Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evlilik teklifi , düşüncesi

Beyt

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,
Geceden beri kafamda dolanan sorular ıvır zıvır buraya yazayım hem bi nebze olsun rahatlayayım hem de fikir danışayım istedim;

Yaklaşık bir senedir süren bir ilişki içerisindeyim ilişkimiz bu haftaya kadar şukela gidiyordu. Hatta ben evlilik teklifi hazırlıklarındayım yüzüğün siparişini verdim falan. Neyse durum 1 şu Sevdiğim çok sık değişken tavırlar içerisine girmeye başladı bu hafta sabah "Seni çok seviyorum" mesajları atıp akşamına meeeeh kafasına dönebiliyor. Bu kadar ciddi hayatımı birleştirmeyi düşündüğüm kişi olmasa belki bu kadar takılmazdım ama hal yukarıdaki gibi olunca kafa kurcalıyor biraz.
(Geçici mi yoksa değil mi bir kaç gün içerisinde göreceğiz gerçi)

İkincisi de evlilik teklifi İstanbul'da yaşıyoruz ikimiz de Onun iş saatleri ve off günleri değişken bu sebeple plan yapmak zorlaşıyor.
Aklımda iki tane fikir var bir tanesi şu mekana götürüp efendi efendi "Benimle bir ömrü paylaşır mısın?" demek.

http://www.tapasuma.com/tr/

Diğer fikir ise hatunun off gününde bi araba kiralayıp
hadi kalk gidiyoruz diyip kolundan tutarak Eskişehir'e büyüdüğü çocukluğunun geçtiği mahalleye sokağa götürüp orada evlilik teklif etmek.

Bana bi yardım akıl vs verin edin. Gerilmeye başladım sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Eheh yanlış anlaşılmışım o zaman o kısmını düzelteyim.
Birinci sorduğum hani bu tarz durumları yaşayan arkadaşların tecrübesinden faydalanmaktı.
Yoksa evlilik teklif etsem mi ne diyosunuz hacılar demiyorum ikinci kısım evlilik teklifi ile alakalı aslında. Bugün overdose yiyince onu da araya sıkıştırdım içimi dökmelik.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...