Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün Ne Seyrettiniz?

GERGE

Öne çıkan mesajlar

FdxhCzgWIAAAdB2?format=jpg&name=large

Luca Guadagnino'nun filmi diye izliyim dedim, önceki filmleri ile alakasız çıktı. detay da yazamıyorum spoiler kısmı gitmiş 😞 

kızla erkek arasındaki ilişki güzel, duygusal da gerisi sarmadı. müzikler de kötü geldi. bu sefer olmamış 😞 

images?q=tbn:ANd9GcTBXOGqcDeNAIufOffXGv-

yine gereksiz bir 2. sezon ve konuyu uzat uzat dramaya bağla... 

Sosyal ağlarda paylaş

babadook izledim.

guzel bi psikolojik metafor filmiymis megerse, sonradan analizleri okuyunca daha da hosuma gitti.

keske varligi imge olarak hic gostermeseymis, olayi daha az etkileyici yapan tek sey buydu. sonundaki yaklasimi butun film boyunca devam ettirseymis.

cok empati yapilabilir bi ana karakteri var bu arada. 

Sosyal ağlarda paylaş

whale izledim sinemaya gelmis. ancak projeksiyonin isigi o kadar azdi ki iki tane oscar'lik performansi dogru durust izleyemedim. aradan sonra isiklar kapatilmadi. bu saatten sonra herhalde boyle ufak butceli film icin sinemaya da gitmem. resmen ufak film salonun cogu bos diye bi tane calisan gelip salonla ilgilenmedi. zar zor bitirdik filmi o kadar dikkat dagitici etken olmasina ragmen yine de gordugum seyi begendim.

Sosyal ağlarda paylaş

images?q=tbn:ANd9GcSRmRbB1DYGixTpwFKkxcr

uzattıkça uzuyor, muhtemelen devamı da gelecek ama garip şekilde kaliteli bir yapım, izletiyor. Hitler mevzusu da olaya dahil olmaya başladı. Yine de bitse ah vah denir ama bitmesi de yeri artık.

images?q=tbn:ANd9GcR-NUgB0a9QcPbt6JrzN7Z

Şansa denk geldik. Olaylardan önce izlemiş olmak iyi en azından. Şu dönem şöyle bir şey izleyemezdim muhtemelen. 

Keyifli bir film, çıtır çerez.

images?q=tbn:ANd9GcSuZYuhU2T4WSER9NysSp2

ne izlediğime emin değilim. zaman kaybı gibi geldi bana. 

images?q=tbn:ANd9GcTsRVJS9tgUzUYmB7LIcia

en net ve akıcı sezonuydu. 

Sosyal ağlarda paylaş

images?q=tbn:ANd9GcT15pgVOv6hyLdeokhrgs-

5. sezon olmamış pek. uzadıkça ne yapalım diye kaliteyi düşürüyorlar.

images?q=tbn:ANd9GcSQZxjehswLNpkcz27BKfr

dolandırıcılık filmi. fena değil. karakterleri tek tek hikayelendirerek kesiştiği anlarla anlatıyor.

images?q=tbn:ANd9GcTScr15NYzw-wtfxXDItOY

tam bir pazar sabahı çerezlik film. ashton'ı fragmanda tanımadım bir an. kafa boşaltmak isteyen için birebir.

images?q=tbn:ANd9GcSF1jZ_S9YYlZeElEf8eEC

son dönemde izlememizi yavaşlatmıştık bitmesin diye. nedense önyargılıydım yıllarca izlememiştim, sebeini de bilmiyorum. Baya kült bir yapım yapmışlar. sonu çok dramatize edilmiş sadece. şimdi ne izlicez diye düşünüyoruz. bu tip yıllara yayılan ve içine çeken dizilerden sonra baya boşlukta kalıyorsun 😕

You_Season_4.jpg

Hanım takip ediyor diye sezon 3 ve 4'ü izledik. hadi 3 yine bir şekilde dizinin kendi mantığında filandı da 4 sıkıcı. hoş dizi genel olarak sıkıcı. izlemeyin.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...