Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün Ne Seyrettiniz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

MV5BODcxMWI2NDMtYTc3NC00OTZjLWFmNmUtM2Nm

Black Mirror s07 : https://www.imdb.com/title/tt2085059/episodes/?season=7&ref_=ttep

1. bölüm bildiğin güldür güldür bölümü olmuş, bokunu çıkarmışlar, bok gibi.

2. bölüm direk wattpad kızı yazmış götüm gibi.

3. bölüm zenci apla biraz cringe ama fikir güzel, izlenir.

4-5-6 izlenir. (netflix olduğu için elbet cringe seansı yaşanıyor ama diğerlerine göre kabul edilebilir seviyede)

GONDARCENGIZ tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

ems.cHJkLWVtcy1hc3NldHMvdHZzZXJpZXMvUlRU

Love Death + Robots - Book 4

Çizgisini bozmadan devam ediyor. bazılarının çat diye bitmesi bile güzel gelmeye başladı dkasjdkas

Spider Rose, 400 Boys, The Screaming of Tyrannosaur, Smart Appliancs Stupid Owners favorilerim

Mesaj tarihi:

n07KSSB.jpeg

MI: Final Reckoning

5/10 Cruise ile McQuarrie bi Fallout daha yapamadılar.

Gereksiz uzun film. İlk bir buçuk saat sırf konuşma ama devamlı aynı şeyleri tekrar ediyorlar. Eski filmlere bağlamak için çok zorlamışlar. Kötü adam olarak AI da Gabriel'de hem sıkıcı hem bir şey yapmadılar zaten hiç. Takım dan çok her şeyi tek başına yapıyor Ethan'da. Çok ayırmışlar karakterleri. Bir de aşırı derece de flashback var filmde. Son çıkan Matrix filmide böyleydi. Ne zaman eski bir şeyden bahsetseler, o sahneyi gösteriyor bir daha, hatta filmde karakter bir şey söylüyor bir dakka sonra o dediğini bir daha gösteriyorlar. Hem seyirciyi çok salak yerine koymuşlar hem de clip show a bağlamış bazı yerleri.

Aksiyon olarak da 2 tane büyük sahne var. Denizaltı kısmı baya iyiyde, uçaklı sahneler hem çok uzun geldi hem de çok zorlama. Bu filmleri önce aksiyon sahnelerini tasarlayıp sonra senaryosunu yazarak çekiyorlar ya, bu filmde çok belli ediyor kendini o.

Sonuçta sarmadı beni çok. Çekimler olarak da sıkıcıydı genel olarak özellikle başları. 2 saat 49 dakika yerine 2 saat olabilirmiş rahat film.

Mesaj tarihi:

images?q=tbn:ANd9GcTm1aIsybMLIpAAPWbmh8Y

The Studo - Apple+

Holywood'da sinema sektörü üzerine kara mizah. Bol gol konuk oyuncular var: Martin Scorsese, Anthony Mackie, Zoe Kravitz vs. vs. Baya da komik. Çok ince dalga geçmeler var. bölümler 30'ar dakika, 10 bölüm.

Sezon 2 onayını da almış.

Mesaj tarihi:

images?q=tbn:ANd9GcSxj4Cv1iLugN6VfXSvdSo

Bet - Netflix

Yİne netflix'teki kakegurui animesinin live action'ı. oradan üretilmiştir diyor da çoğu kısmı aynı. 

Bir lisede statü tamamen kumar üzerine belirleniyor vs. Kakegurui izlediyseniz biraz üzüyor, kız olmamış, tripleri de olmamış. yan karakterler de vasat. ama dizi bir şekilde kendini izletiyor. Zamanınız fazlasya izleyin dkasda

Mesaj tarihi:
progamer, 23.05.2025 20:54 tarihinde dedi ki:

n07KSSB.jpeg

MI: Final Reckoning

5/10 Cruise ile McQuarrie bi Fallout daha yapamadılar.

Gereksiz uzun film. İlk bir buçuk saat sırf konuşma ama devamlı aynı şeyleri tekrar ediyorlar. Eski filmlere bağlamak için çok zorlamışlar. Kötü adam olarak AI da Gabriel'de hem sıkıcı hem bir şey yapmadılar zaten hiç. Takım dan çok her şeyi tek başına yapıyor Ethan'da. Çok ayırmışlar karakterleri. Bir de aşırı derece de flashback var filmde. Son çıkan Matrix filmide böyleydi. Ne zaman eski bir şeyden bahsetseler, o sahneyi gösteriyor bir daha, hatta filmde karakter bir şey söylüyor bir dakka sonra o dediğini bir daha gösteriyorlar. Hem seyirciyi çok salak yerine koymuşlar hem de clip show a bağlamış bazı yerleri.

Aksiyon olarak da 2 tane büyük sahne var. Denizaltı kısmı baya iyiyde, uçaklı sahneler hem çok uzun geldi hem de çok zorlama. Bu filmleri önce aksiyon sahnelerini tasarlayıp sonra senaryosunu yazarak çekiyorlar ya, bu filmde çok belli ediyor kendini o.

Sonuçta sarmadı beni çok. Çekimler olarak da sıkıcıydı genel olarak özellikle başları. 2 saat 49 dakika yerine 2 saat olabilirmiş rahat film.

3 saat nedir ya sanırsın LOTR çekmiş herifler, kıçıkırık aksiyon filmi işte. şükür rabbime daha doğrudüzgün oturup izlemişliğim yok bu seriyi lel

Mesaj tarihi:
sanssizsansli, 27.05.2025 15:54 tarihinde dedi ki:

iyi izliyosun bu aralar. sabır var mı o kadar şey izlemeye ya.

asdsad abi her şeyi bir oturuşta izlemiyoruz 😄 bazı haftalar hiç bir şey izliyemiyorum, bazı haftalar çok şey izliyorum. haftasonu erken kalkınca hanım kalkana kadar 2-3 bölüm izliyorum rahat rahat misal... 

Bazen ama ben de yazdığın şeyi düşünüyorum kdsajkdas

• Tesekkurler 1
Mesaj tarihi:
BiTcH_oFBaT, 29.07.2024 08:14 tarihinde dedi ki:

Wicked_Little_Letters_poster.jpg

Wicked Little Letters - 2023

Olivia Colman muhteşem bir char ya dshahdasjd 

Biraz ağır başlıyor ama güzel gidiyor. Colman'ın ailesinin evine gelen bol küfürlü mektupların suçlulusunu arıyorlar.

İşin garibi film bitince anlıyorsun ki olay gerçek hikayeymiş dkasjdksa

prime'a gelmiş. tatlı film. britanyalıların mizah anlayışını seviyorum.

• Like 1
Mesaj tarihi:

images?q=tbn:ANd9GcQHgH1lHH6XbZ-9oFHAbKE

Start Wars - Tales of The Underworld

Tales of The Jedi gibi kısa 15'er dk'lık 6 bölüm. Çok sevdiğim iki karekteri anlattığı için direkt içine çekti beni.

Asajj'ın clone wars'dan sonraki hayatının (Quinlan Vos ile sevgili olma, kaçak bir yaşam vs) da sonrası diyebiliriz. 

Diğeri ise Cad Bane'nin hikayesi. Güzeldi.

images?q=tbn:ANd9GcTMaXQ5jCTbcAxznrEulQi

Start Wars - Tales of The Empire

Bu da aynı mantık 6 tane 15'er dklık bölümler.

Ashoka'da mı yoksa Mandalorian'da mı hatırlamıyorum, geçen bir yer vardı. Kadının teki yönetiyordu. Böyle eski japonya vari bir yerleşim. O kadının hikayesini anlatıyor. 

Diğer hikaye de jedi'lar sonra kurulan 4 kişilik jedimsı çete vardı. hepsinin adını unutmam süper hsadas onlardan birine odaklanıyor.

• Yeni Oluştur...