Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 5, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2023 Animasyonlarda Wreck-It Ralph'i izledim. Aslında birkaç hafta önce Ralph Breaks the Internet'i izlemiştim. Bence iki film ayrı ayrı güzeldi böyle Toy Story vari bir yapım olmuş. Pati gibi oyun tutkunlarının beğeneceğine eminim. İzleyecekseniz bu film ile başlayın ama tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2023 Çok iyi film. Tek mekan 4-5 oyunculu ama akıyor. Darren Aronofsky iyi yönetmen. Spoiler Özellikle kızı olan ilişkisi ve eğitimdeki duruşu çok iyi. her ne kadar şartlardan dolayı 2 günde de bitirmiş olsam, özellikle psijolojik içerik ve sahneler olarak çok iyi. ilk defa izlediğim iki filmde beni çok etkiledi. Spoiler Şu Fransız askeri ile birebir combatı ve o süreç alev almış resmen. Bazı askerlerin saçma sapan ölmesi de cabası ama işlenen konu özelinde verdiği psikolojik içerikler ve çok ince detayları çok etkileyici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Mart 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2023 (düzenlendi) bu film çok iyiydi ya. sinema aşkım tutuştu gerçekten. Spoiler filmin özünü özetliyor bu bile. Mart 6, 2023 sylvanas tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2023 the whale aronofsky'nin vuran filmlerinden. requiem for a dream, the fountain'in falan yanina yazilir. cok huzunlu bir film. brendan abi scrubs'da iyi aglattim ama bitti mi bitmedi demis. sarin odulumu demis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Mart 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2023 (düzenlendi) emici yumruk izledim. filmin tek olayı var onun da hakkını vermek için güzel bi sürümünü güzel bi ekranda güzel bi kulaklıkla izlemek lazım. çok güzel kısa kısa temalar var içinde. fantezi, dizelpunk, samuray. soundtrack ve şarkı coverları çok iyi. sonra gökyüzü kaptanı izledim, yine göz zevkiydi. art deco, noir, tesla öğeler ve yine dizelpunk. Mart 8, 2023 sylvanas tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2023 arcane, 06.03.2023 19:08 tarihinde dedi ki: the whale aronofsky'nin vuran filmlerinden. requiem for a dream, the fountain'in falan yanina yazilir. cok huzunlu bir film. brendan abi scrubs'da iyi aglattim ama bitti mi bitmedi demis. sarin odulumu demis. Valla yazdıkların kadar mother da beni çok etkilemişti. filmde anlamadığım bazı yerlerin açıklamasını okuduğumda dağılmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Mart 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2023 das boot'un yanına ekledim müzeme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Mart 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2023 peter jackson'muş yeni keşfettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2023 sylvanas, 09.03.2023 23:28 tarihinde dedi ki: das boot'un yanına ekledim müzeme. masterpiece... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2023 Bence de masterrace.. pardon masterpiece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mart 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2023 Old Henry Hoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Mart 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2023 başta war thunder ve gaijin logolarını görünce reklamlar devam ediyor sandım meğerse crowd funded filmmiş, gaijin de finanse etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2023 sylvanas, 08.03.2023 05:39 tarihinde dedi ki: emici yumruk ehehhe 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Mart 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2023 amerikan iç savaşı hikayes. matthew maganigi döktürmüş. döneme ilgim oluştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2023 ilk izlerken başka şeylerle uğraşıyordum, izlememişim filmi baya baya. kendini vererek izleyince o kadar da karışık gelmedi. Hatta ana konu işleyişi filan çok iyiymiş. 4. sezonla sanırsam dizi bitti. bitmesi lazım. uzarsa bayar. Büyük resimde güzel dizi baya, gerilimi iyi veriyor. bölümlerin kısa olması da genel olarak baymıyor. Bu da anladığım kadarıyla 2. sezonuyla veda etti. Bu sezon biraz bayık başlamıştı ama sonra toparladı. Kolay kapattılar konuyu ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2023 servant bitti. gerilime yoneldigi zamanlarda kalite olarak yanina yaklasabilen dizi pek yok fakat hikaye kendi icinde tutarlilik tutturamadi ve gizem olaylarini iyi baglayamadi. rahatlikla tavsiye ediyordum bir iki sezon once. uzucu. mayor of kingstown ikinci sezonunu izlemedim renner'in durumu yuzunden ama adam atlatti sanki? yine de vasat alti bir dizi. 10 sene once cikmis olsa okeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Mart 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2023 çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2023 Invincible’i izledim. Bayagidir hic bir sey izlememistim, hem onun acligi hem de boyle kaliteli cizgi roman uyarlamasi yakalamis olmanin keyfiyle tek nefeste bitti. 10/10 Ikinci sezonu da salsalar da izlesek. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2023 abi invincible 2. sezon gelse ya cidden bak canım çekti baştan izliyim 1. sezonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2023 yani bir hikayeyi derinlemesine iniyorlar, irdeliyorlar sonra son 20 dk'da tüm hikayeyi bitiriyorlar. bir şekilde akıyordu, bir yerlere geldi konu sanki apar topar bitirsek demişler gibi bir durum olmuş. neyse yine de güzel diziydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2023 arcane, 21.03.2023 18:25 tarihinde dedi ki: mayor of kingstown ikinci sezonunu izlemedim renner'in durumu yuzunden ama adam atlatti sanki? yine de vasat alti bir dizi. 10 sene once cikmis olsa okeydi. dizide sağlam adam. zaten dizi çekimlerinden sonra oldu diye biliyorum ben olayı. ama dediğin gibi vasat altı dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2023 (düzenlendi) bitmedi ki zaten. bütün arklar havada. karakterler saçma sapan çark ediyor sırf çatışma çıksın diye vs. / your honor için dedim Mart 21, 2023 goldbären tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duygucuk Mesaj tarihi: Mart 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2023 Aile dizisi Kıvanç Tatlıtuğ'a mafya rolü de pek yakışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mart 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2023 John wick 4 Altıma iseyecektim uzunlugundan. Gereksiz uzun.. Klasik wick işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neokrasi Mesaj tarihi: Mart 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2023 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar