senko Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Deca durabolin ve novladex. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Nolvadexi kendi alsin hatta sfg Deca nin yanina testo ethanate iyi gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 ayakkabi, dizlik, bileklik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 senkonunkileri kullanmiyorsa ikizlere takke olabilir.. arti 18..yalan sfw.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Ahaha Ikizlere takke olmasin diye clomid kullanır sonrasinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 öyle kafaya göre nolvadex clomid olmaz östrojenden dolayı mı yoska prolaktinden dolayı mı sıkıntı var ona göre ilaç alınır sonra türk badicilerin %90 ı gibi sikiniz kalkmaz dskfjdlgfd minnak taşaklarla gezersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Prolaktinden dolayi ise go go dostinex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Prolaktine baktirirken makroprolaktine de baktirmakta fayda var diyorlar bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 excess skin için ameliyat hakkında ne düşünüyorsunuz? bana biraz korkunç geliyor. kalan kiloları verdikten sonra sarkmasam bile deri fazlalığı olucak göbek kısmımda ama ameliyat çok mantıklı mı emin de değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paran varsa yaptir, o deri kendini toplamayacak sonucta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 160kg falan değilsen toplayabilir hemen ameliyat kafasına girme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 para bulunur istedikten sonra. arkadaşımın belinde gazlı bez unuttu bir doktor bu ameliyat sırasında. ;D trajikomik. adam 1.5 sene gazlı bezle yaşadı ve şaşırtıcı bir şekilde ölmedi. göğüs ameliyatı çok daha mantıklı geliyor da karın bölgesinden emin değilim. ek: 120 kg başladım. 105 kiloyum şu an. ek2: göbeğim zaten şu an aşağı düşüyor biraz, safra kesesi ameliyatından sonra çok hızlı bi şekilde 13 kilo vermiştim, o yüzden biliyorum oranın ne hale geleceğini dffd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 once bi kilolari ver de gerekirse yaptirirsin. internette progress piclerde 60-70 kilo veren yiginla insan var, bir cogunda sadece iz var sadece deride Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Helal :) 120 de iyiymis :p Ben de yillar yillar sonra 70 altina dusmusum, spordan fln degil tabi, birayi kestim aylardir, fast foodta yok, 68 67 dolaniom simdilik. Gobekte kuculdu ama hala flat degil :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 ben 120kg bulkdan 80e indim yarışma için deride hiç bi sıkıntı olmadı hatta incecik kaldı damarlar falan çıkıyodu deri üzerinden çok az alt mide de deri kalmnıştı hgh falan kullansam o bile giderdi belki o fazla deri de oturunca belli oluyodu sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 efsaneymiş senin hikayen. sana öm attım ben bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 küçük jaeger ı özlediniz mi :DDD https://forum.paticik.com/thumbnails/da9/3f4/9eb/f64/5fd/883/af4/f1a/d4e/2ef/9a_450xNULL.jpg https://image.ibb.co/nzvstS/jugger.png vay be 4 yılda ki değişime bak 17kg var iki resim arası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Tozla mi yaptisgdhsgd Ama 120 kilo yagdan dusmek ile kastan dusmek arasinda fark vardir deri icin. Ben 100 den dustum uzun zaman 80 - 75 arasinda kaldim, karinda sarkma ve bolbol catlak olustu direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 batman barfiks fotosu daha iyiydi bunda acidan dolayi cuk gibi cikmissin 2. foto tam rpg karakteri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 ben de atıyorum madem. 2 ay, 15 kg. ilk fotoda gebeş gibiyim kapadım yüzümü sdkljfh şu an sağdakinden 2 kg daha zayıfım. bu burda kalsın, 6 ay sonra gururlanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 µh said: batman barfiks fotosu daha iyiydi bunda acidan dolayi cuk gibi cikmissin 2. foto tam rpg karakteri https://image.ibb.co/b14XSn/1911668_10152258349814850_236498658_n.jpg bu mu :D tam 2014 yazında çekmişim bunu da vay be zaman ne hızlı geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 abi kaslısın ama güçlü değilsin bence x D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leb Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 feverfeverray said: ben de atıyorum madem. 2 ay, 15 kg. ilk fotoda gebeş gibiyim kapadım yüzümü sdkljfh şu an sağdakinden 2 kg daha zayıfım. bu burda kalsın, 6 ay sonra gururlanırım. sağ mı ince sol mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 sonra ben niye banlandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar