Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün Ne Seyrettiniz?

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici

Animasyonlarda Wreck-It Ralph'i izledim. Aslında birkaç hafta önce Ralph Breaks the Internet'i izlemiştim. Bence iki film ayrı ayrı güzeldi böyle Toy Story vari bir yapım olmuş. Pati gibi oyun tutkunlarının beğeneceğine eminim. İzleyecekseniz bu film ile başlayın ama tabii 🤭

MV5BNzMxNTExOTkyMF5BMl5BanBnXkFtZTcwMzEy

Sosyal ağlarda paylaş

images?q=tbn:ANd9GcQF6AclQNBxCYuAqjfSGaL

Çok iyi film. Tek mekan 4-5 oyunculu ama akıyor. Darren Aronofsky iyi yönetmen. 

Spoiler

Özellikle kızı olan ilişkisi ve eğitimdeki duruşu çok iyi.

0_IMG_9620.jpg

her ne kadar şartlardan dolayı 2 günde de bitirmiş olsam, özellikle psijolojik içerik ve sahneler olarak çok iyi. ilk defa izlediğim iki filmde beni çok etkiledi. 

Spoiler

Şu Fransız askeri ile birebir combatı ve o süreç alev almış resmen. Bazı askerlerin saçma sapan ölmesi de cabası ama işlenen konu özelinde verdiği psikolojik içerikler ve çok ince detayları çok etkileyici.

Sosyal ağlarda paylaş

emici yumruk izledim.

filmin tek olayı var onun da hakkını vermek için güzel bi sürümünü güzel bi ekranda güzel bi kulaklıkla izlemek lazım. çok güzel kısa kısa temalar var içinde. fantezi, dizelpunk, samuray. soundtrack ve şarkı coverları çok iyi.

spacer.png

sonra gökyüzü kaptanı izledim, yine göz zevkiydi. art deco, noir, tesla öğeler ve yine dizelpunk.

skycaptain-banner.png

sylvanas tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

arcane, 06.03.2023 19:08 tarihinde dedi ki:

the whale aronofsky'nin vuran filmlerinden. requiem for a dream, the fountain'in falan yanina yazilir. cok huzunlu bir film. brendan abi scrubs'da iyi aglattim ama bitti mi bitmedi demis. sarin odulumu demis.

Valla yazdıkların kadar mother da beni çok etkilemişti. filmde anlamadığım bazı yerlerin açıklamasını okuduğumda dağılmıştım.

Sosyal ağlarda paylaş

images?q=tbn:ANd9GcQnDm2i_Hj23pOvoApmbTD

ilk izlerken başka şeylerle uğraşıyordum, izlememişim filmi baya baya. kendini vererek izleyince o kadar da karışık gelmedi. Hatta ana konu işleyişi filan çok iyiymiş. 

120522_Trailer_Fourth_Final_Season_Serva

4. sezonla sanırsam dizi bitti. bitmesi lazım. uzarsa bayar.

Büyük resimde güzel dizi baya, gerilimi iyi veriyor. bölümlerin kısa olması da genel olarak baymıyor.

Jeremy-Renner---Mayor-of-Kingstown.jpg

Bu da anladığım kadarıyla 2. sezonuyla veda etti. Bu sezon biraz bayık başlamıştı ama sonra toparladı. Kolay kapattılar konuyu ama olsun. 

Sosyal ağlarda paylaş

servant bitti. gerilime yoneldigi zamanlarda kalite olarak yanina yaklasabilen dizi pek yok fakat hikaye kendi icinde tutarlilik tutturamadi ve gizem olaylarini iyi baglayamadi. rahatlikla tavsiye ediyordum bir iki sezon once. uzucu.

mayor of kingstown ikinci sezonunu izlemedim renner'in durumu yuzunden ama adam atlatti sanki? yine de vasat alti bir dizi. 10 sene once cikmis olsa okeydi.

Sosyal ağlarda paylaş

arcane, 21.03.2023 18:25 tarihinde dedi ki:

mayor of kingstown ikinci sezonunu izlemedim renner'in durumu yuzunden ama adam atlatti sanki? yine de vasat alti bir dizi. 10 sene once cikmis olsa okeydi.

dizide sağlam adam. zaten dizi çekimlerinden sonra oldu diye biliyorum ben olayı. ama dediğin gibi vasat altı dizi. 

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...