aquila Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 ikincisi benim daha cok hosuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 abi gelişmişi var, bakın sequo örneğine, basın streoid'i kafanız rahat olsun. ps'da biliyorsun, olmadı iki masa duvar fln bükersin sonra aksın facebook fotoları gelsin bıcırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 abi şurdan anlayın en basitinden. serbest ağırlık atıyorum 80kg ile çalışıyorsanız örnek bench press olsun veya squat. bunu makinede yaparsanız 100kg ile rahat yapıyorsunuz. oradan anlayın işte aletin size yardım etmek için diğer gelişmesi gereken kasları aradan çıkardığınız. bu da işin sonunda sizin sakatlanmanıza neden olacak. smith ile bench press yaptığını düşünelim hep. gögüs izole bir şekilde çalışacak durmadan. ve aslında diğer taşıması gereken kücük büyük kaslar çalışmayacak, vucudun tum bölgelerinin gelişmesi gerektiği kadar güçlenmemiş olacak ama sen smithte gögüsün güçlendigi için ısrarla ağırlık arttırıyor olacaksın. bam! işte o şans procladığında, hop gidecek o bölge. 1 yıl yatarsın sakat, sonra ömür boyu uğraş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 20 kiloluk dambıl seti alıcam, cevahirde 150tlden aşağı bulamadım. Nerden bulurum daha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 sadece makine kullanarak da istediginiz vucuda ulasabilirsiniz. plaj vucudu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 biredpitin faytkilab vucudu icin ne lazim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 abi çok genel bilgileri özel sorduğum sorulara cevap olarak vermeyin rica ediyorum yaw. smith machine orjinal squatın yerini tutar tarzı bir iddiam olmadı bütün denge unsurlarını kendi hallediyor falan derken tabi ki etkisi azalıyor. ama öyle bir demişsiniz ki ilk postta smith'de yapıyorsan HİÇ YAPMA DAHA İYİ yok kendinizi kandırmayın falan diye ben de dedim smithle bilmediğim bambaşka bir durum mu var dediğim gibi squat yapmanı sağlayacak bir alan olmadıgından mecbur smithde yapıyorum hiç yoktan iyidir heralde diyorum. eski salonda mesela barbell rafı vardı geçiyodum altına alıyodum yapıyodum. üstelik çıkmayacak oldu mu kurtarma çengeli fln vardı. burda da birilerinden rica etmek çok zor adam yerden alacak sırtıma koyacak falan arkadaşım olsa yaptırıcam ama zor işte :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 abi aslında yardım etme hevesimizden. yapma daha iyi diyoruz cunku ileride illaki problemlere yol açıcak. ya sakatlık ya ulan aklım neredeydi boşa kürek çektik vs. çözüm hep bulunur. en olmadı smith yerine dambılla kettlela vs yapabiliyorsun onları. veya al kafana kız arkadaşını eğil kalk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 alem erkek görsün. orçun iyi bilir bu adamı. cons said: https://pbs.twimg.com/media/BvHANatIcAAXU5T.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 sonuncuda atla barfiks çekiyor sjdjdfsjd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 abi bu forumda böyle şeyler çok yapılıyor ve yanlış. yardım etme isteği tabi ki ama daha önce de oldu yine yazdım yine yazıyorum. kimse buraya post atarken karşısındaki adamın, onun ilk dediği şeyi uygulayabileceği ihtimalini düşünmüyor. uygularsa da sakatlık çıkabilir vakti ziyan olabilir. ben sırf bu yüzden 10 yıldır badi yapıp 10. yılda sonuç alabildim. anasının karnından kaslı doğan adam hardgainera kendi kas yapma yöntemini söylüyor, başkası geliyor bir yerden gözüne ilişmiş x y'den kötüdür bilgisini hiç yeteri kadar araştırmadan diğerine aktarıyor. zaten bu kodumun badi piyasasında herşeyin bir karşı fikri var, her bulunan şey bir kaç sene sonra bak öyle değilmiş aslında oluyor falan. yapmayın abi. büyük ihtimalle en kötü smith machinede squat yapmak hiç yapmamaktan iyidir. ben soris'in dediğini o an dinleyip hiçbişey yazmadan programımı değiştirseydim ne olacaktı. (edit: sakatlık konusunda yazmışsın yeni gördüm) ne demek istediğimi anlatabildim umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 abi ben sana ne bilgi verdiysem, hardgainerlarla ilgili verdim. bu konudaki en taşşaklı kitabı da yolladım sana. ve sana ısrarla da söyleyeceğim şu, hardgainersan özellikle serbest ağırlık çalışman gerekiyor. üstüne basa basa. bu dediğim o kaar önemli ki senin için yani. o kadar fark yaratacak ki senin açından. 1 yıllık 2 yıllık emeğine bedel bir fark bu. gerekirse bi yolunu bul salon değiştir ama hardgainersan o smithten kurtulman gerek yani. olay bu. tabiki hiç bi şey yapmamaktan daha iyi ama daha iyisini yapamamak imkansız olduğunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 olm sana demiyorum yaw sen zaten şu dediklerimi uygulayan bi kaç kişiden birisin şu bölümde. yapıyorum ben konuştuğumuz şeyleri sonuç da aldım iyi gidiyor ama o smith machineden kurtulmamın yolu yok işte şuan. salon da arka sokağımda :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 anladım abi, o zmaan salon değiştirene kadar devam veya en kötü dediğim gibi dambıl kettlebar vs seçeneklerini düşünebilirsin. aslında hardgainer konusunda bir de şöyle düşünülebilir serbest ağırlığın önemi: şimdi hardgainer zor büyüyor değil mi yanlış hareket edildiginde hatta doğru hareket edildiğinde. e şimdi şöyle bakmak lazım. serbest ağırlık seni 10 geliştiriyor. her bölgeni geliştiriyor. smith machine sadece izole tek bölge geliştiriyor. zaten zor gelişecekken diğerlerine göre, bir de kendini kısıtlamış oluyor insan. halbuki serbest ağırlık tüm vucudu güçlendireceği için, tum vucutta gainler olacaktı ki bu da hardgainer için %100 değerinde olsa gerek. aradaki fark 5 yıl sonunda atıyorum 2.5 yılı çöpe atmak gibi bi büyük bir değer oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 squat >> leg press > smith machine squat >> hiç yapmamak fixd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Fazla üstüne gitmeye gerek yok. Ben hiç yapma derken kötü bir gelişime sebep olacak diye söylüyorum. Yanlış anlaşılmak istemem. Eğer squat yapmak istiyorsan önce esneklik üzerinde çalış yani ayak bileklerin yerde popon neredeyse ayak bileklerine değecek kadar çökebiliyor konuma gel. İlk başta bu esnekliğin yoksa bunun için çalış. Sonra çömelir pozisyonda en az 5 dk kalabilmek için çalış. Sonra boş bar ile çök kalk. 1 hafta boş bar ile çök kalk ve 1. hafta sonunda her hafta 2,5 kg arttır. Daha fazla değil. Lütfen serbest ağırlıkları her zaman makinelere tercih edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 bu arada squat rack yoksa. elinize agir dumbellar alip squat yapabilirsiniz cok tekrarli. guzel baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Onu bunu bırakın da şimdi bu protein tozu zararlı mı değil mi? Canan Karatay hoca zararlı diyip duruyor, ben kadının diyetini uyguladım süper sonuç aldım, güveniyorum kadına ama aklımda tozda kaldı hala:S optimum nutrion dahi zararlı mıdır la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 ereksiyonuna önem vermiyorsan al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sektedar Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Sağlam bi steroid kürüne girip yanında da 5-6 tane supplement kullanıcam diyorsan karaciğeri zorlayabilirsin tabi. onun haricinde tatava yapma shake geç! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 neden protein alma ihtiyaci hissettin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 seni daha iyi öpebilmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Steroid kullanan adamların ihtiyacı olan bir şey. Gıda takviyesi olarak da gerekli değil. Gidin düz lor peyniri alın onu yiyin daha iyi çünkü hızlıca kanınıza karışmasına gerek yok proteinin. Boşuna para verirsin. Para harcamak istiyorsan daha güzel takviyeler var. Genel sağlık için olanları alırsan daha iyi. Mesela balık yağı al çok daha iyi edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Bugün salonda serbest squat yapmaya çalışırken hocalardan biri geldi napıyorsunuz beyfendi, gidin bunu smith machinede yapın çok daha sağlıklı dedi. Bu da böyle bir anımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 axedice said: Bugün salonda serbest squat yapmaya çalışırken hocalardan biri geldi napıyorsunuz beyfendi, gidin bunu smith machinede yapın çok daha sağlıklı dedi. Bu da böyle bir anımdır. tamam deyip devam etseydin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar