sylvanas Mesaj tarihi: Şubat 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2023 crouching tiger, hidden dragon: sword of destiny. yine koreografi ve görselliğe doydum, özellikle müzikler çok iyiydi. eski filmden tek eksisi hiçbir karaktere yeterince derin inilmemesi ve diyalog kısırlığı. süreden kısmasalar ilk filmin tadını yakalayabilirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2023 Adamlar torpil mi geçiyor anlamıyorum. Marvel filmlerine göre çok daha iyi. Komedi ve saçma yerleri tabi ki var ama genel olarak baya iyi. filmdeki villianlar da baya karizma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Şubat 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2023 we are vegetarian. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2023 Luca Guadagnino'nun filmi diye izliyim dedim, önceki filmleri ile alakasız çıktı. detay da yazamıyorum spoiler kısmı gitmiş kızla erkek arasındaki ilişki güzel, duygusal da gerisi sarmadı. müzikler de kötü geldi. bu sefer olmamış yine gereksiz bir 2. sezon ve konuyu uzat uzat dramaya bağla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Şubat 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2023 ikinci izleyişim yıllar sonra. şiir ve tablo gibi film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Şubat 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2023 babadook izledim. guzel bi psikolojik metafor filmiymis megerse, sonradan analizleri okuyunca daha da hosuma gitti. keske varligi imge olarak hic gostermeseymis, olayi daha az etkileyici yapan tek sey buydu. sonundaki yaklasimi butun film boyunca devam ettirseymis. cok empati yapilabilir bi ana karakteri var bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Şubat 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2023 watchmen izledim. çok krinç bir senaryoydu. rörşak epey güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duygucuk Mesaj tarihi: Şubat 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2023 7. Koğuştaki Mucize Spoiler Güzel ağlatıyor ama daha gerçekçi bitip gözyaşlarına boğsa efsane olurmuş. Orijinali daha beter ağlatıyormuş ama şimdilik denemeyi düşünmüyorum. (7 beonbangui seonmul) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2023 whale izledim sinemaya gelmis. ancak projeksiyonin isigi o kadar azdi ki iki tane oscar'lik performansi dogru durust izleyemedim. aradan sonra isiklar kapatilmadi. bu saatten sonra herhalde boyle ufak butceli film icin sinemaya da gitmem. resmen ufak film salonun cogu bos diye bi tane calisan gelip salonla ilgilenmedi. zar zor bitirdik filmi o kadar dikkat dagitici etken olmasina ragmen yine de gordugum seyi begendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neokrasi Mesaj tarihi: Şubat 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2023 sonunda fırsat bulup izledim. çok ama çok yorucu. yönetmenin (Martin McDonagh) diğer filmleri gibi müthiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2023 uzattıkça uzuyor, muhtemelen devamı da gelecek ama garip şekilde kaliteli bir yapım, izletiyor. Hitler mevzusu da olaya dahil olmaya başladı. Yine de bitse ah vah denir ama bitmesi de yeri artık. Şansa denk geldik. Olaylardan önce izlemiş olmak iyi en azından. Şu dönem şöyle bir şey izleyemezdim muhtemelen. Keyifli bir film, çıtır çerez. ne izlediğime emin değilim. zaman kaybı gibi geldi bana. en net ve akıcı sezonuydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2023 (düzenlendi) Infinity Pool (2023) 5/10 ----> kussam daha anlamlı, iyi film olduğunu düşünen varsa 1-2 satır daha yazarım. ama unutsam daha iyi, kayıp bir 120dk sanırım. iyisi aşağıda 7/10 Spoiler https://www.imdb.com/title/tt1187064/ Şubat 14, 2023 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Şubat 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2023 Keske once buraya baksaymisim, infinity pool icin.. Begenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2023 Goering, 15.02.2023 02:51 tarihinde dedi ki: Infinity Pool (2023) 5/10 ----> kussam daha anlamlı, iyi film olduğunu düşünen varsa 1-2 satır daha yazarım. ama unutsam daha iyi, kayıp bir 120dk sanırım. abi cok kotu demissin, 5 vermissin. demek ki cok kotu degil??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2023 (düzenlendi) casting ve çekimler iyi, script çok kötü 5/10 tekrar uyarayım Şubat 16, 2023 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2023 5. sezon olmamış pek. uzadıkça ne yapalım diye kaliteyi düşürüyorlar. dolandırıcılık filmi. fena değil. karakterleri tek tek hikayelendirerek kesiştiği anlarla anlatıyor. tam bir pazar sabahı çerezlik film. ashton'ı fragmanda tanımadım bir an. kafa boşaltmak isteyen için birebir. son dönemde izlememizi yavaşlatmıştık bitmesin diye. nedense önyargılıydım yıllarca izlememiştim, sebeini de bilmiyorum. Baya kült bir yapım yapmışlar. sonu çok dramatize edilmiş sadece. şimdi ne izlicez diye düşünüyoruz. bu tip yıllara yayılan ve içine çeken dizilerden sonra baya boşlukta kalıyorsun Hanım takip ediyor diye sezon 3 ve 4'ü izledik. hadi 3 yine bir şekilde dizinin kendi mantığında filandı da 4 sıkıcı. hoş dizi genel olarak sıkıcı. izlemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2023 the full-time wife escapist orijinali mangaymis. sunu izliyorum netflix'de begendim, eglenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2023 JAV kapagi sandim, bir mutlu oldum. degilmis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Şubat 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2023 tekrar expanse izliyorum. ikinci izleyişimde daha güzel geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Şubat 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2023 (düzenlendi) Çok sert oturdu içime. Mendilleri hazırlayın izleyecekseniz Şubat 21, 2023 Gizli tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2023 Dönemin film sekötürü ve yıldızları temalı. Baya beğendim. Giydirmeleri, kinayeleri filan da iyi. Sinematografi de güzel. Özellikle savaş sahnelerinin çekildiği anlar muazzam. one woman band show. kadın döktürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duygucuk Mesaj tarihi: Şubat 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2023 A Night to Remember (1958) Siyah beyaz bir titanic filmi ama gerçekten çok güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Şubat 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2023 ayni gecede 1917 ve all quiet in western front. ikisi de cok etkileyiciydi. all quiet alman das boot'tan sonra ikinci alman filmim oldu. sinemalarina yonelecegim galiba. 1917 de on bilgi olmadan izledim. holywood filmi beklerken tam tersi inanilmaz bi seyir keyfi cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2023 https://www.imdb.com/title/tt7405458/ klasik tom hanks aile filmi. şaşırtıcı ve yeni hiç bir şey yok hikayede. ürün yerleştirmelerin de maşallahı vardı. 6/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2023 orijinalini izleseydin keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar