Bezerye Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 aksfjkljasgfklhasgkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Fistan said: Esh said: -Deno- said: Liebe said: bianchi :S bianchi aynen. ben bianchi'nin o fiyat skalasına çıktığını bilmiyordum ama. Bianchi 7-8 yil once italyada fabrika satin aldi, sirf yaris bisikleti ar-ge si olsun diye. Bianchi baya iyi bir firma , ama hala cok ufak bianchi zaten italyan konyadan mı alacaktı fabrika Turk abi bianchi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 nası ya ? bianchi.it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Edoardo Bianchi, a 21-year-old medical instrument maker, started his bicycle-manufacturing business in a small shop at 7 Via Nirone, Milan in 1885. It has been part of Cycleurope Group, the Swedish company of Grimaldi Industri AB, since May 1997. Bianchi pioneered the front wheel caliper brake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Turk abi, fuarlarindan showroomlarina kadar cok islerini yaptik. En son cin uretimi motor isine girdiler 7 sene once yine. Orda patladilar. Bi anda it gibi vergilendi cin motor isi bunlar da kaliteli urettiricez diye kasarken bi anda double penetration oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 hala türk diyon ya :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 adam inanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 İtalyan F.I.V. E. Bianchi S.p.a. şirketiyle Türk Key Grubu, Türkiye’de Bianchi markasıyla bisiklet üretimi yapmak üzere eşit hisseli ortaklıkla, BIANKEY A.Ş.’yi kurarlar. 1994 yılında, Türk ortağın değişmesiyle firma ismi Bianchi Bisiklet Sanayi ve Ticaret A.Ş. olarak yenilenir. 1997 yılında, Bianchi Bisiklet Sanayi ve Ticaret A.Ş. , % 100 Türk sermayeli bir şirket olarak “Bianchi”nin Türkiye sınırları içerisindeki üretim lisansını alır ve efsane bir markanın pazar gücünü, kaynaklarını ve bilgi ağını, ulusal bir markanın gücüyle birleştirir. şöle bişi buldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Abi nasil anlatayim ki; turk amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Adam Fatih'in italyan seferinden cikma belki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 bianchi dünyanın en iyi bisikletlerini üreten bi firma giro'yu , tour'u kazanmış takımları pantani gibi bisikletçileri üstünde yarıştırmış bi marka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 http://www.bianchi.com/ 2 şirket var sanırsam mesela bu adamalrın turkiye sitesi bile yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 şey mi acep, marka aynı bisikletlerin üretim iznini veriyor türk firmaya şekli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 kim haksız şimdi belirlensin, taşlayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 esh haksız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 türk bianchi var tamam da asıl bianchiyi bilmemek şaşırttı beni lan lance armstrong, pantani falan biniyor bianchiye hiç mi izlemediniz geçen ay giro d'italia da falan bianchi binenleri falan 2 hafta sonra tour de france başlıyor orada bari dikkat edin bianchi'lere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Cocukken masturbasyondan sonra hayalini kurdugun 18 vites aspid fx , turk bianchi iste. Digerinin varligindan da az once haberi oldu cogu insanin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Import bianchi de getiriyolar bu arada. 2 sene once bi tanesine hasta olmustum 3k fiyat cektilerdi. Ama ben iki fabrikanin tamamen farkli oldugunu bilmiyodum meaela. Onu kabul ederim. Ortak uretim ama ayrilmislar, logo falan da ayni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 türkiyeye ilk gelen bianchiler italyandı yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Esh http://galeri12.uludagsozluk.com/539/cok-cahilsin-keske-olsen_585447.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 bianchi dunyanin en iyi bisikletlerini ureten bi firma diye okuduktan sonra gidip garajdaki tum bisikletlere tekme attim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 iyi yapmışsın tour'u kazanan bi marka varsa aralarında yazık olmuştur hasar geldiyse ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 harbiden abi sedona,trek falan varken bianchi kim sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 eskinin iyi markalarından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar