Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Tek erkek alan oteller zaten erkek dolu oluyor, antalyada merkeze yakın bir yerlerde kalın, otelden ekmek çıkmazsa merkezden çıkar.
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 bekarlıkla alakası yok aslında tek kişilik odalar da çift kişilik kullanılabiliyor sezonda niye boşuna zarar girsin elin abazası için
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 mal mal oteller yerine iyi otelde kalin kalkip bilindik kaliteli zincir otel sap misiniz diyemez
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 barbu said: ibnelik fantazilerinizi lütfen sonraya saklayın. otel tavsiyesi lazım. hem dursun şurda. sap forumuz. nasılsa birilerine yarar bu bilgi. yok yoook o sikiş olacak yoksa rahat etmeyiz
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 tavsşyem ise kuşadası bu dönemde otel brit dolu her yer bir sarah ile musa vakası daha neden olmasın?
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 ama sakın AVŞA ya gitmeyin.. verdiğiniz para ya yazık.. sonra tanz diskoya gidio sizden daha az yakışıklı kızlarlar dans etmeniz gerekeiblir
aquila Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 arkadasla mykonosa gidicektik demis, sonra gayli espri yapmayin diyo, ya birak.
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 abi kemer tarafını düşünürseniz crystal aura beach iyidir. bi sayfa öncede yazdım ya da zihnimde yazdım olarak kabul etmiş de olabilirim. fayda maliyet oldukça dengeli. türk çok az belki 1 ya da 2 aile denk gelir. çoğunluk rus, alman, polak aralara serpiştirilmiş doğu ve kuzey avrupalılara rastlarsınız. gayet sakindir, tek eksisi vardı gözüme çarpan o da plajı. denizi temiz ama çok taşlı ve bi anda derinleşiyor.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 alaçatı kum beach bak bu da alıyordu iki bekar
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 yunanistanda mykonos hariç bir ton yer var
barbu Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 DoruK said: mal mal oteller yerine iyi otelde kalin kalkip bilindik kaliteli zincir otel sap misiniz diyemez diyorlar abi :(
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Nasıl damsız otele almıyorlar? Ben tuttum, "Kardeşim, damsız damsız gelip, bizim bayan müşterilerimizi mi silkecen amacın ne?" diye arayanda olmadı. Bide araştırmanı ETS vs. gibi sitelerden yap, puanlara yorumlara bak beğendiğin oteli direk telefonla ara yer o şekilde ayır. Geliş amacı sorarlarsa iş için dersiniz.
Esh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Otel almayabiliyo abi.turkiyede cok sorun cikiyo diye almiyo bazilari. Dikkat edin onceden sorun vs
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 ben bi şeye takıldım, mykonos'da otel mi kalmamış. Orada otelin bi anlamı yok ki zaten, yatak dışında bir fonksiyonu yok.
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 hayatımda ilk kez damsız otele alınmamak diye bisi duydum lan ole sey mi olur
BalisticGel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Abi en dandiği bile alıyor. Evli olmadığın hatunla otele alınmamayı duydum da, bunu garipsedim açıkçası.
Nako Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Aile oteli mi buldunuz ne yaptınız? sdf
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 BonePART said: hayatımda ilk kez damsız otele alınmamak diye bisi duydum lan ole sey mi olur Antalyadaki ruscu otellerinde almayabiliyolar abi. 5 sap giden ayilar oldugu icin genel bir tavir yapiliyo yani Ama imi kiside problem olmaz sanki, yine de sormakta fayda var
E Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 ayilar bir de 5 kisi gitmekle kalmiyor milletin karisina 13 14 yasindaki minicik cocuklarina sarkintilik ediyorlar.
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Kız erkek almama duydum. Bekar ilk defa duyuyorum. Bekar erkekleri otobüse de almayın . Molalarda hemen DNA aktarımı yapabilirler !
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Bekarken bana ev vermeme olayı vardı onu hatırladım
BalisticGel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Istari said: yorgansız yatarız oğlansız yatmayızNası?
Istari Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 bir urfali babi vecizesi. gay muhabbeti dönünce kendisini de analım dedim.:)
XX Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 damsızalmayan otel nedir lan ? saçmalamayın. Parası olan girer bukadar basit gidip 100tl lik otellere/odalara bakarsanız almaz tabi
Öne çıkan mesajlar