senko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 how? lazer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 lazer ile onların tümünden kurtulmak 1,5 yıl felan sürer sanırım sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Öncelikle ağda olacak. Daha sonra lazer diye planlama yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Rowenta'nın ev kullanımı sınırsız atışlı lazerinden alın. It works. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 konu gene gaylesmis ya. olm agda falan.. gaaaaaayyyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Sorieno said: Rowenta'nın ev kullanımı sınırsız atışlı lazerinden alın. It works. Zararlı değil mi(şehir efsanelerine inana adamım ben)? Kullanımı kolay mı? Koltuk altı ve gün görmeye yerlerde kullanılır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 gögüse lazer mi yapilir ya... Saçma sapan cıkıcak pişman olucan adsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 O rowentanın aletini biraz detaylı anlatsana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Düzeltiyorum, Rowenta değil Remington'mış. Baya düzgün bişiy. Jiletliyorsun sonra dizi izlerken pıtpıt yapıştırıyor yakıyorsun. Sonsuza kadar yok etmiyor ama baya azaltıyor. BAYA azaltıyor öyle diyeyim. 2-3 ayda bir ufak tefek kalmış yerleri tekrarlıyorsun o kadar. Bu: http://www.hepsiburada.com/remington-ipl6750-i-light-prestige-tuy-alma-sistemi-sinirsiz-atim-p-SGREM825882 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 oha abi o paraya kaç seans epilasyon alabiliyorsun biliyor musun? epilasyonu geç o paraya et al, salla kılı felan bayağı bir mass yaparsın. kılları makaslasa da olur bir süre sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Bunu zaten tek kullanacaksan alma. Sevgilinle eşinle kız kardeşinle birlikte kullanacaksan fayda/maliyet yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 care sarigul.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Bir arkadaşımı başka bir arkadaşın önünde çıplak olarak, halk arasında "domalmış" diye tabir ettiğimiz pozisyonda bulmuştum. Diğerinin elinde yakmak için çakmak ve söndürmek için dergi vardı. Kötü bir tabloydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 gay iste.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Sorieno said: Diğerinin elinde yakmak için çakmak ve söndürmek için dergi vardı. sondurmek icin dergi ?? oh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Sorieno said: Bir arkadaşımı başka bir arkadaşın önünde çıplak olarak, halk arasında "domalmış" diye tabir ettiğimiz pozisyonda bulmuştum. Diğerinin elinde yakmak için çakmak ve söndürmek için dergi vardı. Kötü bir tabloydu. bu ne :) nasil bir aciklama gelebilir suna.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Götünün kıllarını mı yaktırıyormuş bu ne lan ahsdhasjdkh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 kestane kebap dedikleri iste.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 benim vücut kaldı böyle ya hiç koymuyor üstüne. Hala beslenmeden patlıyorum rayına koyamadım. Biraz boostlanmam lazım ne yapsam bilemedim. Karnım duruyor, kollar incecik, göğüs şişmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 sen çok cardio yapıyordun sanırım, onu bırak bir süre bence. mahalle arası badi hocası programıyla takıl bir süre, cool ismi starting strenght programları. setler arası bol dinlenmeli. yemekten de kısma, doğru düzgün ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 çok cardio yapmıyorum aslında ama yoğun hiit yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 cardio nabzına çıkıyorsun sonuçta espirisi o. çıkma. uzun dinlenme aralarıyla ağır ağırlıkta çalışman gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Şöyle ki; son durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 anladım. fotoğraftan bir şey belli olmuyor gerçi karnını bayağı bir içeri çekmişsin gibi çıkmış sdfsdfs. hiit'i çıkarıp vücut bölgelerini 3'e bölüp (chest - back, legs - shoulders, biceps - triceps gibi) haftaya yaymayı deneyebilirsin. bu antrenmanlarda da dinlenme süreleri uzun olacak setlere olabildiğince dinlenmiş olarak gireceksin. ironmac ve macmali nedir bilmiyorum nabız yüksek çalışmalarsa onları da uzun dinlenme şekline dönüştürebilirsin. dediğim gibi çalışıp günde maintance + 100-200 kcal olarak ayarlarsan kendini mutlaka güçlenirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar