elbet satın alan çıkar, birine okuturum güzel bi fiyata demiştir büyük ihtimalle.
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 100gr da kaç gr protein vardır lan acaba
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Şaka gibi neler var ya...
Red Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 adamın belki dev bir deniz akvaryumu var.
Certhas Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 kimsede çıkıp okyanustan gelen hayvanı jandarma ya niye teslim ediyorsun dememiş. veteriner falan dese bi nebze.
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Red said: adam caretta için boğulur dedi ya lan surda burnumdan süt geldi.
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 hayvan asker kacagi sanki jandarmaya vercekmis sdfsd
Öne çıkan mesajlar