Beyt Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Selamlar, Geceden beri kafamda dolanan sorular ıvır zıvır buraya yazayım hem bi nebze olsun rahatlayayım hem de fikir danışayım istedim; Yaklaşık bir senedir süren bir ilişki içerisindeyim ilişkimiz bu haftaya kadar şukela gidiyordu. Hatta ben evlilik teklifi hazırlıklarındayım yüzüğün siparişini verdim falan. Neyse durum 1 şu Sevdiğim çok sık değişken tavırlar içerisine girmeye başladı bu hafta sabah "Seni çok seviyorum" mesajları atıp akşamına meeeeh kafasına dönebiliyor. Bu kadar ciddi hayatımı birleştirmeyi düşündüğüm kişi olmasa belki bu kadar takılmazdım ama hal yukarıdaki gibi olunca kafa kurcalıyor biraz. (Geçici mi yoksa değil mi bir kaç gün içerisinde göreceğiz gerçi) İkincisi de evlilik teklifi İstanbul'da yaşıyoruz ikimiz de Onun iş saatleri ve off günleri değişken bu sebeple plan yapmak zorlaşıyor. Aklımda iki tane fikir var bir tanesi şu mekana götürüp efendi efendi "Benimle bir ömrü paylaşır mısın?" demek. http://www.tapasuma.com/tr/ Diğer fikir ise hatunun off gününde bi araba kiralayıp hadi kalk gidiyoruz diyip kolundan tutarak Eskişehir'e büyüdüğü çocukluğunun geçtiği mahalleye sokağa götürüp orada evlilik teklif etmek. Bana bi yardım akıl vs verin edin. Gerilmeye başladım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 "Evlilik teklif etsem mi?" sorusunu public forumda soruyorsan, bence etmesen daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Eheh yanlış anlaşılmışım o zaman o kısmını düzelteyim. Birinci sorduğum hani bu tarz durumları yaşayan arkadaşların tecrübesinden faydalanmaktı. Yoksa evlilik teklif etsem mi ne diyosunuz hacılar demiyorum ikinci kısım evlilik teklifi ile alakalı aslında. Bugün overdose yiyince onu da araya sıkıştırdım içimi dökmelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 simitçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 mekan güzelmiş, çaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Bu gitgel durumları ayda bir hafta frekansnda oluyorsa sorun yok. Hepsinde olur şiddetli veya hafif. PMS der geçersin. Teklifin pek önemi yok bence. Kızların birbirine hava atmasına yarıyor sadece. Sizin mutluluğunuza bi katkısı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 teklifi bilmemde mekan ağzımı sulandırdı dhdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 börekçiden iyi sonuç alanlar vardı forumda bir sor istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 İleriye yönelik konuştunuz mu hiç? Yani kızda, seninle birlikte bir gelecek kuracak olması düşüncesinin yerleşmiş olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 tekneleri varmis. ayarla teknede teklif et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Nako said: İleriye yönelik konuştunuz mu hiç? Yani kızda, seninle birlikte bir gelecek kuracak olması düşüncesinin yerleşmiş olması lazım. 1 sene sevgili olup da kafasına böyle düşünceler yerleşmemiş kız varsa, gönderin ben evlenirim onunla anında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 PMSe denk gelmissindir, gecer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Tapasuma virali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Mekan güzel de menü çok yeto değil mi? Abi git geller aşırı can sıkma boyutuna gelmediği sürece, huyun suyun iyise evlilik teklif edilir hayatın boyunca mutlu olabileceğine inanıyorsan. Bir de güven boyutu, gerçekten güvenebiliyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Beyt said: Sevdiğim çok sık değişken tavırlar içerisine girmeye başladı bu hafta sabah "Seni çok seviyorum" mesajları atıp akşamına meeeeh kafasına dönebiliyor. süreç sabahtan akşama işliyorsa iyi gayet. benim kız arkadaşımın periyodu 2-3 saat mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 benim manitanın frekansı 0 gibi bişey, sesi çıkmaz etmez, tut derim tutar bırak derim bırakır. @op, aybaşı falan gelmiş olmasın kız arkadaşının? yoksa 1 sene kısa değil mi evlilik kararı için yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 kısa değil. Çok uzayınca bokunun nasıl çıktığının binbir örneği de var etrafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Teklif etmeyi birak dusuncesi bile kotu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 yaratıcı fikirler sunun ben de otlanayım lan. yüzüğü aldım 1 haftadır duruyo öyle evde asdafdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Liebe said: yaratıcı fikirler sunun ben de otlanayım lan. yüzüğü aldım 1 haftadır duruyo öyle evde asdafdas sesin nasıl liebe http://www.youtube.com/watch?v=BVsPdwP1xDY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 şarkı söylemeyi çoook seviyorum, son ses müzikte şarkı söylerken bile insanlar kanka sus lütfen falan diyorlar :( sen anla işte sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 playback yapcan abi o zaman sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 o değil de bir insan neden evlenmek ister? öyle bayık bir ıssız adam tripinde de değilim, ama evlilik denen şeyin özenilecek neyi var ki? işte yaşlanınca filan çocuklar seni doktora götürüyorlar, başka sayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Lülz naptın istari gerçi bu arkadaş sexi de anlamsız buluyordu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 evlilik teklif etme. benimle evlenmeyi hak ettin de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar