pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Jaegerjaquez said: JKSFKSDHFKJSFSD http://i.imgur.com/EqpInzS.jpg barı yanlis yerden mi tutuyorum ajahgaghahaahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Bu konuyla alakalı yorumum budur: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 o resmi ben yapmıştım, bu arada neden senin gibi olamıyorum barı yanlış yerden mi tuutyorum diye de bi soru gelmişti zamanında hskjhfskdjhfdjskhglfsdgdsfgdsfgsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Sorieno said: Bu konuyla alakalı yorumum budur: bu da iyimiş dsklhjfkshgklsdfgşdfss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 bu sarkma olayını napıyoruz şişmanlar, illa cerrahi mi olacak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 ne kadar sarktıgıyla alakalı o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 krem vs ile çok bi etki görmedim ben var yani sarkma daha da olacak gibi henüz göbek tamamen gitmediği için, totalde 55kg falan verdim sporla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Pati'de protein tozcular topiği varmış ve bana hiç haber veren olmadı. Bundan sonra müdavimiyim buranın. Beyler Anadolu yakasında Maltepe civarı önerebileceğiniz bir salon var mı? Benim salon iyi de hoca git gide tırtlaşmaya başladı. İyi besleniyorum, supplement falan da var ama neredeyse son 1 yıldır aynı ağırlıklarla sevişip duruyorum. Programda sıkıntı var diye düşünüyorum. Paso 4*12 yazıyor adam. Artık level atlamak lazım yoksa bırakacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 isyankar ol biraz. lisede de mi hocalarin sozunden hic cikmazdin! kendi programini kendin yazmaya baslamalisin. hocanin cani cehenneme dostum. haydi kaslari isitalim adamim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Sorieno said: Bu konuyla alakalı yorumum budur: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 dasaaa said: isyankar ol biraz. lisede de mi hocalarin sozunden hic cikmazdin! kendi programini kendin yazmaya baslamalisin. hocanin cani cehenneme dostum. haydi kaslari isitalim adamim. Trolleyemezsin dostum bayadır gidiyorum çünkü salona. Bu arada suçu hocaya atmamın geçerli sebepleri var. Adam yazın salona bir tane antrenör getirdi. Herif 60 yaşında eski TR şampiyonu. Onun sayesinde yağ oranımı azaltıp kuvvet artışı sağladım. Tam hacimlenmeye sıra geliyordu sonbaharda salonu bıraktı ve ben yine yerimde saydım. Adamın programı ve verdiği ipuçları iyiydi. Salonun sahibi işi biraz personal traininge getirmeye çalışıyor. Bir şey sorunca afra tafra yapıyor. Hatta bir keresinde beslenme tüyoları istediğimde ben program veremem diyetisyene git falan demişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 WaNTeD said: krem vs ile çok bi etki görmedim ben var yani sarkma daha da olacak gibi henüz göbek tamamen gitmediği için, totalde 55kg falan verdim sporla aşırı miktardaysa aldıracaksın da, çok abartı değilse o kadar kiloya o sarkma normal. vucut kendini bir süre sonra toparlayabiliyor azalıyor o sarkma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 şu telefonda kendi programını yap benzeri appi vardı neydi adı unuttum. ben şimdi programımı tek tek seçmek istiyorum apiden; hareketi, rep, set ve kiloyu ben yaptıkça sıradakine geçecek neydi hatırlayan varmı? ÖM yollayın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 sen sari misin ha? bu kadar korkak oldugunu bilmiyordum senin. o zaman onun karsisina gecip "aklini basina al dostum, benim tasi taragi toplayip buradan gitmeme sadece bu kadar kaldi! sabrimi tasirmasan iyi edersin zenci" demelisin. zenci lafini da soyle ama ona. "Max Damage" said: dasaaa said: isyankar ol biraz. lisede de mi hocalarin sozunden hic cikmazdin! kendi programini kendin yazmaya baslamalisin. hocanin cani cehenneme dostum. haydi kaslari isitalim adamim. Trolleyemezsin dostum bayadır gidiyorum çünkü salona. Bu arada suçu hocaya atmamın geçerli sebepleri var. Adam yazın salona bir tane antrenör getirdi. Herif 60 yaşında eski TR şampiyonu. Onun sayesinde yağ oranımı azaltıp kuvvet artışı sağladım. Tam hacimlenmeye sıra geliyordu sonbaharda salonu bıraktı ve ben yine yerimde saydım. Adamın programı ve verdiği ipuçları iyiydi. Salonun sahibi işi biraz personal traininge getirmeye çalışıyor. Bir şey sorunca afra tafra yapıyor. Hatta bir keresinde beslenme tüyoları istediğimde ben program veremem diyetisyene git falan demişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 şimdi herşey güzel düzenli sporumuzu yapıyoruz yediğimize içtiğimize dikkat ediyoruz doğal takılıyoruz herşey tamam ama şu karın bölgesinde düzzelme olmadı. Kas var ama üstteki o tabakayı yakmak istiyorum. Birde mide geniş galiba. doymuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 bence dasaa noyanin bir alt sürümü hem daha az yaratici hem daha az zeki = daha kötü bir troll hatta troll degilse durum daha da vahim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 adam bizim gülmediğimizi biliyor. kendi gülmek için yapıyormuş daha önce söylemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Istanbul taksim civarinda gunluk girisli fitness salonu bilen var mi aranizda? Yurt disindan arkadasim geldi ve macfit almiyor misafir Bizde bu sebepten oturu gunluk girisi 10-20 tl olan gym ariyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 incdarkness said: Istanbul taksim civarinda gunluk girisli fitness salonu bilen var mi aranizda? Yurt disindan arkadasim geldi ve macfit almiyor misafir Bizde bu sebepten oturu gunluk girisi 10-20 tl olan gym ariyoruz noagym. galata kulesi yanında. uzak gelir mi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 demirörenin altındaki kapandı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Macfit nasil almiyor ya? Önceden telefonla arayıp haber verin biraz çemkirin yardımcı oluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Tsk moriarty ilginctir ama sanirim oradaydik Macfite 20 dakika arayla girmistik 1 kere, cok belli olmasin diye bi daha sokmadim onu oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 kendi şifrenlemi soktun adamı? Ordaki satışçılara söylesen hallolurdu problem değil o kadar bu arada ben ortaköy ve kanyon için konuşuyorum. orta köye arkadaş sokmuştum kanyona da 1-2 kereye bir problem olacağını sanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar