Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 18.00 da çıkıyorsan ve salona 18.30 da ulaşabiliyorsan 16.30-17.00 da bişeyler atıştırman lazım. Spor çıkışı hemen bir miktar protein sonra yemek. ısınma+ 1 saat aslında yeterli bencede spor için 2 saat yerine. Yaptığın her egzersizin sonunda yorulup zorlanacak şekilde ayarlarsan daha faydalı olablir mi? brad pitt Şimdi bu doğrusumu bilmiyorum da 5 gün boyunca günlük 4-6 saat çalışıp 1 gün dinleniyormuş troy için. Ama 2 saat treadmill de geçiyor, 1-2 saat kılıç vs. ile geçiyor. Core workout 1,5 saati geçmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 18.30'da olamıyorum maalesef, 19.30'da gidebilirim direkt iş çıkışı çantamı yanıma almışsam. yemek olayını çözmem lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 17.30 - 18.00 gibi yemen lazım o zaman. Yapmaya üşenmezsen en güzeli kendi yaptığın yada sağlıklı yiyecek yapan yerlere para bayılacaksın ki o saate gelsin bişeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 "Öğle yemeği menüsü" said: Arpa Şehriyeli Ayran Çorbası Hamburger Köfte / Elma Dilim Pat. Kız. Barbunya Pilaki Kayısı saat 13.00 gibi yesem 16.00 gibi tekrar acıkıyorum. Dışardan söylesem ne söylicem. Evde hazırlasam hepsini çözecem de çok tembelim o konuda. Sabah 5 dk daha uyumak için hertürlü taklayı atarım. Birde gece 01.00 den önce uyuyamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 ne yemek mantıklı olur o saatlerde? aşağıdaki kahve dünyasında sandviçler oluyor mesela, o ayar bişi olabilir. akşam gelince de ton balıklı salata falan yiyebilirim, sporun üstüne hem karnım çok tok oluyor haliyle, hem de o saatte bişi yemek saçma geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Kilo problemi yoksa sandviç iyi oluyor. Kepek ekmekli olabilir. AK deniz yeşillikli falan oluyor. Akşama da tonbalıklı salata bence makul ama protein kaybın oluyoır sporda daha protein ağırlıklı beslen diyen de var. O proteinin bünyeye geçmeside vakit alacak sonra. Before ve After Gym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 ton balığı yeşil elma bide çerez yersin idman öncesi hem taşıması falan kolay hem güzel öğün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 çerezden kastın az biraz ceviz, fındık mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 leblebi şekeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 fındık badem ceviz fıstık yarum avuç falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 lowfat meyveli yoğurt? Kuru üzüm, incir, ceviz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Demin demek istediğim; Train no more than 4 days per week. Do not train more than 2 days in a row without taking a full day off from the gym. Workouts should last no more than 75-90 minutes. muscle building. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 buradaki workout süresinde cardio dahil mi? ayrıca 75-90 dakika tabi ki benim de hedefim, ancak gittiğim saatlerdeki yoğunluk buna izin vermeyebiliyor. üniversite yıllarını mumla aramamın asıl sebebi, salonda daha az insan varken gidecek şekilde ayarlayabiliyordum spor zamanlarımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Fight club egzersizinde cardionun kendi süreleri var. Benim için dahil. Aynı soruyu bende sormuştum burada vücut daha fazlasında fayda sağlamıyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Dragonfire said: Demin demek istediğim; Train no more than 4 days per week. Do not train more than 2 days in a row without taking a full day off from the gym. Workouts should last no more than 75-90 minutes. muscle building. Abi bu işin must train şu kadar, must not train bu kadar, bunları birlikte çalış, sakınla birlikte bunları çalışma yok. Gerçekten vücuttan vücuda çok değişiyor. Hepsini deneyimlemek ve en iyi etkiyi görmek lazım. Bu da nereden baksan 1 yıllık bir süreç. Bana herkes "sırt ve göğüs aynı gün çalışılır mı, manyak mısın" diyordu, şimdi bakıyorum loglarıma, en fazla gain'leri sırt-göğüs birlikte çalıştığım günlerde yapmışım. Adamların önerdiği göğüs-tricep falan şeklindeki push/pull rutinlerinde sıçmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 ona bişey demiyorum zaten. Doğrudur. Dediğim çok gain yapıcam diye 2saat çalışmaktansa 1saat efektif çalışmak daha faydalıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Abi o da metabolizma ile alakalı işte : ) CT Fletcher "haftada 7 gün kol çalıştım ben, overtraining ne amk" diyor. Muhtemelen sen ben 2 gün üst üste bicep çalışsak katabolik efekt olur, olanı da kaybederiz. 6 gün çalışan ve leşo skinny'den bildiğin chiseled, hayvan gibi hypertophy'yi 1 senede yapan doğal vücutlar da var. Gerçi yaş çok önemli işte. Bizim gibi 28-30 yaşındaki insanlar için çok kolay bir şey değil artık bunu da kabullenmemiz lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Ya onlar extrem durumlar ben daha boyu boyumu huyu huyuma normalleştirilmiş insan evlatlarından bahsediyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 abi o isimler ne öyle heroes of vücut geliştirme falan mı bu kadar zamandır hiç özenip sağlam body'cilere bakmadım ya :D gereksiz fazla onlar bence. atletik kaslı olmak daha iyi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 yeni gym den enstantaneler http://img.photobucket.com/albums/v109/elmaxxx/2015-07-03%2017.13.40_zps1omh0dy4.jpg http://img.photobucket.com/albums/v109/elmaxxx/2015-07-03%2017.00.08_zpszc1ymysi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Deadlift'i kemersiz yapma bence :D Aha sen degilmissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 elma'nın morali bozuk belli. o sırıtış yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Kulture, sosyallesmeye ve ise guce adjust olup bi yandan sporu da aksatmayalim diye kasinca o tarz oluyo. Valla bikdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 beyler ben vucud guzellestiriyorum, sizler ne durumdasiniz kaslar yapilip yaglar veriliyor mu? Yaglari kasa ceviriyor musunuz? uzun zamandir saglam deadlift girmemistim bugun 140 gordum heralde ne bulduysam yapistirdim, kismetse progressive overloada gecicem bi ara http://img.photobucket.com/albums/v109/elmaxxx/2015-07-05%2014.00.29_zpsbfpd7hcv.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 dişleri göremedim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar