PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 aabooov kocaman olmuş bunlar :) topicin açıldığı zamanı hatırlıyorum ben banlıydım hehe allah analı babalı büyütsün küçüğü de benim kuzenime benziyor :p
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 mawiman said: banlı azmıyor Taşındı yazoyor küne işte banlanınca taşındı yazi
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Bir an 3 oldu sandım yahu :) İlk doğdukları günü hatırlıyorum ya, vay be kocaman olmuşlar.. allah analı babalı büyütsün abso
CapN Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Allah analı babalı buyutsun. Maşallah çok tatlılar :)
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Abi sekil fotograf cekecem derken Ada'yi aglattin mi naaptin? :P
owshit Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 N'oluyo ne çocuğu , sen daha kaç yaşıdasın ki , senin yaşında çocuklarım var benim..vb
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Duru doğmadan Abso diyordum ben cocuk gelince abi falan demeye başladım iyi hatırlıyorum ehuehua
Nomak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Nebulada duymustum ben.. zaman akip geciyor..
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Herkese çok teşekkürler. Zaman o kadar hızlı geçiyorki anlatamam. Her geçen saniye büyüyorlar, her anın tadı farklı. 3 konusuna gelince şimdilik 2 iyi dedik yani gün gelir belki 3 düşünürüz ama şu andan sonra çok zor geliyor herşeye sıfırdan başlıyıp gece uyanmaları mamalar alt değiştirmeler falan. :)
Nomak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Oylede abi ekonomik durumuda iyi tart yani :D allah bozmasin.
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Ekonomi zaten bir başka neden yani şu an dahi okul + servis bla bla derken aylık çok ciddi masrafları var kızların. Ve bu büyüdükçe katlanarak artıyor. Yani 3 çocuğa orta bir yaşamdansa 2 çocuğa biraz daha yüksek bi standart yakalarız diye de 3.yü şimdilik düşünmüyoruz. Milli piyango çıkınca 5licez. :)
matama Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 biz evlenmek korkuyoruz millet cocuk yapmis buyutuyor hayat degisik yaw
LonelyWolf Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 valla baya büyümüşler ;) neyse analı babalı devam etsin inşallah. başta 3. zannettim sonra olayı algıladım :)
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 valla abi 3 ledin zannettim bende =) Fotoğraflar çok güzel büyümüşler kocaman olmuşlar ve çoook tatlılar =) öp bizim için =)
Llama Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 benide büyüttün sen ya absolut kaç sene önce nebulada tanıdık sonra burda şimdi biz sana torun getircez kısmetse : ) maşallah her ikisinide gelinliklerinide görmek nasıp olur işallah
Lethious Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 bende bi an dedim acaba baba küp mü geliyor diye. çok şirinler gerçekten ikiside. yüzlerinden gülücükler eksik olmaz umarım.
Maddog35 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 abi nasıl bi mutluluktur büyüdüklerini görmek be yaw.. inşallah hepimize nasip olur.. Benimde yiğenim var 1 yaşına girdi geçen hafta onunla idare ediyoruz şimdilik.. Anca anca yürümeye başladı .. Dünyanın en fırlama çocugu heralde =)
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 abi buyumusler ya :D allah bagişlasin, saglikli mutlu ve huzurlu uzuuun bir omur dilerim her ikisine de.
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 ne guzel büyümüşler ya kocaman olmuşlar, ellerinize sağlık
Öne çıkan mesajlar