Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

KAİNATIN en özel bisikleti

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Fistan said:

Esh said:

-Deno- said:

Liebe said:

bianchi :S

bianchi aynen. ben bianchi'nin o fiyat skalasına çıktığını bilmiyordum ama.

Bianchi 7-8 yil once italyada fabrika satin aldi, sirf yaris bisikleti ar-ge si olsun diye.

Bianchi baya iyi bir firma , ama hala cok ufak

bianchi zaten italyan
konyadan mı alacaktı fabrika

Turk abi bianchi
Mesaj tarihi:
Edoardo Bianchi, a 21-year-old medical instrument maker, started his bicycle-manufacturing business in a small shop at 7 Via Nirone, Milan in 1885. It has been part of Cycleurope Group, the Swedish company of Grimaldi Industri AB, since May 1997. Bianchi pioneered the front wheel caliper brake.
Mesaj tarihi:
Turk abi, fuarlarindan showroomlarina kadar cok islerini yaptik.

En son cin uretimi motor isine girdiler 7 sene once yine. Orda patladilar.

Bi anda it gibi vergilendi cin motor isi bunlar da kaliteli urettiricez diye kasarken bi anda double penetration oldu.
Mesaj tarihi:
İtalyan F.I.V. E. Bianchi S.p.a. şirketiyle Türk Key Grubu, Türkiye’de Bianchi markasıyla bisiklet üretimi yapmak üzere eşit hisseli ortaklıkla, BIANKEY A.Ş.’yi kurarlar. 1994 yılında, Türk ortağın değişmesiyle firma ismi Bianchi Bisiklet Sanayi ve Ticaret A.Ş. olarak yenilenir. 1997 yılında, Bianchi Bisiklet Sanayi ve Ticaret A.Ş. , % 100 Türk sermayeli bir şirket olarak “Bianchi”nin Türkiye sınırları içerisindeki üretim lisansını alır ve efsane bir markanın pazar gücünü, kaynaklarını ve bilgi ağını, ulusal bir markanın gücüyle birleştirir.

şöle bişi buldum :)
Mesaj tarihi:
türk bianchi var tamam da asıl bianchiyi bilmemek şaşırttı beni
lan lance armstrong, pantani falan biniyor bianchiye
hiç mi izlemediniz
geçen ay giro d'italia da falan bianchi binenleri falan
2 hafta sonra tour de france başlıyor
orada bari dikkat edin bianchi'lere
Mesaj tarihi:
Cocukken masturbasyondan sonra hayalini kurdugun 18 vites aspid fx , turk bianchi iste.

Digerinin varligindan da az once haberi oldu cogu insanin :P
Mesaj tarihi:
Import bianchi de getiriyolar bu arada. 2 sene once bi tanesine hasta olmustum 3k fiyat cektilerdi.

Ama ben iki fabrikanin tamamen farkli oldugunu bilmiyodum meaela. Onu kabul ederim.

Ortak uretim ama ayrilmislar, logo falan da ayni.
  • Yeni Oluştur...