PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 aabooov kocaman olmuş bunlar :) topicin açıldığı zamanı hatırlıyorum ben banlıydım hehe allah analı babalı büyütsün küçüğü de benim kuzenime benziyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 TAŞINDI said: !!! nick güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 banlanınca öyle oli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 banlı azmıyor Taşındı yazoyor küne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 mawiman said: banlı azmıyor Taşındı yazoyor küne işte banlanınca taşındı yazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Bir an 3 oldu sandım yahu :) İlk doğdukları günü hatırlıyorum ya, vay be kocaman olmuşlar.. allah analı babalı büyütsün abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Allah analı babalı buyutsun. Maşallah çok tatlılar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Abi sekil fotograf cekecem derken Ada'yi aglattin mi naaptin? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
owshit Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 N'oluyo ne çocuğu , sen daha kaç yaşıdasın ki , senin yaşında çocuklarım var benim..vb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Duru doğmadan Abso diyordum ben cocuk gelince abi falan demeye başladım iyi hatırlıyorum ehuehua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Nebulada duymustum ben.. zaman akip geciyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Herkese çok teşekkürler. Zaman o kadar hızlı geçiyorki anlatamam. Her geçen saniye büyüyorlar, her anın tadı farklı. 3 konusuna gelince şimdilik 2 iyi dedik yani gün gelir belki 3 düşünürüz ama şu andan sonra çok zor geliyor herşeye sıfırdan başlıyıp gece uyanmaları mamalar alt değiştirmeler falan. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Oylede abi ekonomik durumuda iyi tart yani :D allah bozmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Ekonomi zaten bir başka neden yani şu an dahi okul + servis bla bla derken aylık çok ciddi masrafları var kızların. Ve bu büyüdükçe katlanarak artıyor. Yani 3 çocuğa orta bir yaşamdansa 2 çocuğa biraz daha yüksek bi standart yakalarız diye de 3.yü şimdilik düşünmüyoruz. Milli piyango çıkınca 5licez. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Milli piyango cikarsa bizide unutma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 biz evlenmek korkuyoruz millet cocuk yapmis buyutuyor hayat degisik yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 valla baya büyümüşler ;) neyse analı babalı devam etsin inşallah. başta 3. zannettim sonra olayı algıladım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 valla abi 3 ledin zannettim bende =) Fotoğraflar çok güzel büyümüşler kocaman olmuşlar ve çoook tatlılar =) öp bizim için =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 benide büyüttün sen ya absolut kaç sene önce nebulada tanıdık sonra burda şimdi biz sana torun getircez kısmetse : ) maşallah her ikisinide gelinliklerinide görmek nasıp olur işallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 bende bi an dedim acaba baba küp mü geliyor diye. çok şirinler gerçekten ikiside. yüzlerinden gülücükler eksik olmaz umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maddog35 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 abi nasıl bi mutluluktur büyüdüklerini görmek be yaw.. inşallah hepimize nasip olur.. Benimde yiğenim var 1 yaşına girdi geçen hafta onunla idare ediyoruz şimdilik.. Anca anca yürümeye başladı .. Dünyanın en fırlama çocugu heralde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 abi buyumusler ya :D allah bagişlasin, saglikli mutlu ve huzurlu uzuuun bir omur dilerim her ikisine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 ne guzel büyümüşler ya kocaman olmuşlar, ellerinize sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 yaş kaçtı mod abimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar