Civcivhead Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Ya bi diyiverin lütfen şişko biri olarak yağ mı kaybediyoruz kas mı kazanıyoruz. Ona göre template belirliycem. Arnold gibi olmasın aman diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 tiLi said: Black-ice said: kamyon falan devirmez. yağ oranı insani seviyelere ulaşınca vücut geliştirmeye başlayacak. ve YAĞLARINI KASA ÇEVİRİCEK. dassdf yağ kilosuyla bir bok olmaz. onu tutmak da zor vücutta zaten. düzenli spor hayatı olucak, kas kütlesi kazanıp onları muhafaza edecek. kas yaparken de hayvan gibi yiyecek, ama yağ oranını insani yerlere çektiği için kas kütlesi koyabilmesi 50 kilo halindekine göre daha kolay olacak. ha 50 kilo ile badiye de başlayabilir. ama çok yemesi lazım, evet herkesin çok yemesi gerekir body yaparken ancak ektomorf bir gün bile yeteri kadar yiyemezse sonuçları hüsran olur. çok denedim, zor. ektomorfun kas kütlesi koyması çok zor, diğer vücut tiplerinden çok daha fazla emek ve sabır istiyor. ağırlığa başlamayı ertelemenin hiç manası yok o konuda anlaşamıycaz senle. ağırlık yapıyo olsan cardiosuz ve aralarında en az 2-3 dakika dinlenmeli su an büyük ihtimalle 80'i bulmuştun blackice.abi bilmiyosunuz nasıl bi şey demeden önce sen, senin gibi çok arkadaşım oldu oradan biliyorum. şu kitabın bu arada pdfini bulursan işe yarayacak.sonradan bi sürü versiyonu çıktı ama onlarada bakabilirsin. http://www.barnesandnoble.com/w/scrawny-to-brawny-michael-mejia/1112400311?ean=9781594868627 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 No protein no gain bro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Bu deadlift icin beli kalanlastirir dediler asli var midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 you eat meat, you meat you drink shake, you shake sdfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 hunty said: Bu deadlift icin beli kalanlastirir dediler asli var midir? oblik yapar her türlü biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 inceltebilir de kalınlaştırabilri de, senin şimdi belde yağ var daha kalınlaşır diye korkuyosan inceltebilir bile ama sırf kastan ibaretse belin büyür tabi ama öyle gözle görülür farklar olmaz kısa sürede (heralde böyledir sdfsd) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 ne yoğun mesaj atıldı lan başlığa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Civcivhead said: Ya bi diyiverin lütfen şişko biri olarak yağ mı kaybediyoruz kas mı kazanıyoruz. Ona göre template belirliycem. Arnold gibi olmasın aman diyim. 2sini de yapabilirsin tabi yağlar kasa çevrilmiyo ama kaslarını büyürütken aynı zamanda yağ hücrelerini yok kedebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Yarısı benim onların. O kadar ağladık bi tutoya yönlendirmediniz ya. Bir gün öğrenicem kaslı adamlarla iletişimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 ya abi bu patide sıkıntı mı var mesajalr bi garip gidiyo böyle laglı gibi yazı yazarken typo oluyo kendi kendine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 moriarty said: tiLi said: Black-ice said: kamyon falan devirmez. yağ oranı insani seviyelere ulaşınca vücut geliştirmeye başlayacak. ve YAĞLARINI KASA ÇEVİRİCEK. dassdf yağ kilosuyla bir bok olmaz. onu tutmak da zor vücutta zaten. düzenli spor hayatı olucak, kas kütlesi kazanıp onları muhafaza edecek. kas yaparken de hayvan gibi yiyecek, ama yağ oranını insani yerlere çektiği için kas kütlesi koyabilmesi 50 kilo halindekine göre daha kolay olacak. ha 50 kilo ile badiye de başlayabilir. ama çok yemesi lazım, evet herkesin çok yemesi gerekir body yaparken ancak ektomorf bir gün bile yeteri kadar yiyemezse sonuçları hüsran olur. çok denedim, zor. ektomorfun kas kütlesi koyması çok zor, diğer vücut tiplerinden çok daha fazla emek ve sabır istiyor. ağırlığa başlamayı ertelemenin hiç manası yok o konuda anlaşamıycaz senle. ağırlık yapıyo olsan cardiosuz ve aralarında en az 2-3 dakika dinlenmeli su an büyük ihtimalle 80'i bulmuştun blackice.abi bilmiyosunuz nasıl bi şey demeden önce sen, senin gibi çok arkadaşım oldu oradan biliyorum. şu kitabın bu arada pdfini bulursan işe yarayacak.sonradan bi sürü versiyonu çıktı ama onlarada bakabilirsin. http://www.barnesandnoble.com/w/scrawny-to-brawny-michael-mejia/1112400311?ean=9781594868627 indiriyorum bi göz atıyım. benim eski halimi biliyosun nasıl bi "ektomorf" olduğumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Civcivhead said: Ya bi diyiverin lütfen şişko biri olarak yağ mı kaybediyoruz kas mı kazanıyoruz. Ona göre template belirliycem. Arnold gibi olmasın aman diyim. güç çalışıp az yiyosun bi de yürüyosun brotoine sebzeye abanıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 çok çok iyi bence bu hali ektomorflara yönelik çıkmıştı zaten. sonradan çıkan versiyonları nasıl bilmiyorum ama hiç bir fikrim yok. ayrıca ben ektomorfların vucut geliştirme konusunda çok daha şanslı olduğunu düşünüyorum ya neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Devam devam bilgi akisi devam etsin patlama yapacaz bu ay. Cunku onumuzdeki ay tatile gidiyorum. Bar Protain daha doyurucuymus: Bu iyi cunku abur cubur yememi yada yemegi abartmami negelliyor. Shake protein Amino Acid'leri falan Bar solid protaine gore cok daha hizli kana karistiriyormus. Sivi oldugu icin cabuk isleniyor. Bar protain icinde daha fazla seker, tatlandirici vs. varmis. Solid formunu alabilsin ve lezzetli olsun diye. Shake winner sanirim ama sonunda kendi barinizi protein tozunuzdan kendiniz yapabilirsiniz diyip aklimi celdiler. Geri kalan tozu guzel bir tarif bulup Bar yapabilirsem guzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Jaegerjaquez said: Civcivhead said: Ya bi diyiverin lütfen şişko biri olarak yağ mı kaybediyoruz kas mı kazanıyoruz. Ona göre template belirliycem. Arnold gibi olmasın aman diyim. 2sini de yapabilirsin tabi yağlar kasa çevrilmiyo ama kaslarını büyürütken aynı zamanda yağ hücrelerini yok kedebilirsin http://www.bodybuilding.com/fun/james-grage-rewired-9-week-fitness-trainer-day-1.html şu programı takip etsem ayıp olur mu? çok bilgisizim yarabbim. terminolojiye alışırım en azından hem de elime ağırlık almadım ömrümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 moriarty said: tiLi said: Black-ice said: kamyon falan devirmez. yağ oranı insani seviyelere ulaşınca vücut geliştirmeye başlayacak. ve YAĞLARINI KASA ÇEVİRİCEK. dassdf yağ kilosuyla bir bok olmaz. onu tutmak da zor vücutta zaten. düzenli spor hayatı olucak, kas kütlesi kazanıp onları muhafaza edecek. kas yaparken de hayvan gibi yiyecek, ama yağ oranını insani yerlere çektiği için kas kütlesi koyabilmesi 50 kilo halindekine göre daha kolay olacak. ha 50 kilo ile badiye de başlayabilir. ama çok yemesi lazım, evet herkesin çok yemesi gerekir body yaparken ancak ektomorf bir gün bile yeteri kadar yiyemezse sonuçları hüsran olur. çok denedim, zor. ektomorfun kas kütlesi koyması çok zor, diğer vücut tiplerinden çok daha fazla emek ve sabır istiyor. ağırlığa başlamayı ertelemenin hiç manası yok o konuda anlaşamıycaz senle. ağırlık yapıyo olsan cardiosuz ve aralarında en az 2-3 dakika dinlenmeli su an büyük ihtimalle 80'i bulmuştun blackice.abi bilmiyosunuz nasıl bi şey demeden önce sen, senin gibi çok arkadaşım oldu oradan biliyorum. şu kitabın bu arada pdfini bulursan işe yarayacak.sonradan bi sürü versiyonu çıktı ama onlarada bakabilirsin. http://www.barnesandnoble.com/w/scrawny-to-brawny-michael-mejia/1112400311?ean=9781594868627 abi dediğim gibi normali budur belki ama pratikte sorunlar çıkabiliyor. bayağı bir denedim, çok zorlanabiliyorsun. sabırsızsan biraz bile patlayabiliyor. mesela şöyle bir örnek anlatayım tam 4 ay badi yaptım, işte 62 kilolara falan geldim 55'ten. sonra 6 aydır görmediğim bir arkadaşımı gördüm. adam bana baktı of yine kilo vermişin incecik kalmışın dedi. şimdi bunu duyan herkes NE TAKIYORSUN ELALEMİ diyecektir ancak öyle değil. ben 4 ay boyunca günde kusana kadar yemek yemişim, haftada 3-4 gün yağmur çamur demeden spora gitmişim. bırak övgüyü, bırak hiç değişmemişsin gibi bir yorumu, bir kişi bana zayıflamışsın diyebiliyorsa bile insanın bir daha spora gidesi gelmiyor. ben şuan bulk yaptım insanlar yeter göbeğin çıktı diyor mutluluktan ölüyorum fsf eğer çok inatçıyım, sabırlıyım yaparım diyorsa bir kişi tabi ki bulk falan yapmasın direk başlasın. ne diyebilirim ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 blackice anlayabiliyorum dediklerini ama su an ki beslenme programınla 1-2 ay scrawny to brawny yap. o dedigim eski halniin pdfsini bulup. eğer sonucu beğenmezsen gel bana photoshop yapıp ayarı verirsin. ama yaparsan harbiden çok işe yarayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 tiLi said: Jaegerjaquez said: nası gidiyo gençler vucutlar gelişiyomu sdfsds rapor veriyorum http://i.imgur.com/ZTuSxxK.jpg http://i.imgur.com/UziZ90R.jpg assisted pistol squatlar 2 set yüksek tekrar azcık pumplama amaçlı sldl stiff legged deadlift e hani insan bi yorum yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 valla ben zaten şuan biraz daha normal boyutlara geldim yani ince yapılı biriyim hala ama yemek ye ölcen kıvamından çıktım bayağı. bayramdan sonra başlıcam indiriyim kitabı bakayım eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 dur tedavi öncesi sonrası fotosu koyayım en hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Civcivhead said: Jaegerjaquez said: Civcivhead said: Ya bi diyiverin lütfen şişko biri olarak yağ mı kaybediyoruz kas mı kazanıyoruz. Ona göre template belirliycem. Arnold gibi olmasın aman diyim. 2sini de yapabilirsin tabi yağlar kasa çevrilmiyo ama kaslarını büyürütken aynı zamanda yağ hücrelerini yok kedebilirsin http://www.bodybuilding.com/fun/james-grage-rewired-9-week-fitness-trainer-day-1.html şu programı takip etsem ayıp olur mu? çok bilgisizim yarabbim. terminolojiye alışırım en azından hem de elime ağırlık almadım ömrümde. şöyle bi baktım yavaştan güzele benziyor yapılır bence ama biraz advanced gibi program spor geçmişini bilmediğim içni emin de değilim çok^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Civcivhead said: Jaegerjaquez said: Civcivhead said: Ya bi diyiverin lütfen şişko biri olarak yağ mı kaybediyoruz kas mı kazanıyoruz. Ona göre template belirliycem. Arnold gibi olmasın aman diyim. 2sini de yapabilirsin tabi yağlar kasa çevrilmiyo ama kaslarını büyürütken aynı zamanda yağ hücrelerini yok kedebilirsin http://www.bodybuilding.com/fun/james-grage-rewired-9-week-fitness-trainer-day-1.html şu programı takip etsem ayıp olur mu? çok bilgisizim yarabbim. terminolojiye alışırım en azından hem de elime ağırlık almadım ömrümde. dalga mı geçiyon dsfdsf sadece kol gününü gördüm başta. bence iyi değil yeni başlayıp kilo vercek biri için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Hadi ya, abi rocket sciencemış bu yemin ederim. Haksızlık ediyorlar vöcatçılara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 ben de ilk kolu görmüştüm başta gerisi var ama :D advanced bi session ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar