razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 bu hafta sonu baya bişi izledim ama hep kötüydü. http://www.sonypictures.com/movies/elysium/assets/images/onesheet.jpg boktan mı yoksa sadece tırt mı diye izlerken çok arada kaldım. https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/f/f9/TheAvengers2012Poster.jpg tırt https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/1/1b/Avengers_Age_of_Ultron.jpg süper boktan http://static.rogerebert.com/uploads/movie/movie_poster/submarine-2011/large_9G5SqnB6ZbLuHZDwnHIErzxRhcS.jpg meh https://image.tmdb.org/t/p/original//dnNR1IpEboT6zmWdo4lw7LTzVEm.jpg izlerken felç geçirtti biraz, iyi de değil yani bi de. iyi olsa felç oke dicem de. http://ecx.images-amazon.com/images/I/7149LAMBftL._SY606_.jpg çok çok iyi, beş bölümlük mis gibi akıyor. bildiğin tüm scifi yaratıkları bunlardan kopyalamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Yorumlari gorunce Hollywood filmi dusmani olan tipler geldi aklima. Hic birini begenmezler, illa bi kulp bulurlar falan. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 mad max geldi yılın filmi dedik, interstellar geldi muhteşem dedik. martian geldi bok gibi dedik. iyi film iyidir, kötü de kötü yani. hollywood bi etken değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 yalnız martian da iyi bence, kitlelere bilimi sevdiriyor nasa reklamı olsa da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 "nasa reklamı" demek ayrı dünya kafası, marslı kafası hatta. adamın blogunda yayınladığı kitabından itibaren hepsi planlı bunların full hesaplanmış, blockbuster filme döndürelim de NASA pr move olsun ohhhşş falan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 bu başlığa her girdiğimde https://media.giphy.com/media/Fjr6v88OPk7U4/giphy.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 mak gayvır 1. sezona kızıl-sepia efekt ver izle, daha realist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 sabonis said: "nasa reklamı" demek ayrı dünya kafası, marslı kafası hatta. adamın blogunda yayınladığı kitabından itibaren hepsi planlı bunların full hesaplanmış, blockbuster filme döndürelim de NASA pr move olsun ohhhşş falan diye. kitaptakinden daha baskın değil mi nasa filmde sence de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 bingildak said: bu başlığa her girdiğimde https://media.giphy.com/media/Fjr6v88OPk7U4/giphy.gif Girme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 aaa marstayim durun bokumla mars topragindan patates yetistiriyim. musambayla da izolasyon saglarim hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 mis gibi filmler ya. gidin winter soldier izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 goldbären said: sabonis said: "nasa reklamı" demek ayrı dünya kafası, marslı kafası hatta. adamın blogunda yayınladığı kitabından itibaren hepsi planlı bunların full hesaplanmış, blockbuster filme döndürelim de NASA pr move olsun ohhhşş falan diye. kitaptakinden daha baskın değil mi nasa filmde sence de? bence daha baskın değildi. dakika/scene falan olarak hiç daha fazla gibi gelmedi yani. Daha fazla ise de beni rahatsız etmedi. Ha ben sizin gibi değilim gerçi. America fuck yeah filmlerinde "bu ne ya pffffft" demiyorum. Mesela American Sniper filminde falan da rahatsız olmadım, olmam da. Niye oliim adamlar kendi hikayelerini anlatıyorlar, abartı katsın katmasın America fuck yeah desin demesin, film güzel mi güzel. Bitti. Ayrıca kitapta da baya bi nasa vardı yanlış hatırlamıyorsam. Hatta nasa ile ilgili eklenti bile yok muhtemelen filme. çini falan bile koymuşlar çin olmasa yaprağı yemiştik falan diye, daha nolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Peregrin said: aaa marstayim durun bokumla mars topragindan patates yetistiriyim. musambayla da izolasyon saglarim hem ay kaskım kırıldı, hava kaçırıyorum kuma gireyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 bu forumun en sevdiğim özelliği eşit ağırlıkçıların 50 tane fizikçi danışmanı olan filmleri scientifically inaccurate diye eleştirebilmesi cesareti ya. lan sen daha 2x in integralini alamıyorsun bu neyin havası. hadi film sıkıcı de sinematografi kötü de yönetmenlik oyunculuk boktan de anlarım da lol kere lol ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 olur mu, Einstein adamların çaycısı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 lan aylar oldu hala martian muhabbeti ya hahah sıkılmadınız mı abi aynı şeyleri tekrar tekrar eleştirmekten-savunmaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Hala eleştirip savunuyorlarsa sıkılmamışlar demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Sparkcaster said: bu forumun en sevdiğim özelliği eşit ağırlıkçıların 50 tane fizikçi danışmanı olan filmleri scientifically inaccurate diye eleştirebilmesi cesareti ya. lan sen daha 2x in integralini alamıyorsun bu neyin havası. hadi film sıkıcı de sinematografi kötü de yönetmenlik oyunculuk boktan de anlarım da lol kere lol ya daha once marsa gidildi mi? hayir. otur sifir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 sabonis said: goldbären said: sabonis said: "nasa reklamı" demek ayrı dünya kafası, marslı kafası hatta. adamın blogunda yayınladığı kitabından itibaren hepsi planlı bunların full hesaplanmış, blockbuster filme döndürelim de NASA pr move olsun ohhhşş falan diye. kitaptakinden daha baskın değil mi nasa filmde sence de? bence daha baskın değildi. dakika/scene falan olarak hiç daha fazla gibi gelmedi yani. Daha fazla ise de beni rahatsız etmedi. Ha ben sizin gibi değilim gerçi. America fuck yeah filmlerinde "bu ne ya pffffft" demiyorum. Mesela American Sniper filminde falan da rahatsız olmadım, olmam da. Niye oliim adamlar kendi hikayelerini anlatıyorlar, abartı katsın katmasın America fuck yeah desin demesin, film güzel mi güzel. Bitti. Ayrıca kitapta da baya bi nasa vardı yanlış hatırlamıyorsam. Hatta nasa ile ilgili eklenti bile yok muhtemelen filme. çini falan bile koymuşlar çin olmasa yaprağı yemiştik falan diye, daha nolsun. kimse holivud böhü demiyor yahu, film biraz propagandavari. pembesi. yoksa o niye öyle, bu niye böyle deyip bilimsel altyapısını eleştirebilmek için 2 metre boydan fazlası lazım elbette. nasa nın mars pr ı gibi demek, film tü kaka demek değil. pr amacına uygun yapılmış film, en basit tabiriyle göstermesi gereken etkiyi göstermiyor. martian başlığında da yazıldı çizildi, psikolojik etmenler YOK filmde. fiziki olarak kurgu olmayan uzay yolculuklarını geçtim, uzay temalı filmlerde bile, en amele yönetmenin ufak da olsa değindiği noktalar filmde YOK. adam sanırsın yozgat sungurlu da köy hayatına adapte oldu. buna ek olarak herşeyin bilimsel temellere dayandırılarak yolunda gitmesi de üstüne sıvamış oluyor. filmin amacı daha çok, mars a gitmek çok güzel abi yha. ha yapılsın pr olsun, mars yolculuğunun yapılabilirliliğine dair bilgilendirici olsun, olmasın da demiyorum ama, sinematografik açıdan reklam kokuyor. söylenen bu. bu açıdan bakmazsan güzel zaten. clear kepeğe karşıysa ben nabayım, saç köklerini besleyen, 1980 sonrası şampuan ve saç kremi kullanımının öldürdüğü bakterileri mi araştırayım? reklam reklamdır. sen ( not sabonis ) bunu alıp, film izlemek için veya klavye kullanmak için gereken bilgi birikimden dem vurmaya kalkınca, karşındaki yererek kendini beğenini övmekten öteye gidememiş oluyorsun. ben sıkılmadım, martian kötülemek hobim. düzgün ifade eden olursa da zevkle okurum. martian fags listeme 2-3 ek yaparım en kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 ViForVictory said: Hala eleştirip savunuyorlarsa sıkılmamışlar demek ki. http://lmgtfy.com/?q=rhetorical+questions zorlama, kendini geliştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Kendini geliştirmen için kitap önerebilirim ingildak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 7/10 güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 eddie eagle iyi bir feel good movie. kesinlikle tavsiye ederim neşelendiriyor insanı solid 7. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Vi hızlı geldi hızlı gidecek, tarzını beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 eddie the eagle ne güzelmiş ya izleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar