stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Bende yeni başladım. 2. bölümdeyim. Çerezlik gibi duruyor. Çok sarmadı gibi ama bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Kota harcamaya değer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 kotaya yazık, hiç yapıcak birşeyin yoksa seyredilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Ben seyrediyorum ama sevgi nefret ilişkisi daha çok bizimkisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 ulan herkes de seyrediyo ama kimse sevmiyo lel :) klasik pati işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Zaman geçirmek için fena değil işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Denizcilik teorisi adına o kadar çok hata var ki ilerleyemiyorum. Bi kaptan, bi deniz subayı falan danışman olarak alsalarmış bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 dün cnbc-e de 1-2 bölüm izledim dizi tırt ama rhona mitra çok güzel bi hanım kızımızmış (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 sostizm said: Denizcilik teorisi adına o kadar çok hata var ki ilerleyemiyorum. Bi kaptan, bi deniz subayı falan danışman olarak alsalarmış bari. Bişey sorucam. Misal Star Trekte falan kaptan gemiyi terkederse, yardımcısı gemide kalıyor. Kaptana bişey olursa o görevi devralsın diye. Bu dizide kaptan ve XO her yere beraber gidiyorlar. Normalde de böyle mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Sivil gemilerde Kaptanla ikinci kaptan ayni anda gemiyi terkedemez. Askeri gemilerde ama komuta seyir harekat subayına, çarkçıbaşına (chief engineer- dizide konutayı aldı bir iki kez) hatta yara savunma subayına (damage control) bırakabiliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Teşekkürler Serim. Başka sorum yok. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Konu güzel de oyunculuk işleyiş falan eeeh http://www.e-karaman.com/images/album/1048717-15.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Vulcan_Lionheart said: ulan herkes de seyrediyo ama kimse sevmiyo lel :) klasik pati işte :) dizi kıtlığı döneminde denk geldim ben yüzüne bakmam yoksa bi de konu güzel diye hep bir umut içersinde bekledim. konuyu alıp walking deadin birinci sezonu çeken elemana versinler güzel bişey çıkabilir o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 abi türk senaryosu var biraz ya, son anda bir şey düzeliyor ve kazanıyorlar olayı.hiç bi umutsuzluğa düşedim 1.sezon da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 ahahah aynen yönetmen seyirciyi hiç zorlamıyor. ne zaman kötü bi olay olsa sonunun iyi biteceğini bilerek izledim bütün sezonu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=xliG2GjHz94 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Traileri izleyince vaysss diziye bak diyo insan ama gel görki dizi tırt baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 başlamış 2. sezon. 2 bölüm birden çıkarmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 yemek yerken gidiyor asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Batamadı şu gemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Karaya ciktilar artik yahu. Ikinci sezona baslamadim denize mi donduler geri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Kötü mötü... Gidiyor dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Kanuni said: Karaya ciktilar artik yahu. Ikinci sezona baslamadim denize mi donduler geri :) Last ship ya ondan dedim. Aramızdan gaza gelip deniz kuvvetlerine, us navye (Şükrü) yazılan oldu mu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 ahah gayet iyi dizi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 yeniden başladı introsu ilk okul animasyon terk dizi. yoklukta giderin sınırında oynuyo yani, iyi konu kötü işleyiş olduğu için. yazar seyircileri duygusal strese sokmamak için elinden geleni yapıyor sdf anca yan karakterler ölüyo dizi de. anti george martin adam resmen. ne diziler var ikinci sezonu yapılmayan bu dizi sırf "AMERICAAAAAH! HERE TO SAVE THE MOTHER FUCKING DAAAAAAY" olduğu için devam ediyo hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar