Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Bankamatik kartı kırılmak üzere olduğu için yenisini gönderin diye aradığınızda diğer kredi kartınızı iptal eden banka. Orada çalışan patiler varsa kusura bakmasınlar onları da elden geçirdim küfrederken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 HAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Ahahaha of. Peki bankamatik kartı hala aktif mi şimdi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 hata finansbank kullananan sende bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Finansbank ile son anım, kart iptali: Bankaya gittim, siraya girdim tum borcumu kapamak icin, sira bana gelince gisedeki kadin buradan ogrenemiyoruz borcunuzu, telefon edin bankaya dedi, teleon ettim, 10 dakika icinde bir temsilciye ugrasip borcumu ogrendim, tekrar siraya girdim, odedim, musteri temsilcisi sirasina girdim, sira gelince musteri temsilcisi bir buradan iptal edemiyoruz telefon edin dedi, telefon ettim, 10 dakika surdu yine ulasmam birine, iptal edin dedim, kadin soyle yapalim boyle yapalim diye saymaya baslayinca bagirdim, tamam dedi, bilgilerimi istedi, telefon numaraniz farkli guncellemeniz lazim dedi, baska birine aktardi, 10 dakika daha bekledim, artik patlamak uzereyim bu arada, yeni numarayi istedi, verdim, kimilk bilgileri filan sordu, verdim, 3-4 dakika muzik caldiktan sonra sistemlerimiz arizali subemizden degistirin dedi, yuzune kapatim, musteri temsilcisine gittim, temsilci telefon edin diyince ofkeden patladi patlayacak bir sekilde bagirmaya basladim, hemen halledelim, sinirlenmeyin diyip yaptilar ben mahkeme, hakem, heyet filan demeye baslayinca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Su Enpara isini icinde sadece Finansbank adi gectigi icin almiyorum. Denizbank ve İş Bankası kullaniyorum su anda. Ikisi de iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Abi bankalarda özellikle finansbankta yanlış başlıyosunuz. Başta mahkeme, hakem heyeti demeniz lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 En para alacağınıza ing turuncu alın faiz durumu için ise. Steam falansa tabi farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 GERGE said: Finansbank ile son anım, kart iptali: Bankaya gittim, siraya girdim tum borcumu kapamak icin, sira bana gelince gisedeki kadin buradan ogrenemiyoruz borcunuzu, telefon edin bankaya dedi, teleon ettim, 10 dakika icinde bir temsilciye ugrasip borcumu ogrendim, tekrar siraya girdim, odedim, musteri temsilcisi sirasina girdim, sira gelince musteri temsilcisi bir buradan iptal edemiyoruz telefon edin dedi, telefon ettim, 10 dakika surdu yine ulasmam birine, iptal edin dedim, kadin soyle yapalim boyle yapalim diye saymaya baslayinca bagirdim, tamam dedi, bilgilerimi istedi, telefon numaraniz farkli guncellemeniz lazim dedi, baska birine aktardi, 10 dakika daha bekledim, artik patlamak uzereyim bu arada, yeni numarayi istedi, verdim, kimilk bilgileri filan sordu, verdim, 3-4 dakika muzik caldiktan sonra sistemlerimiz arizali subemizden degistirin dedi, yuzune kapatim, musteri temsilcisine gittim, temsilci telefon edin diyince ofkeden patladi patlayacak bir sekilde bagirmaya basladim, hemen halledelim, sinirlenmeyin diyip yaptilar ben mahkeme, hakem, heyet filan demeye baslayinca. ahahaha adam finansbank'la ilişkimi yazmış 1-1. bu arada banka hesabını da kapatırken banka ile ilişiğim yoktur yazısı almayı unutma. ben unuttum sonra şikayetvar.com vs. bayaa yerde cıngar çıkardım halloldu. https://www.dropbox.com/s/y7p2e4y3fpv90fo/Say%C4%B1n%20Erdem%20%C5%9Eekerpare.tif ben garantiden kurtulamıyorum asıl canavar garanti. şu yukarıdaki işlemleri bile kaale almıyorlar. halen kapatmadılar hesabımı en sonunda hakem makem mahkeme bi yerden ihtarname çekeceğim o olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Enpara faizleri bayağı düşmüş. Diğer bankalarla eşit hale gelmiş resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Garanti Paracard var bende bir. Onu da mevduat hesabina internette kullanilan sanal kredi karti aciyorlar diye aldim. Guvenmedigim yerlerde kullaniyorum. Baska bir iliskimiz yok, iptal olmasa da bir sey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Enparaya bok atmayın gayet muhteşem. Finans ve garantiye mümkün olduğunca girmem yorumlara bakarak. Garanti geçmişim var ordanda biliyorum. Paraf ı iptal ettim fazlalık diye aradılar 30 tl verelim iptal etmeyin diye tamam dedim. 30 tl yi mazot aldım yedim bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paraf ı tavsiye ederim bir telefona iptal oluyor. Kullanım ücreti vs yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 işbanka gelin gençler gelmeseniz de finans ve garantide ne işiniz var ya en çirkef bankalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 su çok güzel suya gelin ılık ılık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 geldi yine ılık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Bu kredi kartını iptal etmeyen bankalarda kredi kartım kayboldu deyip yenisi gelince almasan ne olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Asil akbank cok fena ya. Kredi borcunu mesai saatleri disinda odeyemiyosun netten ya da bankamatikten. Gunu gectiyse subeye gitmek zorundasin. Gun icinde unutunca aksam yatiramiyosun son odeme tarihinde. Ertesi gun gunu gectigi icin yatiramiyosun. Islerden subeye de gidemiyosun. Ordan gecikme faizi geciriyo. Sana subeye git diyo ama hesapta para olmayinca nakit avanstan cekip bi de nakit avans faizi geciriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Denizbank ve Finansbank bu ikisinden uzak durucaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 vaperon said: Ahahaha of. Peki bankamatik kartı hala aktif mi şimdi? :D aktif aktif, kırıldı kırılacak diye korkuyorum ama çalışıyor özenli ellerde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 hesap kapamak için uğraşmayın ne gerek var? Bırakın hareketsiz dursun sonra kendi kendini imha ediyor zaten. (Sonra = 10 sene gerçi asdkjasl) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar