Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Aynen aha 3 finally diye girdim yine topiğe :P Zaten güzellerdi daha güzel olmuşlar. Great job daddy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 30>Abso>40 diyelim gizemli kalayım hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 34 yani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 ben bi ara sanki bi yerde hatırlıyorum gibi 3. nün geleceğine dair olabilir gibilerinden gizemli bi msj atmıştın =) allah sağlıklı büyütsün azmocum kızlarını. çok tatlılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 30 dan kucuk 40 dan buyuk ?? o0o0o abso :D saka bi yana duru dogdugunda bende bebektim ya .. zaman nasil geciyor, super baba abso ! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Abi mi,amca mı ne diyeceğimi şaşırdım:D Allah analı babalı büyümelerini nasip eder inş ikiside çok çirkinmiş. (çocuklara nazar değmesin diye çirkin diye severim ben) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Quibble said: 30 dan kucuk 40 dan buyuk ?? o0o0o abso :D saka bi yana duru dogdugunda bende bebektim ya .. zaman nasil geciyor, super baba abso ! :D yok o 30 dan kırka giderken arada abso demek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 maşşallahh maşşallahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Çok sevimliler Abso. Mutlu ve güzel bir hayat sürerler inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Allah analı, babalı büyütsün :) Mürüvvetlerini de görürsünüz inşallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 mincir ikisininde yanaklarini benim icin yegenim izin vermiyor bana yanaklarinin isiltisi bozuluyormus ben opunce uehe birde hala duruyorsa duru'nun yilbasi kiyafetli resmini koysana off hasta olmustum o tipe ya mincik mincik koparasi geliyor yanaklari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Allah analı babalı büyütsün =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 ee hani hiç foto yok :/ abi çocuklarınızın fotolarını koysanıza çok datlu oluyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Valla ben de 3 olduu diye atlamıştım :D Çok güzeller Abso, analı babalı büyürler inşallah. Yıllar sonra onlar da buraya yazsalar, hatta senin yaşlılık fotoğraflarını koysalar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Duru said: bizim morukda cöktü [img /]abso.hlg[img] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 slickers said: 34 yani :P yok bence 35 üzeridir ama 30-40 arası diyerek 35imiş gibi düşünmemiz için ihtimal yaratmıştır. 35in altında olsa aralığı 35in üzerine çok kaydırmazdı bence 30-37 falan derdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 hep böyle topicler up'lansa keşke, çok tatlılarmış valla =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 ardeth zorlama :) duru doğduğunda hakkatten bende lise 1 miydim lise 2 miydim neydim amma hızlı geçıo zaman yav. şyei hatırlıorum bi de brit bankta duru'nun heykeli vardı :D. bu topic dursunda duru ile ada 15-20 yaş arasındayken okusunlar bi şekilde mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 wallahi ben de 3 geldi sandım geçenelerde de bi başlıkta 3. için açık kapı bırakmıştın=) walla çok tatlılar ya,amma da büyümüşler=) hehe 6şubat2009 da ben uplicam bunu kafaya koydum=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 çok tatlılar absodayı uzun ömürler dilerim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 3 sinyalleri geliyordu, çok net hatırlıyorum. Dedim aha baba küp diyeceğiz artık bir girdim de değilmiş =) Allah analı babalı büyütsün ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 allah analı babalı buyutsun yalnız kucuk olan cok asi duruyor apiii ileride sana bayagı bi zorluk cıkartacakmıs gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 yav zıplattım topii hem çocuklar çok tatlı, görmeyenler görsün diye hem de küçüğün adını çok merak ettim, belki yazıyordur aralarda bir yerde ama görmedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 ya nolur kızım olsun be. başka hiç bişey istemiom. şunlara bak ya oturup gün boyu sırıtmalarını oynamalarını izliycen. çok şirinler abso allah bağışlasın =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 aquatik said: yav zıplattım topii hem çocuklar çok tatlı, görmeyenler görsün diye hem de küçüğün adını çok merak ettim, belki yazıyordur aralarda bir yerde ama görmedim :) ada,image isminde bile var yani eöh =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar