elma Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 32 disi bir ara gostericem moralim yerinde oldugunda. Bu aralar 9-5 is, kalan zamanlarda hobi olarak kiz kosturmacalardan yogunum. Ortodontiye gircem galiba artik telli siritirim ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Sehirde hardcore gym yok hepsi soft commercial macfit tadinda. En iyisi okulun salonu, orda da 50 erkek 1 kiz oluyo at any given time. o 1 kiza da ben yaziyom zaten ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Sonunda felsefe taşını buldum, artık ben de yağlarımı kasa çevirebiliyorum. Yalnız göbeğim o kadar çirkinleşti ki 45dk 2 sprintli 10dk koşmalı ısınma yapıyorum, ağırlık kaldıracak halim kalmıyor. Ama olsun önce o çirkin göbeği kebap yiye yiye eritmeliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 ben cok kas istemiyorum, hipertrofiye sebep vermemek icin egzersizin negatifini yalandan gecistirip her gun 5 yerine 3 yumurta yiyorum, daha lean atletik oluyo bulky olmaktansa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 yumurta beyazını ve çiğ mi yoksa kaynamış 3 tam yumurtamı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 huplet gitsin haci 60 kalori bisey ne kadar zarari olabilir ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 http://www.stupidsimplefitness.com/leg-press-foot-placement-variations-infographic/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 http://yenerkahraman.com/blog/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Kim bu ustteki abimiz? Sertifikalar komik geldi bana ama bise anlamadigmdandir herhalde. Biri mesela: • Life fitness Academy 20 facts All Personal Trainers should know. Ben bole hergun zilyon tane galeri falan okuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Ya ben baska bise sormaya gelmistim buraya aklim baska konuya kaydi. Spor salonunda simdiye kadar boyle asiri dikkatimi ceken 3 tane genc gordum. Adamlar saglam yapli boyle kaslar falan fiskiriyor, baya yuksek agirlik basiyorlar. 2-3 ay boyle. Sonra adamlar balon gibi sonuyor abicim. O kollar, omuzlar kayboluyor. Bu toplam 3-4 ay icinde olan olaylar. Simdi ben bu adamlarin Streoid Cycle'ina denk geliyorum galiba ama merak ettigim boyle nasil cabuk kayboluyor o kaslar falan. Bi garip zayiflayi veriyorlar. Bi tanesi vardi tukenmis gibiyi artik. Hayvani kasli bi adamken normal bi adama donusuverdi. Sonra birakti spor salonunu. Hakketen insanlar balon gibi sonuyor mu? Yoksa ben mi uyduruyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Yok doğru görüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 O kadar hızlı olmaması lazım. Zaten normalde de roid'e ara veriliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 zayıflamak için takviye olarak sporun yanında ne önerirsiniz? L-carnitine iyi midir? hardline burner varmış içinde l-carnitine, kafein, yeşil çay ekstratı vs varmış, bir de weider l-carnitine var. var mı bu konularda deneyimli biri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 hunty said: Ya ben baska bise sormaya gelmistim buraya aklim baska konuya kaydi. Spor salonunda simdiye kadar boyle asiri dikkatimi ceken 3 tane genc gordum. Adamlar saglam yapli boyle kaslar falan fiskiriyor, baya yuksek agirlik basiyorlar. 2-3 ay boyle. Sonra adamlar balon gibi sonuyor abicim. O kollar, omuzlar kayboluyor. Bu toplam 3-4 ay icinde olan olaylar. Simdi ben bu adamlarin Streoid Cycle'ina denk geliyorum galiba ama merak ettigim boyle nasil cabuk kayboluyor o kaslar falan. Bi garip zayiflayi veriyorlar. Bi tanesi vardi tukenmis gibiyi artik. Hayvani kasli bi adamken normal bi adama donusuverdi. Sonra birakti spor salonunu. Hakketen insanlar balon gibi sonuyor mu? Yoksa ben mi uyduruyorum? o normal ya bendede oluyo 1 hafta birakinca kol 36-37 cm e dusuyo 41 den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 1 hafta sonra geri dön yine aynı olur ama. Muscle memory sağolsun. Yani yaptığın kası ciddi anlamda katabolik etkiye kurban etmiyorsan hacim 1-2 hafta içinde geri dönüyor. Ama yapılan çalışmalara göre 15 gün boyunca çalışmayan kas "güç olarak" 15% civarında kayıp yaşıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Kuzen reklami yapiyim http://fatihsipka.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Yıllardır savunduğum çalışma şeklinin bilimsel araştırması da geldi. okumak isteyen: http://www.lookgreatnaked.com/blog/bro-split-versus-total-body-training-which-builds-more-muscle/ araştırma: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25932981 attention span sıkıntısı çekip izlemek isteyen: https://www.youtube.com/watch?v=5zy9EMt81qs fakirler için özet: kasları gün gün bölüp haftada 1 kere çalıştırmak yerine, hiç bölmeyip haftada 3 kere çalıştırmak daha iyi kas yapıyor. göğüs-biceps, sırt-triceps, omuz-bacakçılara duyurulur. daha sık çalıştırın kasları, gereksiz hareketleri çıkartın. ya da fakirliğe devam banane amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 yloibx said: zayıflamak için takviye olarak sporun yanında ne önerirsiniz? L-carnitine iyi midir? hardline burner varmış içinde l-carnitine, kafein, yeşil çay ekstratı vs varmış, bir de weider l-carnitine var. var mı bu konularda deneyimli biri? Protein yüklemeli Zayıflama deneyeceksen Lütfen Karaciğer ve böbrek test/ muayene yaptır. Sonra pişman olma. Başına aşırı berbat Şeyler gelenler var. Sana yok yaaa diyecekler. Hatta istatistik gösterenler olacak. Unutma senin başına geldiğinde istatistik % 100 dür maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 O zaman bize bi fûlbadi proğram yaz da keyfimiz yerine gelsin. Haftada 3 gidiyorum, her gün Chestpress squal deadlift yaptım. 2 hareket daha yapayım bitsin gitsin. Yer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Hesap kitap yaparız diyorsanız bunu yapın fullbody olarak. http://hypertrophyspecific.com/hst_index.html Yada 5x5 de olabilir. Haftanın 3 günü squat, bench, Row, deadlift yaparsanız ağır gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Ya hesap kitap neymiş, ben göbeği eritip yaratık gibi görünmeyeyim yeter. Bi ara yaptıydım onu da disiplinli spora gidiyordum oldu, şimdilerde ona vaktim yok hafta 3 gün en fazla 1.5 saat yapsam iyi diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Bu Bro Split-Full Body olayında sıkıntı zaten Split'i 3 günle değerlendirmekten geliyor diye düşünüyorum. Haftada 3 gün gidebiliyorsan tamam eyvallah ama hem volume hem de frequency olarak bakarsan 6 günlük push/pull/legs ya da agonist/antagonist'li split'in yanına erişmesi bana zor gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 bro splitten başka çalışan mı var abi? 6 gün gideceksen push pull legs eyvallah. ama adam 5 gün de gitse haftada 1 kere öldürüyo kasları. bro gerçeğinden uzak mısınız, görmüyo musunuz salonlarda nasıl çalışılıyor sanki? axedice, üşenmeyip düzgün bi program yazmak lazım. hst de yapabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 axedice said: O zaman bize bi fûlbadi proğram yaz da keyfimiz yerine gelsin. Haftada 3 gidiyorum, her gün Chestpress squal deadlift yaptım. 2 hareket daha yapayım bitsin gitsin. Yer mi? icf 5x5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Düzgün bir fullbody de bence şu şekilde olabilir. Kasıtlı olarak Pazartesi günleri ağırlıkların maksimumdan bir tık daha az olması gerektiğini düşünüyorum. A 3x12/4x8 Squat Romanian Deadlift Dumbell Bench Press Pull Up Seated Row Dm. Should Press Barbell Curl B 3x12/4x8 Leg Press Lying Leg Curl Calf Raises Bench Press Barbell Row Military Press Rear. Delt. Lying Ext. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar