Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 boş barı al önce ayna karşısında yapmaya başla zaten çözersin hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 abov neler dönmüş. Bavul hazırlıyom sabah uçak var. Yerleşeyim yarın akşam boş vakitte yazarım =) Pıtırcıklar sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 yalnız bişi söylücem ben direk beginner sayılırım ama 50-60 gibi nispeten kücük agırlıklarla deadlift yapıyorum,her hafta küçük küçük arttırsamda 70 kg'a geldiğimde zorlanıp deload yapmak zorunda kalıyorum,yaparken çok zor gelmiyor 50 60 ama ertesi gün belim YANIYOOOOOOOR dikkatli ol çok zorlama çok abanma ufaktan başla ama yap deadlifti,benim gibi cahil insan yapıyorsa herkes yapar,internette bir çok detaylı vidyo var,alan thrall u önerebilirim,daha iyi bilenlerde anlatır en önemli yani sırtını ve belini BÜKME,poponu kullan,bar kalkerden poponda kalksın,bu ikisine dikkat edersen kendini yaralama şansın az squat ve deadlift yaparken bana yardımı dokunan son tip : sanki yumruk yicekmiş gibi göbeğimi içime çekiyorum,öyle kaldırıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 bar kalkarken popon kalksın baya yanlış olmuş. yanlış ifade ettin belki kendini bilmiyorum. yumruk yiycekken karnı içe mi çekiyosun abi? kasıp her yöne genişletiyorum ben. cross-section büyüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 evet yine deniyeyim,barı tutmak için eğildiğimizde popoyu olabildiğince arkaya itiyoruz,ağırlıgı kaldırırken göğüs yukarı popo içeri ve yukarı ya anlatmak zor vidyodan bakın işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 aslında oaly popoyu arkaya itmekten çok gögüsü dışarı çıkarmak doğru postürde. zaten onu dogru yaptıgın zaman vucut doğru pozisyonu alıyo kendiliginden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 valla ben yeltenmem henüz deadlifte. Belim sakat zaten. Daha vakti var. Elma iyi yolculuklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Squat-Deadlift kardeş hareketler sayılır. Boş bardan başlayıp 5 er, 5er arttır işte. 50-60kg 5x5 yerine 3x5 (starting strength) daha iyi olabilir. Deadlift candır. 210kg kemersiz, strapsiz çok iyi bir kilo. Ben sırt günü yerine bacak gününde squattan sonra yapıyorum, arkasından harmstring bir de calf hareketi bitiriyorum. Öbür türlü deadlift sonrası rowlar zulüm gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 - diz alti uyluk kemigi yere dik. - ayaklar omuz mesafesi kadar acik, bilekler bara sifir. - eller omuz mesafesinden 1 karis kadar genis. - omuzlar barin biraz onunde. - govde barin uzerine dogru, kalca disarda, hamstringler gergin. - hareket boyunca sirt olabildigince duz. nasil? pro.lar eklesin, yorumlasin lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 uyluk kemiği illa yere dik olcak diye bir kaide yok. onun dışında iyi. eğilip barı tuttuğun zaman uyluk değecek bara. omuzlar barın önünde yerine koltuk altı bar hizasında denebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 hersey iyi de uyluk kemigimi cok saglam asindiriyorum (baya baya kabuk bagliyor ve nokta atisi ayni yerdeki kabugu asindirip tekrar kanatiyorum falan), kalkarken kollari biraz onde tutmak disinda yok sanirim caresi ? --- diger basliga plank demisken aklima geldi agirlikli side planklerde agirlik kalca kemigime battigi icin turkish get up yaparmiscasina agirligi havaya kaldirip sonra side plankin kendisine geciyorum, mantikli mi degil mi sunnun gibi kabaca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 owww baya kastirir bu beli boş barla denerim valla ilk basta :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 T25 deneyen var mı? İşe yarıyor mu? Haziran sonuna kadar bayağı yoğun olacağım da günde 25 dakika diyor program için. Sabahları yarım saat erken kalkıp T25 yapayım diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Abi deadlifti yapman lazım mükemmel bir hareket. Squat ve deadlift bu işin temeli zaten tüm vücudu toparlaman adına. posterior chain i düzeltmesini saymıyorum bile ki başlı başına o yeter. Ben kambur dururken deadlift sayesinde dikleştim. Bir de big three bench deadlift squatı yaparsan diğer egzersizlerinin de zamanla geliştiğini göreceksin. Kiloya falan takmayın gerekiyosa boş barla başlayın sonra 10-20 devam edin, 2 ay sonra 80-100 görürsünüz zaten. Önemli olan formun bozulmamasına dikkat etmek. En faydalı hareket olduğu gibi en riskli hareket de aynı zamanda, bacaklar yanında lower back i geliştirirken doğru yapılmazsa lower back i çok rahat sakatlar. Kendinize sınır koymayın beyler, kimse bisiklet sürmeyi 5-10 kere düşmeden öğrenmiyo, zamana bırakın hevesinizi koruyun yeterli. Kendini küçük gören şuraya yazmasın rica ediyorum. Şişman olabilirsiniz, 150 kilo 50% fat percentage lı olabilirsiniz ama gidip iş bitirici modu ortaya koyarsanız kimse karşınızda duramaz. Eye of the tiger guys, lets go! Temsili. Kaç kilo olduğunuz önemli değil motivasyonunuz önemli =) https://scontent.cdninstagram.com/hphotos-xaf1/t51.2885-15/s306x306/e15/11098228_1429797777334469_1972910322_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 T25 nedir bilmiyorum, isminden seda sayan izleyici kitlesi teyzeler için pazarlanan bir ürün gibi geliyor. Öyle işlere girişeceğine kendi programını çıkarsana abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Vaktim yok şu sıralar ya. Yoksa çalışıyordum bir süredir. Insanity'i geliştiren adamın yeni programıymış T25; 25dk sürüyor program, haftada 5 gün, 5. gün 2x yapıyorsun. Videoları çektiydim dün gece, izledim. HIIT mantığında hazırlamışlar. Bayağı keyifli görünüyordu idmanlar. Haziran ortalarına kadar tek başına yapıp haziran ortasından sonra fazlasıyla vaktim olduğunda sabahları T25 akşamları da ağırlık idmanıyla birleştireyim diye düşünüyorum ama takip eden, araştıran birilerinden akıl almak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Valla benim pek bilgim yok, evde yapamıyorum salona gidip moda girmem lazım kişisel olarakç Evde uğraşmış birileri daha iyi yorum yapar, ama spor yani iyidir vücud için evde de yapsan salonda da yapsan. salona coğrafi, trafiksel ve finansal sebeplerden imkan yoksa ev iyi bir alternatif tabi. Sonuçta vücudun için farkı yok kot terlikle mi yapmışsın evde mi yapmışsın salonda mı, önemli olan anatomi/beslenme bilgisi ve nasıl egzersizlerin/sporların nasıl işe yaradığını anlamak, gerisi heykeltraşlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 P90x daha iyi çünkü içinde dumbell var. Bu adamın Insanity programını yaptım ben ama T25'e şimdi şöyle bir göz ucuyla baktım. Adam bildiğin küçülmüş. Fazla kardiyo zararlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 belim boynum sakat o plank ve deadlift ile ölürüm ben hastaneden toparsınız beni. Önce beli güçlendirmem lazım. Postureum zaten bozuk 180cm olmama karşın kambur durduğum için kısa görünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 abi madem beli güçlendiricen hyperextensionda güçlendir şöyle eline 15-20 kilo dumbbel alarak. Sonrasında deadlifte daha rahat girişirsin için "geliştirdim" diye rahat edecekse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 baktım şimdi yapabilirim bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=eYG1WS_MSYc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 195 dediği kg değil demi sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 yok abi plakalara bakarsan lbs belli ki. çok aşırı bi durum yok da adama gıpta ettiğimden koydum. ben de anca yarısını yapıyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 alternate heel touchers in muadili bi hareket yok mu ya boynum agrıyor salak hareketi yapcam diye :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar